Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3182 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נכנס לי שקל למזגן בpegout 107 שלי.

המחשה לאן הוא נכנס:

Capture.jpg

כל פניה אני שומע אותו זז מצד לצד.

ניסיתי להכניס מגנט עם חוט ולשחק עם זה - לא הצלחתי לתפוס את השקל והתיאשתי מהרעיון.

למישהו יש רעיון איך אני יכול להוציא את השקל? אולי יש איזשהו פתח ממנו אני יכול להוציא אותו? פילטר של המזגן?

תודה !

פורסם

נבחן את הסיטואציה במונחי עלות תועלת :

פרקטית זה מצב אבוד.

אין דרך פשוטה לשלוף את השקל. אם ממש האובססייה בעיצומה גש למוסך שיגבה 3-8 שעות עבודה ויפרק את הדשבורד וכל הפלסטיקה של התעלות. על הדרך בטח ישברו מספר קליפסים בפירוק וההרכבה ואז רשרוש השקל כלל לא יורגש למול קירקושי הרכב החדשים. תוציא בין 300-2000 ש"ח ללא תמורה.

השאר את המצב כפי שהוא. תתנחם שהעלית את שווי הרכב בשקל...

אם באמת הרשרוש מציק בטוחני שהפעלת מוזיקה בווליום סביר תאפיל עליו היטב.

פורסם
נבחן את הסיטואציה במונחי עלות תועלת :

פרקטית זה מצב אבוד.

אין דרך פשוטה לשלוף את השקל. אם ממש האובססייה בעיצומה גש למוסך שיגבה 3-8 שעות עבודה ויפרק את הדשבורד וכל הפלסטיקה של התעלות. על הדרך בטח ישברו מספר קליפסים בפירוק וההרכבה ואז רשרוש השקל כלל לא יורגש למול קירקושי הרכב החדשים. תוציא בין 300-2000 ש"ח ללא תמורה.

השאר את המצב כפי שהוא. תתנחם שהעלית את שווי הרכב בשקל...

אם באמת הרשרוש מציק בטוחני שהפעלת מוזיקה בווליום סביר תאפיל עליו היטב.

אין מצב זה הגיע לפילטר של המזגן? ואיכשהו אפשר להוציא אותו?

פורסם

יותר סביר להניח שזה נפל לאיזור של הקופסה שבה המדפים שמכוונים את האוויר לרגליים/פנים/שמשה.

כל התעסקות להוציא את השקל תעלה לך בטווח הארוך הרבה יותר משקל.

נ.ב האם אתה אוהב במיוחד חילבה, סלוף, לחוח וכו' ? :-D

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
יש לי חבר עם מצלמת לד דקיקה שאפשר בעזרתה לראות היכן הוא ממוקם בדיוק ומשם להיתקדם.

ברשותי מצבט תלת ראשי ארוך וגמיש.

יחד עם המצלמה

הפתרון האלגנטי!

בתנאי שפתח האיוורור בסביבות 6-7 קוטר מ"מ

צור קשר בפרטי.

• תוכן חדש...