Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7802 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי רכב ראשון שאני הולך לקנות נהג בקרוב מאוד טרי על הכביש...

אז ככה שמתי עליה עין בגלל .. 2 דלתות .. יש לי משהו עם 2 דלתות לא מוכן להתפשר על הדגם המקביל עם 4 דלתות...

מצאתי את זאת בתמונה .. וכמובן למכירה ...

והלן הפרטים..

סובארו DL קופה

מודל 88

מצב מכאני מעולה ציין מוסך שבו הוא מטפל ברכב (מוסך מורשה סובארו)

מצב חיצוני סביר ... תיקונים פלאסטיים וחיזוקים ומעט צבע ונקודות חלודה

ללא תאונות או פגיעות שאסי .. מוכן לקחת על עצמו בדיקה במכון שאבחר

הדבר השלילי ביותר - יד תשיעית...

לפי הבנתי מדובר במשפחה שהעבירה את האוטו מיד ליד...

התרשמות אישית מהרכב: נוסע היטב ... אני רואה אותו מדי בוקר משניית ההתנעה שלה ולעיתים בערב בעת הכניסה לחנייה נוסעת היטב , לא בעייתית...

ועכשיו המחיר: 4500 (ע"פ המחירון שלה קופה DL מודל 88 הוא 9500!! :shock: והוא עוד מוכן להתפשר ל4000 ... באפריל היא צריכה לעבור טסט.. מה אתם אומרים? מציאה? או תברח

394_2502200574834.jpg

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

ואאלה אחי ***אחי = גם הרכב הזה יעבור במשפחתנו *** 4000 שקל, לפי דעתי תקנה( אחרי בדיקה כמובן) מקסימום הלכו 4K במיקרה הרע(לא שאני מאחל לך) תמיד אפשר למכור חלקים או לעשות עליה ניסויים רק תיבדוק טוב שלא תשלם על יישור קו יותר מאשר על הרכב:)

פורסם

4000 ש"ח...נשמע תמוהה משהו...

אני מניח שמדובר בדגם GL - כולל מגנזיום....

מה עם הקילומטראג?

אם הק"מ סביר אז שווה מאוד,בתור רכב ראשון....פצצה.

פורסם
אוקיי רכב ראשון שאני הולך לקנות נהג בקרוב מאוד טרי על הכביש...

אז ככה שמתי עליה עין בגלל .. 2 דלתות .. יש לי משהו עם 2 דלתות לא מוכן להתפשר על הדגם המקביל עם 4 דלתות...

חחחח......חחחחחחחחחח...להתפשר? אתה קונה סובארו!!! כמה אפשר להתפשר עוד....חחחח

ברצינות, אני אומר שאין ארוחות חינם...לא סתם הוא הוריד 4K ....

The New Opel Astra :grin: Trust Your Eyes

www.opel.de

פורסם

על איזו בדיקה אתה מדבר...10% מערך הרכב לזרוק על בדיקה? אתה רציני?!

כולה רכב ב4000 ש"ח,אתה יכול לקנות ב 4 וישר לשים שלט ולהעיף אותה ב 6 בלי להשקיע כלום,לרכב הזה יש שוק רצח.

פורסם

כולה רכב ב4000 ש"ח,אתה יכול לקנות ב 4 וישר לשים שלט ולהעיף אותה ב 6 בלי להשקיע כלום,לרכב הזה יש שוק רצח.

תרגע זה כולה סוברארו....

The New Opel Astra :grin: Trust Your Eyes

www.opel.de

פורסם

*דיברתי על לבדוק טוב את הרכב לא על בדיקה במכון.......

פורסם

לפי מספר הרישוי אני רואה שזאת סובארו משנת 86 ולא 88. אולי בגלל זה הוא "עושה טובה" ומוכר בפחות מהמחירון... חוץ מזה, נראה לי משהו מסריח בסיפור הזה... סובארו נחטפות במהירות גם בלי להוריד מחירון. בכל מקרה אם תרצה לקחת אותה, תקח אותה למכון שאתה תבחר ולא לאן שהמוכר ירצה כי יש לי תחושה שהוא מסדר קומבינה

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

אולי דגם 88 עולה 9.5K לא דגם הזקן ממנו בשנתיים.

בדוק זאת!

כמה הרכב עבר?

רגיל או אוט'?

אתה תמיד יכול לקחת את הרכב למכונאי שיעשה את הבדיקה ואז זה יעלה לך 150 ש"ח +- במקום מכון בדיקה שלוקח בערך 400 ש"ח. אבל במצב כזה אתה לא יכול לדעת מה המצב של השלדה. אולם בכל מקרה הוא אמר שהוא מתחייב על שלדה.

בהצלחה.

