Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

"אתה יודע למה עצרתי אותך?"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3092 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סיבה נוספת לדעתי היא כאשר העבירה בגינה נעצר הנהג אינה מתועדת בוידאו אצל השוטר ואז מדובר על מקרה שאם יגיע למשפט הרי מדובר במילה מול מילה. אף שוטר גם לא שמח להגיע להעיד במשפט וזה גם לא כלכלי למשטרה. שוטר שאין לו תיעוד וידאו או אחר ולא מקבל הודאה מיד מהנהג שעצר יכול להחליט שהוא נסוג ורק יבקש "תראה לי רשיונות בבקשה".

1. איזה עבירות כן מתועדות אצל שוטר בוידאו?

2. מילה מול מילה זה שני אזרחים. ב"שוטר מול אזרח" אין שום אלמנט של מילה מול מילה ולמילתו של השוטר משקל הרבה יותר כבוד ומכריע ממילתו של האזרח.

3. למה ששוטר לא ישמח להעיד? תורשע, תזוכה, הוא קיבל את היום יציאה משיגרה ועבודה בתשלום מלא.

4. "לשוטר שאין תיעוד וידאו..." שוב שואל, לאיזה שוטר כן יש תיעוד וידאו

5. לשוטר שאין תיעוד (וכבר שאלתי למי יש) ייסוג מדו"ח/ מעצר כי אין לו תיעוד? מאיפה הבאת את זה?

מרבית הנחות העבודה שלך לגבי שוטרות חסרות כל אחיזה במציאות.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
יש שוטרים שמעריכים נהגים אמינים ודוברי אמת. במידה ומדובר על עבירה פעוטה יחסית והנהג מודה ומשתף פעולה ועל הדרך מביע חרטה - קיים סיכוי לא קטן שהשוטר ישלח אותו עם אזהרה. נהג שמלכתכילה מיתמם ו\או מכחיש ולכן כמובן לא מביע חרטה לא יכול לצאת ללא דו"ח.

.

אין סתירה בין להגיד אין לי מושג ואחרי שהשוטר גילה לך מה העבירה שעברת להתחיל לתרץ וואלה לא שמתי לב ,אני נהג נורמטיבי, מוציא כיפה מתא הכפפות וחובש אותה, וותר לי.

ואז אחד משני מצבים

או שהשוטר יישלח אותך לדרכך עם או בלי אזהרה כתובה, או ישתמש בדבריך כדי לסנדל אותך בדו"ח

הימור.

ככל שתדבר בנימוס ובנועם הסיכוי לצאת ללא דו"ח עולה.

כמובן אם יש ברשותך מצלמה שיכולה להפריך את טענת השוטר רצוי להשתמש בה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

השאלה נשאלת מכיוון שעל השוטר לציין בדוח את דברי הנהג ובאם בתשובה לשאלת השוטר, הודע הנהג במעשיו, הרי שאין כמעט סיכוי להעמיד את המקרה לעיני בית המשפט.

לשאלה של השוטר צריך לענות "לא. למה?"

לאחר שהשוטר יסביר מדוע, כי הרי שחייב, יש לענות "הדבר יובהר בבית משפט".

זהו!

קרדיט ל- misterb על התמונה

פורסם
יש שוטרים שמעריכים נהגים אמינים ודוברי אמת. במידה ומדובר על עבירה פעוטה יחסית והנהג מודה ומשתף פעולה ועל הדרך מביע חרטה - קיים סיכוי לא קטן שהשוטר ישלח אותו עם אזהרה. נהג שמלכתכילה מיתמם ו\או מכחיש ולכן כמובן לא מביע חרטה לא יכול לצאת ללא דו"ח.

סיבה נוספת לדעתי היא כאשר העבירה בגינה נעצר הנהג אינה מתועדת בוידאו אצל השוטר ואז מדובר על מקרה שאם יגיע למשפט הרי מדובר במילה מול מילה. אף שוטר גם לא שמח להגיע להעיד במשפט וזה גם לא כלכלי למשטרה. שוטר שאין לו תיעוד וידאו או אחר ולא מקבל הודאה מיד מהנהג שעצר יכול להחליט שהוא נסוג ורק יבקש "תראה לי רשיונות בבקשה".

