Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המצלמה על אתר ARMSTER UK

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3128 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן אנשים,

רציתי לחלוק איתכם חוויה חיובית על האתר ARMSTER UK.

הזמנתי משענת יד לפג'ו 108 שלי אחרי שעל אותה המשענת ביקשו ממני 800 שקל + 100 שקל התקנה חובה בארץ כדי לקבל אחריות.

המתנתי בסבלנות חודש וראיתי שהמשענת לא מגיע. שלחתי מייל לתמיכה של האתר ותוך 5 דקות קיבלתי מייל בחזרה שהחבילה שלי מחכה בסניף דואר ליד הבית שלי ושקבל קיבלתי 2 התראות על לבוא לאסוף את החבילה שלי. התראות שכמובן מעולם לא קיבלתי מדואר ישראל למרות שאני מקבל מהם התרעות על חבילות כל הזמן :roll:.

התקנתי את המשענת ברכב תוך 5 דקות, לא היה צורך בשום דבר פרט למברג פיליפס, המשענת יושבת נהדר ורואים שנעשתה בכוונה להתאים לרכב, היה לי בעבר משענת יד אוניבסרלית וזה היה שמיים וארץ מהמשענת של ARMSTER והחיבור היה מסובך פי כמה.

ברכבים עם פלסטיקה יותר קשה אולי יהיה צורך במברגה כדי לחבר את הברגים לתוך הפלסטיק של הרכב.

החבילה הגיע פיזית לאחר שבוע, שילמתי על אותו המוצר 420 ש"ח במקום 900 ש"ח חסכון של כ55%.

פורסם

[ATTACH=CONFIG]496694[/ATTACH]

הנושא לא הגיע ישר עם תמונה מכיוון שהעלתי אותו מהסמארטפון.

אכן מאוד נוח ומשדרג את חווית הנהיגה.

פורסם

אני רק שואל את עצמי האם 4 ברגי פח שנכנסים לפלסטיק חלול ישאירו את המשענת מהודקת ויציבה לאורך שנים עם כל הרעידות ברכב, העלאת והורדת המשענת והנחת היד עליה שיוצרת גם היא עומס.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

יכול להיות שאתה צודק. אבל זה אותה המשענת שמתקינים ל108 חדשות ויש כאלה שנוסעות איתה מ2015.

בעיקרון המשענת מתלבשת כמו כפפה על הפלסטיקה של הרכב, היא יושבת שם טוב גם ללא הברגים, הברגים נותנים עוד קונטרה.

זה נראה ומרגיש קשיח ויציב, רק הזמן יראה מה קורה עם זה. במידה והיא תהפוך להיות משוחררת פשוט אוסיף עוד ברגי פח מסביב.

פורסם

יש לי משענת של ARMSTER שעברה מהפיאט פנדה שלי לקיה פיקנטו.

היא כבר בת 4, ז"א די ותיקה בשטח - יש קצת בלאי על כיסוי העור אבל אין קרקושים מיותרים.

אני מניח שאוכל לצפות אותה מחדש באיזה שלב, והיא תמשיך לשרת אותי.

פורסם

הזמנתי לרכב של האישה גם משענת כזו(סוזוקי סלריו)

המוצר עושה רושם עמיד,מה שכן לשאלת ההתקנה שעלתה כאן...

המוצר מגיע עם גשר ברזל ואת המשענת מתקינים על הגשר.

פרגי פח בטוח שלא יחזיקו ויברציות לאורך זמן

פורסם
[ATTACH=CONFIG]496712[/ATTACH]

נראה שעצם התקנת המשענת מקשה עד מבטלת את היכולת לכוון את הכיסא עם הגלגלות.

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

המשענת שלי הגיע ללא גשר ברזל. היא הגיע עם תושבת פלסטיק שמתלבשת על הקונסולה האמצעית בדגש על מעמד הכוס של היושבים מאחורה.

כשאני מרעיד את המשענת היא יציבה ביותר והדבר היחיד שרועד זה התושבת פלסטיק האמצעים (איפה שנמצאת ידית ההילוכים) בגלל ההרכבה הזולה של הרכב.

המשענת אכן מקשה על כיוון המשענת גב אך זה עדיין מתאפשר בצורה סבירה פחות מפריע לי לאור העובדה שהמשענת כוונה בקניית הרכב ומאז לא נגעתי בה.

פורסם

לכל המתעיינים, אני חושב שהמשענת הזאת תמורה טובה למחיר שלה (יצא לי בסוף 408 ש"ח ולא 420).

היא נראת באיכות טובה (בהשוואה לכל הפלסטיקה האחרת ב108). כמו כן יש להם גרסאות פרימיום באתר בהן המשענות יקרות יותר ונראות טוב יותר. ל108 אין גרסאת פרימיום ובצד.

חושב לי לציין שאני לא מתבייש להודות בקניות רעות שעשיתי ואם הייתי חושב שהמשענת הזאת היא לא תמורה טובה למחיר או מוצר לא איכותי הייתי פשוט מפרק את הארבע ברגים, מוריד אותה וכותב פה אל תקנו חברים.

למי שהתעניין לגבי הגישה למכוון זווית המשענת גב, הגישה טובה ברגע שמרימים את המשענת יד, בקלות אפשר ללפף את היד סביבה ולסבוב אותה (בדקתי במיוחד). כמו כן אני יושב עם הכיסא עד הסוף אחורה, במידה ואקרב אותה קדימה הגלגל כיוון יהיה נגיש לגמרי.

גם הגישה בלם יד טובה, יש מספיק מקום לתפוס אותו בקלות מבלי להרים את המשענת.

[ATTACH=CONFIG]496725[/ATTACH]

• תוכן חדש...