Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביטוח מקיף לרכב- הסבר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3092 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

האם שווה לעשות ביטוח מקיף על פיגו 206 פלוס שנת 2011?

ומה קורה במידה ורכב אחר באשמתו גורם לי לנזק לרכב שלי ויש לי רק ביטוח חובה? הוא עדיין חייב לשלם על תיקון הנזק, לא?

פורסם

התשובה היא כזו

מחר הרכב הלך טוטל לוס

האם יש לך כסף לרכוש רכב אחר.

אם התשובה חיובית אתה יכול לשקול לוותר על הביטוח המקיף אבל....

אל תשכח לבטח את עצמך בביטוח צד ג' שבא לכסות אותך במקרה שנכנסת ברכב אחר שם אתה יכול לגרום לנזק של מאות אלפי ש"ח.

כשרכב אחר פוגע בך וזו אשמתו תקווה שיש לו לפחות ביטוח צד ג'.

אתה יכול לקבל את נזקיך שנגרמו על ידי צד ג' גם אם יש לך רק ביטוח חובה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אם צד ג' פגע בך ויש לו ביטוח צד ג' משלו הוא אמור לשלם לך אך יש מקרים שלא תראה את הכסף למשל פגע בך מישהו ללא ביטוח וברח.

למשל שב"ח תושב שטחים / מהגר עבודה סודני שפגע בך וברח הרי לא תכנס לרשות הפלסטינית / דרום ת"א לרדוף אחריו.

פגע בי פעם מישהו ללא ביטוח (לדעתי גם חובה לא היה לו) וגרם נזק ל2 דלתות .

לאחר שהתייאשתי מלרדוף אחריו תבעתי את הביטוח המקיף שלי.

מהו המחירון של הרכב ?

פורסם
אם צד ג' פגע בך ויש לו ביטוח צד ג' משלו הוא אמור לשלם לך אך יש מקרים שלא תראה את הכסף למשל פגע בך מישהו ללא ביטוח וברח.

למשל שב"ח תושב שטחים / מהגר עבודה סודני שפגע בך וברח הרי לא תכנס לרשות הפלסטינית / דרום ת"א לרדוף אחריו.

פגע בי פעם מישהו ללא ביטוח (לדעתי גם חובה לא היה לו) וגרם נזק ל2 דלתות .

לאחר שהתייאשתי מלרדוף אחריו תבעתי את הביטוח המקיף שלי.

מהו המחירון של הרכב ?

לא דיברתי על מצבי קיצון. דיברתי על סיטואציה רגילה שבה רכב אחר פוגע בך ולא בורח, גם אם אין לו ביטוח חובה, אתה יכול לתבוע אותו בבית משפט\משטרה לא?

האם יש הבדלים במחירים בין ביטוח מקיף ל-ג'?

מחירון הרכב לפי יד 2 זה 22 אלף... אבל אני בספק אם אני אקבל עליו חצי... זה פיגו...

פורסם (נערך)

אין קשר בין ביטוח חובה לתאונה ללא נפגעים - זה ביטוח נזקי גוף. בתאונות עם נזקי רכוש בלבד, אם יש לפוגע ביטוח צד ג' או מקיף, תובעים את הביטוח או/ ובעל הרכב. אם אין צד ג' או מקיף, תובעים את בעל הרכב בלבד.

ביטוח מקיף יותר יקר מאשר צד ג' כי הוא כולל בתוכו גם צד ג' וגם אחריות על תאונה עצמית/ עם אשמה וגם גניבה.

אם הרכב שלך שווה לפי המחירון יצחק לוי 22 אלף ₪, זה מה שתקבל במקרה של טוטאל לוס, בלי קשר למצב השוק של הדגם.

לידיעתך, הרבה פעמים האשמה בתאונה מתחלקת בין שני הצדדים ( לפעמים 50:50, לפעמים 80:20 ), ואז כל אחד אחראי על החלק שלו בנזק.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...