כמו שציינתי כל שוטר והאופי שלו במיוחד כי השוטר רשאי לתת דו''ח אך לא מחוייב.

לגבי צילום וכו', נכון להיום מלבד פיילוטים כאלה ואחרים שום דבר לא מצולם (אני לא מתכוון לצילום מפלאפון של שוטר אלא משהו רשמי), דו''ח נרשם על סמך מה שהשוטר ראה. נכון להיום חידדו מעט את הדברים ואם מדובר בצמד שוטרים השוטר השני מתבקש לרשום מזכר על האם ראה את העבירה ואם כן בקצרה מה ראה, שוב זאת לא חובה אלא בקשה פנים משטרתית.

אין שום בעיה להגיע לבימ''ש ואף אחד לא שואל את השוטר אם הוא שמח או לא לעשות זאת, יוצאת דרישה והוא צריך להגיע, מעבר לכך הגעה לבימ''ש הינה יום עבודה לכל דבר! עצם עיסוקו של שוטר גורם לו להגיע לבתי משפט אם זה בעניינים פליליים או תעבורתיים וזה חלק מהעבודה.

Sent from my PRO 6 using Tapatalk

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

בפעם היחידה ששמעתי את המשפט הזה משוטר חבר שלי (ליצן ידוע) נהג:

שוטר: אתה יודע למה עצרתי אותך?

חבר: לשאול אם אני מוכר! כולם שואלים אותי!!

שוטר מתגלגל מצחוק משחרר באזהרה...

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

אנדב פה מהסיפור האישי שלי, שאיני מתגאה בו בלשון המעטה.. אך כולנו לפעמים עושים מעשים שמצטערים עליהם בדרך כזו או אחרת:

נסעתי חזרה הביתה בשעות הערב מבילוי של יום שבת במרכז, כל הדרך לא עברתי את גבול ה90 קמ"ש בנתיב הימני, פשוט קרוז קונטרול ושיוט נעים ורגוע הביתה, בלי להתקע מאחורי נהגים איטיים, בלי לפנות דרך כל רגע לנהגים ממהרים, כיפכוף של שיוט.

קצת לפני ההגעה הביתה, באחד הכבישים אשר מועד לנסיעה איטית בנתיב אחד ללא יכולת עקיפה, נתקלתי בדיוק באחד כזה, מצב מעצבן של גז-ברקס עקב אי יכולת נהיגה בסיסית של נהג הרכב מלפני. כמובן שהתעצבנתי (בעיה שלי, לא מאשים) וחיכיתי להזדמנות לעקוף, שלא הגיעה כי 90% מהדרך עד הבית רצופה קו לבן רצוף. הגעתי ממש למרחק של דקה מהבית, כבר בתוך השכונה שלי כשלפתע ראיתי פקק קטן של כ4 רכבים + אותו הנהג האיטי, פה עלה רף העצבים עוד מדרגה (שוב בעיה שלי), הפקק התחיל בדיוק לאחר כיכר, מתוך [הכנס כינוי גנאי מוצדק פה] נתתי גז והתחלתי לעקוף, ממולי הגיע רכב לבן, מאותת לי, נעצרתי והבנתי את השטות שעשיתי, שילבתי לרברס והתחלתי לגלוש חזרה כשהנהג ברכב לימיני פותח חלון ומסמן לי, אני פותח את החלון בפנים של "לא יודע מה נסגר איתי" והוא אומר לי "מה זה היה"? לא משהו בסגנון "מה יש לך" או "מה אתה דפוק" אלא "מה זה היה". פה חשדתי. לא עברו כמה שניות והוא המשיך ב"אני שוטר תעצור בצד", קרא לשוטר שהיה ממש לידנו על קטנוע וביקש ממנו לעצור אותי בצד. השוטר הקטנוען הגיע לידי וסימן לי לעצור בהמשך הדרך במפרץ, המשכתי ועצרתי, הוא הגיע אלי לחלון ואמר "מה, למה" ושאלות בסגנון, ולי רק נותר לומר "אדוני השוטר, אתה צודק, ואין לי שום תירוץ, מה שתגיד אסכים איתך". התגובה שלו היתה "סע".

