Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תאונה במפגש!!!

alooon1
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7775 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אנשים מטומטמים

בגלל אנשים כאלה הארץ שלנו נראת כמו שהיא נראת

והתרבות נהיגה שלנו גם ככה

אולי זה לא כך כך קשור לשירשור הזה

אבל גם המוות של הבחור הצעיר אתמול בגלל שהוא רב עם כמה אנשים עם מקום חניה ודקרו אותו

לא חבל ? מה קרה למדינה שלנו ?

באמת, כששומעים על מקרים כאלה באמת בא לבכות.

איך אנשים מאבדים פשוט כל צלם אנוש ודוקרים בן אדם למוות. לא פעם, לא פעמיים אלא כמה וכמה פעמים עד שהבן אדם נופל ומת. ואז זורקים אותו למקור מים. כאילו כלום.

איפה מדינת ישראל שחלמנו עליה וסיפרו לנו עליה בשירים ובסיפורים...

אור לגוים. עם סגולה.

(ממש התכנית של זהבי ב103).

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

• תגובות 92
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש לבחור מזל שהוא נכנס בארון חשמל הענקי הזה אחרת הוא לא היה יוצא מזה בדוק !!!

מעוצמת המכה הארון זז ששוקל לפחות כמה טונות והתזוזה בעצם ספגה את רוב העוצמה .

אני שמח שלא קרה להם כלום !! ואני מקווה שהם למדו את הלקח ולא רק הם .

אני לא מבין מה אתם נגד כל הרייסים האלו? אני אוהב את זה אבל לא ברחוב המדובר , אלא במקומות שאם יקרה משהו אז זה רק לבעלי הרכבים שמתחרים ולא לצופים .

בכל אופן אין מה להשוות את זה למועדון החמש ששם כל המטרה לראות מכוניות אספנות מלוקקות ושמורות , הרי רובכם אוהבים אימפרזות ואת כל מכוניות המירוץ ובשביל מה הם נועדו?

פורסם

יוניקס, מה זאת אומרת אתה תומך ברייסים כל עוד הם לא יפגעו באף אחד, חוץ מעצמם (כלומר בשטח בלי אנשים). זו תגובה שיצאה לי לראות הרבה פה, כמו "איש באמונתו יחיה, כל עוד הוא לא פוגע במישהו אחר על הכביש).

תחשבו שזה לא רק העניין של "אם היה שם ילד בכביש והוא היה מחליק עליו", מה עם המשפחה של אותה הערס, אמנם הוא ערס, אבל עדיין יש אנשים שאוהבים אותו, וחיים של אנשים יהרסו בגלל מותו, הורים, אחים, כולם... גם אם הוא יעשה את המרוץ במדבר סהרה כשמסביבו אין נפש חייה.

הדרך היחידה, היא להפסיק את המירוצים החאפריים הלא חוקיים האלו בכל מקום.

זה לא דבר לתמוך בו...

פורסם

הונדה ספורט

איפה הייתה התאונה ? בכביש "הראשי" שבין כל החניונים במפגש?

באמת חבל על עוד פיז'ו ספורטיבית שהלכה

unix אין לי שום דבר נגד רייסים וזה אפילו נחמד ,כל עוד עושים את זה במקום מבודד ומתאים (עד כמה שניתן)

אני והקליאו כבר לא ביחד

אווווי הגעגועים

פורסם

גם במירוצים חוקיים, על מסלולים מקצועיים אנשים נהרגים ,

אני לא אמרתי שאני בעד אני רק אמרתי שאני אוהב לצפות בזה .

רק בריאות ונסיעה בטוחה לכל חברי הפורום

פורסם

אפשר לדעת באיזה שעה בערך הייתה התאונה? הגעתי שם בערך בסביבות 6 ורבע\וחצי -נשארתי כמעט עד 8 וחצי, ולא ראיתי ממש תאונה.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם
הונדה ספורט

איפה הייתה התאונה ? בכביש "הראשי" שבין כל החניונים במפגש?

באמת חבל על עוד פיז'ו ספורטיבית שהלכה

unix אין לי שום דבר נגד רייסים וזה אפילו נחמד ,כל עוד עושים את זה במקום מבודד ומתאים (עד כמה שניתן)

התאונה לא הייתה במיפגש עצמו אלא בכביש באזור המסחרי, איפה שלפעמים נוסעים ללחוץ שם...

והיא הייתה בערך בשעה 7

איביזה טורבו 20VT

190 סוסונים עושים את העבודה

פורסם

תראו בארץ אין מרוצים חוקיים ואין היכן לפרוק את האנדרנלין שזורם לנו בדם אני לא מציע לנסוע מהר בכביש ליד רכבים והקיפות מהירות כי אולי זה לא מסכן אותך אבל נהג שאותו אתה מפתיע בעקיפה מסריחה יכול לגרום לנזק בלתי הפיך . אז טוב שיש ת'מיפגשים האלה אבל ברגע שמישהו יפגע חבל לכולם על הזמן ויתחילו באכיפה כדי למנוע את המירוצים האלה . אני בחיים לא הייתי במפגש אבל אני חייב לראות מה זה

ואני מציע שתשמרו על עצמכם כי יותר קל להיפגע מאשר למות ושלא נדע מצבים של נכות לכל החיים כי כבר היה עדיף למות.

