Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טויוטה אייגו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3230 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לפורום הנכבד,

חשבתי רבות האם לקנות את הטויוטה אייגו במחיר של 70k. בהתחשב בנקודות הבאות:

1. זה התקציב שעומד לרשותי

2. מחפש רכב מיני בדגש על חסכוני בדלק, השאר זה רק צופר

3. מעדיף חדש מהסוכנות

4. המסלול שלי הוא מישובי השומרון (אזור בית אריה) לרמלה, סהכ 70 קילומטרים כל יום.

בהמשך לסעיף האחרון, הנסיעות לרוב הם בינעירוניות ולא רק בשטח מישורי אלא מעט גם הררי (עליות). לכן האם לדעתכן המכונית תענה על הדרישות שכתבתי. מציין שאני לא מאלה שמחפשים לעבור את ה 120...

ממש מעריך! זה חשוב לי לשמוע את דעתכם.

כמובן שאם יש משהו אחר שעולה לכם בראש אשמח לשמוע[emoji4]

נתנאל

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

אתה יכול לחסוך קצת כסף ולקנות את אחיותיה לבית פיג'ו וסיטרואן (אותו האוטו רק עם עיצובים שונים) אבל לטויוטה יש יתרון של מערכות בטיחות מקוריות ואנשים שבטוחים שזה לא אותו האוטו.

מאחר וזה רובוטי חד מצמדי מציע לנהוג עליו לפני, ההתרשמות שלי שהוא דווקא דיי סביר ורק מעביר הילוכים באיטיות.

לצערי לא ניסיתי את הרכב בעליות אלא רק במישור אז אני לא יכול להגיד לך איך הוא מתפקד בהן.

יחסית לקטגורית המיני שגם ככה לא מרווחת צפופה מאחורה.

פורסם

אם אתה לא מחפש ביצועים הרכב יספק אותך גם בעליות. אך קח בחשבון שזה לא רכב שלחיצה על דוושת התאוצה בעליה תגרום להאצה חזקה.

מעבר לזה הרכב מרגיש די זריז תודות למשקל אך כמובן לא חזק.

הגיר רובוטי, מחוץ לעיר עובד טוב אבל בעיר מורגשת השהיה שמאפינת רובוט חד מצמדי.

מבחינת נוחות אני אהבתי, מושבים נעימים והיא פחות קופצנית מהדור הקודם.

כך בחשבון שמאחור צפוף גם ביחס לקטגוריה.

לדרישות שלך הייתי מציע גם את הספייס סטאר שתהיה חיסכונית גם כן אבל עם תיבה מעימה יותר ( רציפה) ומנוע חזק יותר.

מנגד בעומס המנוע רועש יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה רבה

אני בסופו של דבר מחפש רכב שיהיה חסכוני מאוד בנושא הדלק, שיהיה נעים בנסיעה בין עירונית ושלא יחנק למוות בעליות. ראיתי שיש את הספייס סטאר של מיצובישי וה 108 של פיגו, אני לדעתי בסוף אעשה נסיעות מבחן על שלושתם אבל אני יותר נוטה לכיוון האייגו.

דבר נוסף שקצת הרתיע אותי באייגו - נכנסתי לאתר הרישמי בחול של טויוטה ולא מצאתי את הדגם הזה. מה זה אומר? שכבר לא מתכוונים לייצר אותו ב 2018??

פורסם

ההבדל הבולט היחיד הוא שלאייגו יש התראה על שמירת מרחק ובלימה אוטונומית וכן התראת סטייה מנתיב (מערכות מקוריות של טויוטה) לעומת כנראה בלחץ מוביל איי אצל אחיותיה.

אם זה שווה עשיריה זה לשיקול הקונה.

פורסם

תודה רבה!

לדעתכם האייגו / פיגו 108 היו מצליחות להתמודד עם עליות לירושלים? או שזה בעייתי מממש?

פורסם

לדעתי כל רכב מודרני יתמודד בכבוד עם העליות לירושלים.

אמנם המנוע הוא לא שיא העוצמה אבל גם מדובר ברכב קטן וקל יותר.

היה מישהו בפורום עם סוזוקי אלטו שעשה את זה על בסיס יומיומי ואמר שלא הייתה לו בעיה.

• תוכן חדש...