עכשיו, כמובן שיש הרבה משתנים בסיפור הזה, כנראה היו עסוקים מידי ולא רצו עכשיו לעצור הכל ולתת דו"ח, חלק אמרו לי שאם הם לא שוטרי תנועה הם לא יכולים לעשות כלום (נשמע לי מוזר), בכל אופן, זה הסיפור שלי. רציתי לפרוק את 15 שניות הטמטום שלי. לא יקרה שוב מבטיח.

בונוס: בדיעבד הסתבר לי שה"פקק" הזה היה בעצם שיירה של שוטרים בדרג בכיר.

פורסם
אנדב פה מהסיפור האישי שלי, שאיני מתגאה בו בלשון המעטה.. אך כולנו לפעמים עושים מעשים שמצטערים עליהם בדרך כזו או אחרת:

נסעתי חזרה הביתה בשעות הערב מבילוי של יום שבת במרכז, כל הדרך לא עברתי את גבול ה90 קמ"ש בנתיב הימני, פשוט קרוז קונטרול ושיוט נעים ורגוע הביתה, בלי להתקע מאחורי נהגים איטיים, בלי לפנות דרך כל רגע לנהגים ממהרים, כיפכוף של שיוט.

קצת לפני ההגעה הביתה, באחד הכבישים אשר מועד לנסיעה איטית בנתיב אחד ללא יכולת עקיפה, נתקלתי בדיוק באחד כזה, מצב מעצבן של גז-ברקס עקב אי יכולת נהיגה בסיסית של נהג הרכב מלפני. כמובן שהתעצבנתי (בעיה שלי, לא מאשים) וחיכיתי להזדמנות לעקוף, שלא הגיעה כי 90% מהדרך עד הבית רצופה קו לבן רצוף. הגעתי ממש למרחק של דקה מהבית, כבר בתוך השכונה שלי כשלפתע ראיתי פקק קטן של כ4 רכבים + אותו הנהג האיטי, פה עלה רף העצבים עוד מדרגה (שוב בעיה שלי), הפקק התחיל בדיוק לאחר כיכר, מתוך [הכנס כינוי גנאי מוצדק פה] נתתי גז והתחלתי לעקוף, ממולי הגיע רכב לבן, מאותת לי, נעצרתי והבנתי את השטות שעשיתי, שילבתי לרברס והתחלתי לגלוש חזרה כשהנהג ברכב לימיני פותח חלון ומסמן לי, אני פותח את החלון בפנים של "לא יודע מה נסגר איתי" והוא אומר לי "מה זה היה"? לא משהו בסגנון "מה יש לך" או "מה אתה דפוק" אלא "מה זה היה". פה חשדתי. לא עברו כמה שניות והוא המשיך ב"אני שוטר תעצור בצד", קרא לשוטר שהיה ממש לידנו על קטנוע וביקש ממנו לעצור אותי בצד. השוטר הקטנוען הגיע לידי וסימן לי לעצור בהמשך הדרך במפרץ, המשכתי ועצרתי, הוא הגיע אלי לחלון ואמר "מה, למה" ושאלות בסגנון, ולי רק נותר לומר "אדוני השוטר, אתה צודק, ואין לי שום תירוץ, מה שתגיד אסכים איתך". התגובה שלו היתה "סע".

עכשיו, כמובן שיש הרבה משתנים בסיפור הזה, כנראה היו עסוקים מידי ולא רצו עכשיו לעצור הכל ולתת דו"ח, חלק אמרו לי שאם הם לא שוטרי תנועה הם לא יכולים לעשות כלום (נשמע לי מוזר), בכל אופן, זה הסיפור שלי. רציתי לפרוק את 15 שניות הטמטום שלי. לא יקרה שוב מבטיח.

בונוס: בדיעבד הסתבר לי שה"פקק" הזה היה בעצם שיירה של שוטרים בדרג בכיר.

כניראה השוטרים שהחליטו להגדיל את הסחיטה מנהגי ישראל

http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/908/162.html?hp=1&cat=402&loc=8

"דוחות תנועה בגין מהירות מכניסים מאות מיליונים למדינה מדי שנה, למרות שמהירות מופרזת גורמת ל-0.114 אחוז מהתאונות"

קובי

:-)

פורסם

סיפור שהיה, כך היה:

* מדובר על מכשיר נוקיה N95, לפני האינטרנט ולפני ה-SMSים.

