Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3156 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

יש ברשותי גרניק שנרכש ע"י אבא שלי לפני המון שנים, הוא 120 באר, עשוי מתכת כבדה, ותאמת שהוא אחלה.

ממש הייתי רוצה להוסיף מקציף, הבעיה היא ש"רובה" המים לא של אף חברה מוכרת, ואין לו חיבורים מהירים בקצה לחיבור של מקציף או שינוי ראשים.

רציתי לשאול האם אני יכול לקנות איזה שהוא מתאם, או אפילו את ה"רובה" של חברה מוכרת למשל של קארשר, ואז להוסיף מקציף.

אשמח לקבל לינקים או רעיונות לפתרונות, וגם המלצה למקציף איכותי, כזה שקונים פעם אחת בחיים וזהו, שייתן קצף סמיך.

אני מצרף תמונות של הידית שלי, תודה מראש לכל מי שיכול לעזור :)

20171106_152014.jpg20171106_152027.jpg20171106_152129.jpg20171106_152144.jpg

-I'd rather loose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car, is your story, so don't let someone else write the book. -Moog 

פורסם

אוקי הבנתי, האם יש פתרון זול יותר מאשר החברה הזו?

נגיד משהו בסגנון :

https://www.ebay.com/itm/3000PSI-High-Pressure-Power-Car-Washer-Spray-Nozzle-Water-Gun-Kit-Wand-Lance/192329520327?epid=2160412680&hash=item2cc7bb94c7:g:z48AAOSwdPBZwcsD

https://www.ebay.com/itm/High-Pressure-Power-Washer-Spray-Gun-Car-Cleaner-Lance-Extension-Wand-Nozzle/292048174992?hash=item43ff6d7f90:g:FO8AAOSwrhBZArup

השאלה היא איך אדע איזה מקציף לקנות במידה וארכוש מאחד הליקנים מאיביי, וגם איזה פיות אוכל לקנות בשביל השטיפה הרגילה

-I'd rather loose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car, is your story, so don't let someone else write the book. -Moog 

פורסם

תוכל לצלם את הגרניק , אם מדובר בגרניק מלבני קטן שעשוי כולו מברזל עם כפתור ירוק זה גרניק ישן אבל מרוב שהוא איכותי עד היום מוכרים אותו בעלות של 2500 שקל .

) יש לי כזה אני מזהה לפי הצינור שמדובר באותו אחד לדעתי)

אני לקחתי צינור של קרצר עם חיבור אוניברסלי וחיברתי ואז תפתור את כל הבעיה

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

פורסם (נערך)

תאמת שהוא נראה איכותי מאוד, גם נאמר לי שהוא עלה המון כסף.

ד"א רשום באינרטנט שהוא 170 bar :shock:

אם יש לך כזה, חיברת לו מקציף ?

הוא נראה ככה בדיוק :

דגם מלא

תמונה

עריכה אחרונה על ידי dprt

פורסם
תאמת שהוא נראה איכותי מאוד, גם נאמר לי שהוא עלה המון כסף.

ד"א רשום באינרטנט שהוא 170 bar :shock:

אם יש לך כזה, חיברת לו מקציף ?

הוא נראה ככה בדיוק :

דגם מלא

תמונה

כן זה המכשיר יש לו אפשרות יניקת סבון לא צריך אקדח אני אישית החלפתי את הצינור באחד של קרצר ואז לא סיפור אקדח...

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

• תוכן חדש...