Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אי תשלום קנס בחו"ל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3108 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אלא אמרתי שאני לא רוצה לשלם, אני פשוט לא רוצה לשלם כפול, מאמין שגם אתה לא.

ברור, גם אני לא. אבל אתה יודע, ״מייל התפספס״ זה לא בדיוק הבעיה או האחריות שלהם, זאת התרומה שלך לעניין.

בנוגע למלכודות תיירים וכיו״ב - לא שולל את מה שכותבים כאן החבר׳ה,

אבל למען הפרופורציה, גם פה השילוט לא תמיד ברור ובטח שלא באנגלית,

והפסקתי לספור כמה קנסות נגבו מתיירים שבאמת ובתמים לא הבינו כיצד משלמים ברכבת הקלה בירושלים (עניין שהצליחו לסבך מעל ומעבר).

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם (נערך)

כנראה שביתה איטלקית :roll:

וברצינות, הביורוקרטיה יכולה להיות איטית, שמעתי גם על קנסות שהגיעו לאחר למעלה משנה.

עניין התשלום יכול להיות מסובך. לפני בשבועיים ניסיתי לעזור לקולגה לשלם קנס שקיבל בגרמניה (קיבל הודעה מקדימה מחברת ההשכרה), לא הצלחנו למצוא את הודעת הקנס עצמה, בודאי לא לשלם.

לגבי איטליה - לפני כמה שנים היה בפורום סיפור על מישהו שאיבד את דרכו בפירנצה, צולם 10 פעמים באיזור האסור וחוייב בכ-1000 אירו. מישהו אחר שחרג מהמהירות המותרת בנורווגיה, הקנס הראשוני השמן תפח לכ-4000 ש"ח. והוא הודה על כך שזה נגמר הקנס, כי בנורווגיה עבירות מהירות יכולות להסתיים במאסר ללא משפט.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אכן, בערך 7 חודשים עד שהגיע הקנס בדואר הרשום

9 חודשים עד שהגיע במייל

החברת השכרה גבתה את העמלה מהאשראי אחרי 3 חודשים בערך.

הכי מעצבן זה הקנס השני שהיה מגוכך - 8 יורו על אי תשלום אגרת כביש (שילמתי את כל האגרות אך אני זוכר במעומם כי היה פעם אחת שאף אחד לא עמד בעמדת תשלום והשער היה פתוח, חשבתי שלא צריך לשלם, וגם אם כן לא היה לי מושג איך), אבל החברת השכרה לקחה את העמלה עליו 50 יורו

בקיצור, יש מספיק מקומות יפים בעולם בלי שאבקר באיטליה שוב בעשור הקרוב.

• תוכן חדש...