Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3226 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחירי רכבים מפורסמים באתרי האינטרנט, במחירונים ואפשר גם לשאול טלפונית את הסוכנויות

אבל לא כשמדובר בפיז'ו.

אצלהם צריך "לקבוע פגישה" ולנסוע במיוחד לסוכנות במרכז ת"א כדי לקבל הצעת מחיר.

המחירים שהם מפרסמים באתר שלהם כמו גם המחירים במחירונים מנופחים ומנותקים מהמחיר האמיתי.

אז רציתי לשאול אתכם האם יש שיטה לעקוף את כל זה ולדעת מה המחיר האמיתי של פיז'ו 2008 ופיז'ו 208?

ולמה ההתחכמות הזו?

פורסם

מחירים אכן מנופחים.

לפני כחודשים הייתי בסוכנות בכרמיאל ובדקתי על 208 חדשה.

1.2 טורבו אוטומט אקסס (הכי בסיסי), 99,000 באתר שלהם.מחיר סגירה לאותו יום שהגעתי (שישי) 79,000 על הכביש.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם (נערך)

המחיר ללקוח שמגיע לאולם יורד ל 109K אחרי שלום שלום ואז יש את ה"מתחרים " עם מבצעי 0 קמ .

אז יש גמישות נוספת אבל לא בלרינה...

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

מזכיר לי שבשנות ה80 רציתי לרכוש מדפסת למחשב העל שלי - קומודור עם 128 קילובייט (!) זיכרון. חנות שלא נתנה לי מחיר בטלפון פשוט הפסידה אותי, זה הכל.

לגבי השאלה שלך - תסתכל מחירון, תסתכל מחיר במבצעי אפס קמ, ותלך על הממוצע.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

טכניקת מכירה ידועה ומעצבנת.

כל הרעיון שעומד מאחורי זה הוא להביא אותך לאולמות וכך יהיה יותר קל למכור לך, במויחד כשאתה תתרשם מהאוטו במציאות.

פורסם

באמת לא ברורה התרעומת, הרי אצל מרבית היבואנים מחיר המחירון הוא בסיס למו"מ כשהעסק מתחיל לקרום, אז מה הטעם להבריח קונה עם מחיר מחירון בטלפון כשברור שזה ישתנה כשהקונה יראה רצינות. ומי שמצפה לקבל מחיר סופי של אחרי מו"מ פוטנציאלי בטלפון, או לא מבין או מתמם. בשביל מחיר מחירון לא צריך טלפון, יש אינטרנט.

פורסם (נערך)
באמת לא ברורה התרעומת, הרי אצל מרבית היבואנים מחיר המחירון הוא בסיס למו"מ כשהעסק מתחיל לקרום, אז מה הטעם להבריח קונה עם מחיר מחירון בטלפון כשברור שזה ישתנה כשהקונה יראה רצינות. ומי שמצפה לקבל מחיר סופי של אחרי מו"מ פוטנציאלי בטלפון, או לא מבין או מתמם. בשביל מחיר מחירון לא צריך טלפון, יש אינטרנט.

מה הבעיה לפרסם את מחירי המבצע באתר? זה סוד?

אני צריך ללכת לסוכנות של סוזוקי כדי "לגלות" מה המחיר של הסוויפט החדשה בימי מכירות?

רק צ'מפיון יכולים לפרסם?

עריכה אחרונה על ידי RONENSUD
פורסם

אבל זהו שלא זה המצב.

היה מדובר על שובע מבצעים בלובינסקי.

המחירים צריכים להיות זהים לכל הציבור ולא נתונים למו״מ (לפחות באופן רישמי).

היה ראוי לפרסם את מחירי המבצע בברור.

השיטה של פרסום מבצע וללא מחיר (מאוד נפוץ בפייסבוק) נראית לי מטופשת ונובעת בדר״כ מהסיבה שההנחות זניחות ואין מה להתגאות בהן.

אם יש הנחות משמעותיות ולא מפורסמות אז היבואן טיפש נטו.

פורסם (נערך)

ממה שזכור מתוכנית כלכלית בערוץ 10(על בשמים בסופר פארם) שמוצר שנמכר במבצע ומחירה רשום על המוצר,בעל המוצר מחוייב להחזיר אחריי זמן ספציפי למחיר המקורי אחרת מחיר המבצע יישאר כמחיר החדש.

יכול להיות שזה תקף לכל מוצר ויכול להיות שרכב פטור מהמגבלות הנ"ל,אבל בכל מקרה מי קונה רכב בלי לבדוק קודם אותו.

הרי אם תהיה מרוצה הצעת המחיר שלו בטלפון לא תצטרך להגיע לסוכנות כדאי להזמין?

קח לעצמך יום חופשי וסע לאזור עם כמה סוכנויות רכב מיצרנים שונים ואולי תצא בסוף עם רכב.

יש הבדל בין עסק שמוכר מדפסת שבה המחיר הוא קבוע לעומת עסק שמוכר מוצר שבו המחיר יכול להשתנות בהתאם לדרישות הלקוח.

עריכה אחרונה על ידי mark_Avn
פורסם
אבל זהו שלא זה המצב.

היה מדובר על שובע מבצעים בלובינסקי.

המחירים צריכים להיות זהים לכל הציבור ולא נתונים למו״מ (לפחות באופן רישמי).

היה ראוי לפרסם את מחירי המבצע בברור.

השיטה של פרסום מבצע וללא מחיר (מאוד נפוץ בפייסבוק) נראית לי מטופשת ונובעת בדר״כ מהסיבה שההנחות זניחות ואין מה להתגאות בהן.

אם יש הנחות משמעותיות ולא מפורסמות אז היבואן טיפש נטו.

הפותח לא שאל על מחירי מבצע.

• תוכן חדש...