Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3115 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מדובר בסובארו B9.

המזגן מחמם ומקרר, גם חוגת העוצמה עובדת ( כלומר, אם אני רוצה להגביר את העוצמה, אני מסובב את החוגה, הצג הדיגיטלי מראה שהעוצמה משתנה), אולם בפועל - עוצמת המיזוג נשארת זהה (וכל הזמן מוציאה את המקסימום).

הייתי אצל מישהו שמתמחה במזגנים שאמר שמה שאחראי על זה זה הנגד - אבל - הוא יודע שאין מצב כזה כמו שכתבתי - כלומר - או שהנגד שרוף ואז שום דבר לא עובד, או שהנגד תקין ואז הכל עובד.

אני לא חושב שהבעיה היא בחוגה משום שהיא כן מגיבה והתצוגה הדיגיטלית משתנה.

איש המזגנים אמר שהוא ייתיעץ עם חברים.

למישהו יש רעיון ? אני מאזור נס ציונה / ראשון

פורסם

רוב הסיכויים שהבעיה היא כן בנגד. נגד תקול יכול להחסיר מכמה שלבים בעוצמת המפוח ולא מחייב שכל השלבים במלואם לא יעבדו. גש למישהו מקצועי יותר.

פורסם

במערכות בקרת אקלים הרבה פעמים בקרת עוצמת המאוורר מתבצעת בצורה רציפה על ידי מעגל טרנזיסטורי, במקום הנגד מהירויות הקלאסי.

תקלה במעגל הטרנזיסטורי בהחלט יכולה להביא לכך שהמפוח תמיד מקבל את ההספק המקסימלי.

איש המזגנים שפנית אליו לא מעודכן, שווה להתעייץ עם עוד בעל מקצוע שמכיר היטב את הדגם.

יום טוב גם לך

פורסם
במערכות בקרת אקלים הרבה פעמים בקרת עוצמת המאוורר מתבצעת בצורה רציפה על ידי מעגל טרנזיסטורי, במקום הנגד מהירויות הקלאסי.

תקלה במעגל הטרנזיסטורי בהחלט יכולה להביא לכך שהמפוח תמיד מקבל את ההספק המקסימלי.

איש המזגנים שפנית אליו לא מעודכן, שווה להתעייץ עם עוד בעל מקצוע שמכיר היטב את הדגם.

אכן שינוי המהירות נעשה על-ידי מעגל טרנזיסטורי הנקרא בשפה של הייפנים POWER TRANSISTOR או משהו דומה. שינוי המהירות הוא לא בדיוק רציף אלא בעל 8-10 מהירויות תלוי ברכב.

איזה כייף לי :)

פורסם
אכן שינוי המהירות נעשה על-ידי מעגל טרנזיסטורי הנקרא בשפה של הייפנים POWER TRANSISTOR או משהו דומה. שינוי המהירות הוא לא בדיוק רציף אלא בעל 8-10 מהירויות תלוי ברכב.
אכן ישנה חלוקה לוגית למספר סופי של רמות. המעגל הטרנזיסטורי, במהות שלו, מבצע בקרה רציפה...

יום טוב גם לך

פורסם
אכן ישנה חלוקה לוגית למספר סופי של רמות.

דבר בשפה פשוטה בכדי שכולם יבינו. איך זה מתבצע בפועל ברכב של פותח האשכול ?

איזה כייף לי :)

פורסם
דבר בשפה פשוטה בכדי שכולם יבינו. איך זה מתבצע בפועל ברכב של פותח האשכול ?

כמו גיר רציף שהיצרן בחר בו יחסי העברה קבועים.

גם פה, המעגל הטרנזיסטורי מתוכנן לבקרה רציפה, אבל ממשק המשתמש מציע X אפשרויות מתוכנתות מראש.

יום טוב גם לך

• תוכן חדש...