L.A

פורסם

לפי הפרטים שכתבת הסובארו מודל 88, אך המספר על הרכב מראה שנת יצור 86,

יש לך הסבר לדבר?!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

כמו שבאמת אמרו כאן, ולא יודע איך יכלת לטעות, הסובארו היא משנת 86 ולא מ88.

דבר אחד שתדע לך, בעלי הסובארו המלוקקות, כמו מכוניות ישנות אחרות שהן במצב לא פחות ממצוין לא יסכימו להוריד פתאום יותר מחצי מהמחירון סתם כך רק כי האוטו יד תשיעית.

אמרת שהמחירון הוא 9 וחצי, אני מאמין שהתכוונת ל88, אז המחירון של 86 בטח לא הרבה יותר מסביבות ה6K 7K.

רכבים כאלה לא לוקחים למכון, מכונאי רכב זה מספיק לגמרי!

בעיקרון שיבדוק בעיקר אם יש שאסי, את הגיר והמנוע וסע לשלום. הטיפולים לרכב הזה זולים, החלקים זולים וברכב כזה באמת קשה ליפול ואם נופלים אז יישור קו קטן של כמה אלפים יסדר את הבעיה.

המוסך יכול לבדוק לך עוד הרבה מכלולים חוץ מגיר ומנוע, דברים כמו בלמים,בולמים,תפוחים כאלה ואחרים ועוד הרבה מכלולים אחרים. בדר"כ אחרי בדיקות במוסך הסכם המחיר עם המוכר יורד עוד.

קשה לי להאמין שרכב כזה הוא לא שחוט ועם קילומטרז' נמוך, מראה עיניים יכול להטעות, אל תוותר על בדיקה במוסך.

לדעתי, קח את הרכב למוסך, לא אהבת? שלם את ה150 וסע לשלום. יש עוד המון קופה למכירה. יש כמה למכירה וכמה לא למכירה באור יהודה שנראות באמת פצצה.

כשקניתי את הסובארו 89 סדאן 1600 לבנה שלי, המחירון שלה היה 15 אלף ש"ח. בלי הרבה דיבורים עם הבן אדם, הוא אמר שהרכב שמור והוא לא מוכן לרדת מ10. וזה רק בגלל המכות ברד, מהברד החזק מאוד שהיה באזור לפני שנה או שנתיים ושהרבה רכבים נפגעו ממנו. ראינו את המראה הכללי של האוטו, לקחנו אותו לבעל מוסך שאנחנו מכירים (ושאצלו אני מטפל) ולמחרת כבר האוטו היה שלי. חד וחלק.

ואני באמת שמח שקניתי את הרכב הזה, מבן אדם אמין ששמר על האוטו. באמת שהאוטו שלי בכלל לא עושה בעיות ונוסע כמו גדול. במיוחד אחרי כל הסיפורים על הסוחרים וגם אחרי שאתה פוגש בכמה בעצמך בדרך לקניה.

אם הייתי רואה עוד פעם את זה שמכר לי את האוטו הייתי מנשק לו את הידיים.

ראיתי את הרכב אצלו, הוא שם את כל הקלפים על השולחן, הרכב עבר בדיקה, יישור קו והעברת בעלות.

אחרי כל הסיפורים על סוחרים ועל רכבים גנובים, יש גם סיפורים על קניות טובות. ובגלל שזה סובארו ויש המון כאלה במצב טוב למכירה אני אומר לך - אל תמהר!

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

חבר'ה תירגעו,4 אלף זה מחיר מאוד הגיוני לסובארו משנתון כזה,לפחות איפה שאני גר.

אומנם הרכב נסחר מאוד והכל,אבל מחירון הוא לא שווה.

Fiat Tipo Media 1.4Ei 1994

Citroen Xsara 2001 1900 Diesel

Opel Corsa 2000 1200

פורסם

אני ממליץ לך לקנות את האוטו , ליישר קו טוב טוב .

לתקן מה שצריך , גם אם אתה קונה אותו ב4000 ותצטרך להשקיע ב4000 עדיין לא תגיע למחיר מחירון של הרכב .

בהצלחה

ים long time no

פורסם

אם עדיין אקטואלי נראה לי שלא בדקת לבד מספיק את הרכב ..

הו באמת אתה מתבלבל בשנתון ... תחשוב טוב מה עוד לא בדקת ?

סובארו לא נחטפות מהר - יש לי 86 ואני לא מוכר כבר חודש .

חוץ מזה יד תשיעית !!! אתה לא תמכור אותה בחיים .

אל תקנה (חוץ מזה מי הולך למוסך של המוכר ????)

תחפש עוד תמצא משהו הרבה יותר אטרקטיבי .

אין מה למהר כי אין לאן להגיע

• תוכן חדש...