ואם כבר עושים מפגשים תפעילו ת'שכל ואל תתחרו ליד רכבים חונים וברור ליד אזרחים תמימים עם אתם רוצים לשמור את המפגשים על אש קטנה וכמובן גם על עצמכם

בהצלחה

פורסם

אם הם רוצים ליסוע מהר ולעשות רייסים- שימצאו מקום מתאים בלי אנשים ככה שייהיה בטוח ולא יתנו פול גז עם מקום שמפוצץ אנשים, כך זה לא חוכמה..ומאוד מסוכן מן הסתם !!! לגבי המהירות שהוא נסע זה ממש מוגזם (אמרו 150 קמ"ש) יש מקום מתאים לכל מירוץ , למרות שאני אוהב לראות מרוצים אבל לא במקומות עם אנשים שהם מהווים סיכון !, לגבי המוזיקה אין לי שום טענה, מה הקשר?!, הם אוהבים לשמוע חזק, זה הורס משהו?, חוץ מהאוזניים שלהם,ושירי הדיכאון המגעילים (אישית אני אוהב את כל סוגי המוזיקה חוץ מדיכאון) אז לעשות שטויות אל תעשו ליד אנשים יש מקומות מיוחדים בשביל זה אומנם כמעט ואין כאלה בארץ

מסקנה: אל תסכנו חיים של בני אדם חפים מפשע כי אלה החיים שלהם ולא שלכם !

Suzuki Jimny

פורסם

כמה דברים שאנשים פה העלו שאני לא כ"כ בטוח לגביהם

1. זה שהוא לקח לום ורץ לבחור בגולף - מישהו ממש ראה שהיה לו לום ביד? אני ראיתי שהוא רק יצא בריצה מהאוטו.. אבל לא היה לו כלום ביד.

2. עוד שמועה - הנהג בגולף לא היה תמים במיוחד.. הוא לא הסתכל במראה ויצא בזריזות כדי "לזרוק תחת"

3. הבחור בגולף לא היה לבד. ולא ראיתי שום אקט ביריוני.

4. בסוף הארוע הם נפרדו בצורה ידידותית ולאו דווקא בעצבים וצעקות.

אם מישהו יכול לאמת משהו מהדברים האלה אני אודה לו (ולא בצורה של "שמעתי מ.. ש.." שמועות לא מעניינות)

hope for the best, expect the worse.

פורסם

אני מציע שהשרשור הזה ינעל ואם אפשר אפילו שימחק , אל תשכחו שיש עוד אנשים

שרואים את זה וזה עלול לסבך גם את הנהגים וגם כמובן את" השם "של המפגש.(אם נשאר ממנו משהו ).

פורסם
כמה דברים שאנשים פה העלו שאני לא כ"כ בטוח לגביהם

1. זה שהוא לקח לום ורץ לבחור בגולף - מישהו ממש ראה שהיה לו לום ביד? אני ראיתי שהוא רק יצא בריצה מהאוטו.. אבל לא היה לו כלום ביד.

2. עוד שמועה - הנהג בגולף לא היה תמים במיוחד.. הוא לא הסתכל במראה ויצא בזריזות כדי "לזרוק תחת"

3. הבחור בגולף לא היה לבד. ולא ראיתי שום אקט ביריוני.

4. בסוף הארוע הם נפרדו בצורה ידידותית ולאו דווקא בעצבים וצעקות.

אם מישהו יכול לאמת משהו מהדברים האלה אני אודה לו (ולא בצורה של "שמעתי מ.. ש.." שמועות לא מעניינות)

1.פתח את הבגאז', הוציא את הכלים,בחר את הכי כבד/נוח ורץ לגולף...ראה שהנהג עוצר ונרגע...

2.לא יודע לא ראיתי.

3.לפי מה שראיתי הנהג בגולף היה לבד והיה די תמים אם הצליחו להאשים אותו בנזק.היה אקט בריוני,כאמור הנהג הלך עם הלום לגולף.

4.לא יודע, הלכתי...

😈Seat Leon Cupra 280😈

פורסם

אם הוא לא היה מתחמק מהגולף שני המכוניות היו נמעכות

ובין כה וכה זאת הייתה אשמת הגולף שלא בדקה במראה

ומצד שני אשמת הבחור השני שלא נסע במהירות סבירה שהייתי מאפשרת לו להתחמק בלי לאבד שליטה..

hope for the best, expect the worse.

• תוכן חדש...