Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיטרואן C4 2011-2013

Barney
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3184 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

סיטרואן C4 2011-2013

מעוניין בחוות דעת, מחלות ידועות, חסרונות ויתרונות

וגם מה לבדוק במידה ונחליט ללכת עליה.

בעקרון, מדובר ברכב שני שיעשה פחות מ 8K בשנה, הרעיון הוא למצוא רכב בגודל מלא, נינוח ומאובזר בשנתון קרוב וקליומטרז' נמוך שיציג אמינות טובה במיוחד במכלולים היקרים.

ראיתי ביד2 כמה אופציות במחירים די מצחיקים (20-25 אלף)

תודה רבה!

(אגב, החיפוש לא עובד בפורום או שבאמת אין תוצאות לרכב הזה?)

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם

הסיטרואן לא עונה על הבקשה שלך לגבי אמינות אם אתה מחפש רכב משפחתי בתקציב של 20-25 הקרוז תענה על זה יותר רק מנוע 124 כ"ס תמצא אותה אפילו שנתון 2012 ואם אתה לא רוצה אז צריך לרדת בשנתונים או ללכת לפחות מאובזר כמו היונדאי אקסנט

פורסם

זו קביעה מאוד מוחלטת לגבי האמינות. על מה היא מבוססת? על זה שמדובר בסיטרואן?

ה-c4 החדשה בשנתונים האלו שווקה פה בשלוש גרסאות מנוע: 1.6 בנזין אטמוספרי, 1.6 בנזין טורבו ו-1.6 דיזל (גם טורבו כמובן).

גרסת הבנזין טורבו (מאוד) לא מומלצת, מבחינת אמינות. גרסת הדיזל (הנדירה) דוקא אמינה מאוד, בטח אם מצורף אליה גיר ידני (ופה היא כבר נהיית ממש נדירה). הגיר הרובוטי היותר נפוץ בדיזל נחשב יחסית סביר.

גרסת הבנזין האטמוספרית (120 כ"ס) היא הנפוצה, ואתה כנראה מתכוון אליה. היא מגיעה עם ה-AL4 המוכר, שהוא אמנם לא הכי נעים אבל סביר לגמרי מבחינת אמינות.

הבעיה העיקרית של ה-c4, כמו אחיותיה למותג, היא הקושי במכירה. זה בסדר אם אתה מראש קונה רכב לכמה שנים טובות, פחות בסדר אם תרצה למכור את הרכב אחרי שנה.

ה-308 הקודמת חולקת עם ה-c4 את המנוע והגיר, והיא רכב די דומה באופן כללי. מישהו התייעץ פה לגביה לפני לא הרבה זמן, פה תמצא עוד קצת מידע: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=640522

אם אתה מחפש רכב מפנק בזול (אבל יותר גדול, יותר מטחנת דלק ויותר קשה למכירה) אולי כדאי לחשוב על c5, לפני מתיחת הפנים באמצע 2011, זאת עם המנוע 2 ליטר אטמוספרי הישן והאמין, וגיר AL4 כמו ב-c4.

בקיצור, זה לא שה-c4 היא הרכב הכי אמין ביקום, אבל גם לא קטסטרופה. כקניה לטווח רחוק היא יכולה להיות בסדר גמור.

אני הייתי מוודא שהרכב טופל באופן סדיר (שנה או 15,000 ק"מ, מה שבא קודם), ושאם הוא נסע מרחק יפה החליפו לו שמן גיר. אם אתה במרכז, הייתי מנסה לבדוק את הרכב באחד המוסכים המומלצים (גבע או אורן). הם גם יוכלו לתת לך הרבה יותר מידע לגבי תקלות ידועות.

גם לגבי הקרוז, ד"א, הדעות חלוקות. יש גם כאלו שסבלו מאמינות ממש לא מוצלחת.

• אהבתי 1

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

הייתי רוצה לדעת למה הסיטרואן עם המנוע 1.6 טורבו בנזין שמפיק 156 כ"ס עם הגיר הרובוטי נחשב למשהו שצריך להתרחק ממנו?

האם הוא לא משפר ביצועים ונתוני צריכת הדלק באופן משמעותי לעומת המנוע האוטמוספרי הישן שלהם?

פורסם

כי המנוע באמת תואם את מוניטין האמינות של סיטרואן בפרט, וצרפתיות בכלל. הרבה תקלות, לא זולות לתיקון, כולל כאלו שיכולות להרוס מנוע.

חפש thp156.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

• תוכן חדש...