נסעתי ברכב של אחי בשעות ערב\ליל (חשוך בחוץ) ועמדתי ברמזור בנתיב הימני, בזמן ההמתנה לרמזור, נשענתי על מסעד היד הימיני והנחתי את ראשי על ידי, ממתין לירוק.

בנתיב שמאל, 3 רכבים מאחרי עמדה ניידת ובה 4 שוטרים.

התחלתי את הנסיעה ולפתע קריאה "רנו תעצור בצד", עברתי את הרמזור ועצרתי בצד הדרך.

ניגשו אלי שוטר ושוטרת לחלוני, היה גשום ועיצבנה אותי המחשבה שהריפוד ירטב (ריפוד בד), פתחתי את החלון והשוטר הקול סמכותי "רשיונות".

מגיש לו את הרשיונות ואז השוטרת אומרת:

היא: אתה יודע למה עצרתי אותך?.

אני: לא.

היא: אתה בטוח?.

אני: לגמרי.

היא: אתה בטוח?

אני: כן, אין לי מושג למה עצרת אותי.

היא: אתה דיברת בטלפון בזמן הנסיעה.

אני: מה?!, אני לא דיברתי בטלפון, אפילו אין לי טלפון עלי.

היא: אתה שקרן, אני ראיתי את האור של המסך ואני עכשיו הולכת לרשום לך דו"ח.

אני: מה משקר?, אין לי טלפון עלי, תתקשרי, תראי.

הם: שוטר מקבל את המספר טלפון שלי ומחייג - אין תשובה.

היא: אתה העברת את הטלפון למצב שקט בזמן שעצרתי אותך.

אני: אמרתי לך, אין לי טלפון פה, את מוזמנת לחפש.

יוצא מהרכב, כולי נרטב ורואה את הדלת נפתחת והשוטר מחפש.

הגשם ממשיך, לאט לאט אני מתעצבן יותר ויותר, אני בעצמי נרטב, הרכב עצמו נרטב כי החלון והדלתות פתוחים.

השוטר: לא מצאתי כלום.

אני: את רואה?, אין לי טלפון פה.

היא: אתה משקר, אתה החבאת את הטלפון בזמן הזה, זרקת אותו מתחת לכיסא.

אני: הוא חיפש ברכב, הוא לא מצא כלום.

היא: תיכנס לרכב שלך, אני לוקחת את הפרטים שלך ושולחת לך דו"ח.

אני נכנס לרכב, כולי עצבני שהרכב ואני רטובים, מהשקר ההזוי שלה, מסתכל במראה הפנימית ורואה שאני כל כך עצבני שאני מעלה אדים.

יושב ברכב, נרגע קצת, מחליט לעשות פעולה וניגש לניידת.

אני: היי, אני לא מסכים שתשלחי לי דו"ח, אני דורש את הדו"ח עכשיו!.

מעבר לכך, בדו"ח אני דורש שתצייני שגם התקשרתם אלי ולא היה שום צליל של טלפון ברכב בנוסף לחיפוש שהשוטר עשה ברכב ולא מצא כלום.

בדו"ח תצייני את שמות 3 חברייך השוטרים פה, כי אני אזמין את כולכם לבית משפט, אומר לך כבר מעכשיו.

בבית משפט אני אביא דו"ח איכון אנטנה שיראה במדויק איפה הטלפון שלי היה, בזמן שאת אמרת שדיברתי בטלפון.

בנוסף, אחרי שאני אזכה במשפט הזה, אני אתבע אותך בתביעת לשון הרע על כך שקראת לי שקרן, פעמיים, ברחוב לעיני כל.

אני ממתין לדו"ח ברכב.

המתנתי כמה דק' ברכב, היא דופקת על החלון זורקת עלי את הרשיון ואומרת לי "קח, רק תדע שיש לך מזל שלא נתתי לך דו"ח".

המקרה הנ"ל ומה שכתוב בשרשור, גורם לכך שצריך לשדרג את המצלמות ברכבים היום, למצלמה פנימית גם כן.

כי בבית משפט מילה שלך מול מילה של שוטר, 99% שתפסיד.

