Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצמד לא מפריד בפיזו 309 1993 1600

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3154 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם יש לי בעיה בה אני לא מצליח לשלב רברס ללא רעש של גלגלי שיניים משתלבים.

אני מחכה 5 שניות לאחר לחיצת המצמד וגם לאחר שילוב, הוצאה מרברס ושילוב נוסף אליו מביאה לרעש(ללא שחרור המצמד באמצע).

הכבל מצמד מתוח במלואו(ניתן לכיוון) ומבחינת הדוושה יש הרבה תנועה ושטח מת עד להגעת נקודת האחיזה.

זו תופעה משונה לי, כל ההילוכים בנסיעה נכנסים חלק, רק ראשון טיפה קשה ורברס מרעיש.

מה דעתכם?

לידיעתכם יש לי פיזו נוספת זהה 1991 בה הקבל מצמד מתוח הרבה פחות ויש לי הרבה פחות טווח מת עד להצמדה של המצמד ואין רעש בשילוב רברס.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

נראה שמייסב פיילוט משמש לתמיכת הציר של של הגיר.

להבנתי מייסב זה נמצא בגלגל תנופה או מאחוריו, לכן פחות מוכר כי לא תמיד נראה לעין.

כמה אמורה לעלות עבודה לתיקון כזה?

קלאץ'+מחזיר שמן+ מייסב פיילוט

עריכה אחרונה על ידי yonatanalman
פורסם

מיסב או בוקסה פילוט מסבך לדעתך? למה? כי את לא יודע מה זה? וזה קיים אצל יצרנים רבים, גרמנים , אמריקאים וגם יפניים.

רכיב הכרחי ביותר בסוג מסויים של תיבות הילוכים, בהם להילוך הישיר יש רק מיסב אחד על הציר ואז המייסב פיילוט תומך את ציר בקצה השני.

אגב למי שציין שהמיסב הוא על הגלגל תנופה, אז ליתר דיוק הוא על הגל ארכובה. קיים כמובן גם בדגמים אוטומטים בו שם קיים תותב פיילוט שתומך את הממיר מומנט .

פורסם

יצא לי לעשות כמה קלאצים בחיי ואישית לא ניתקלתי במיסב זה...אני מניח שמסירים אותו בשניה וחצי עם חולץ מתאים אך התהליך שמייקר את העבודה פה הוא כמו החלפה של קלאצ שיש צורך להוריד גיר.

פורסם

ברכבים עם הנעה אחורית ומנוע אורכי, כמעט תמיד הוא יהיה קיים.

ברכבים עם הנעה קדמית ומנוע רוחבי, לפעמים הוא קיים, בכל מקרה אולי לא שמת לב אליו.

לעיתים זאת תותב מתכתי, לעיתים תותב ברונזה, ובמקרים אחרים זה ממש מייסב כדורי קטן.

פורסם

עדכון קטן:

בחנתי את התופעה יותר לעומק, לרוב קורה שכאשר אני לוחץ על המצמד עד הסוף, כאשר אני משלב רברס יש רעש שילוב חורק.

כאשר אני משחחר ומכניס שוב ללא עזיבת המצמד לפעמים הוא קורה שוב ולפעמים לא.

לאחר ניסה קצרה ומנוע חם התופעה מצטמצמת ולפעמים אין בכלל רעש, לפעמים יש רעש פעם אחת ולאחר הוצאה אין רעש בשילוב נוסף.

אני מקבל את הרושם כי לדסקת החיכוך אין מספיק חופש תנועה על הציר.

כך היא לסירוגין באה במגע עם גלגל התנופה גם כאשר המצמד לחוץ במלואו, אם כך הדבר יש משהו שניתן לעשות בנידון ללא פירוק חודרני?

פורסם

אוו רעיון מעולה אני אבדוק, אבל זה שקול להשתמש במסנכרן של הילוך ראשון כמעין בלם קלאץ'(כמו במשאיות).

זה לא יוביל לשחיקה מוגברת שלו? או שזה ממש בקטנה?

את נקודת החיכוך אני יכול לשנות כי הקבל קלאץ' ניתן לכיוון, אבל הקלא'ץ מרגיש בריא.

• תוכן חדש...