עכשיו קיבלתי ליסינג בעבודה חדשה, אני מתחבט רבות אם לרכוש מצלמה או לא.

פרנקופיל מושבע!

פורסם

ורק למען הפרוטוקול, כל שוטר יכול לתת כל דו"ח.

האגדה האורבנית שרק שוטר תנועה נותן דוחות תנועה היא בדיוק מה שהיא, אגדה אורבנית.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
ורק למען הפרוטוקול, כל שוטר יכול לתת כל דו"ח.

האגדה האורבנית שרק שוטר תנועה נותן דוחות תנועה היא בדיוק מה שהיא, אגדה אורבנית.

אכן, בזמנו לפני כמה שנים אפילו החלו להסמיך שוטרי קבע במג''ב לרשום דוחות תנועה, לא יודע מה נסגר עם זה היום.

Sent from my PRO 6 using Tapatalk

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

סיפור איתי מאתמול...

נסעתי לאט לאט באזור תעשיה שאני לא מכיר וחיפשתי כתובת. מאחורי זוחל רכב מספר צהוב, בשלב מסויים צופר לי, אני מניח שהוא רוצה לעקוף, סבבה, אני נדחק לימין לתת לו לעבור. הוא עוצר במקביל אלי ושוטר מורה לי לעצור. [אגב, זה נהוג ששוטרי תנועה מסיירים ברכבים לא מסומנים? אפילו צופר משטרתי לא היה לו. השוטר עצמו גם כן לא ממש מדוגם, לובש מין פליז ישן].

אותו ריטואל כמו שמעלי, למה עצרתי אותך, לא יודע, עברת בעצור זו עברה חמורה. מאוד לא מתאים לי אבל כאמור זחלתי שם בסמטאות ויש מצב שלא הסתכלתי והיה גשום מאוד. אני מתנצל, נהג נורמטיבי, אולי אפשר לסיים באזהרה, הרקורד שלי נקי לגמרי - מסתבר שלא אי אפשר, מקבל דו"ח. עד כאן הכל סטנדרטי. המסתערב נסע לדרכו ואני ממשיך לחפש את הכתובת. חוזר במקרה לאותה סמטה ומה רוצה אלוהים, בכוון שבאתי ממנו אין כלל שלט עצור.

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם

^ עוד סיבה שחובה להיות עם מצלמה באוטו. היית יכול במקום (בין אם המצלמה עם WiFi ובין אם ע"י הכנסת הכרטיס של המצלמה לטלפון) לבדוק ולראות אם באמת עברת שלט עצור בלי לעצור.

Volkswagen Golf 1.4T Trendline 2013

פורסם
סיפור איתי מאתמול...

נסעתי לאט לאט באזור תעשיה שאני לא מכיר וחיפשתי כתובת. מאחורי זוחל רכב מספר צהוב, בשלב מסויים צופר לי, אני מניח שהוא רוצה לעקוף, סבבה, אני נדחק לימין לתת לו לעבור. הוא עוצר במקביל אלי ושוטר מורה לי לעצור. [אגב, זה נהוג ששוטרי תנועה מסיירים ברכבים לא מסומנים? אפילו צופר משטרתי לא היה לו. השוטר עצמו גם כן לא ממש מדוגם, לובש מין פליז ישן].

אותו ריטואל כמו שמעלי, למה עצרתי אותך, לא יודע, עברת בעצור זו עברה חמורה. מאוד לא מתאים לי אבל כאמור זחלתי שם בסמטאות ויש מצב שלא הסתכלתי והיה גשום מאוד. אני מתנצל, נהג נורמטיבי, אולי אפשר לסיים באזהרה, הרקורד שלי נקי לגמרי - מסתבר שלא אי אפשר, מקבל דו"ח. עד כאן הכל סטנדרטי. המסתערב נסע לדרכו ואני ממשיך לחפש את הכתובת. חוזר במקרה לאותה סמטה ומה רוצה אלוהים, בכוון שבאתי ממנו אין כלל שלט עצור.

תבקש להישפט ותוכיח שאין בכלל תמרור עצור וקיבלת דו”ח על עבירה שלא בוצעה.

Sent from my iPad using Tapatalk

• תוכן חדש...