Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7790 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אכן הגיע הזמן להחליף רכב ואבי מעוניין לרכוש מאזדה 626 שנת 1999.

אם יש כאן אנשים שיוכלו לתרום מהידע שלהם בנושא הרכב הנ"ל אשמח.

כמו כן הייתי מעוניין לשמוע חוות דעת על התנהגות הרכב על הכביש, וכל העניינים הכלולים בנושא.

כל סיפור , עצה, דעה מבעל ניסיון תתקבל בברכה.

קיימת גם השאלה האם הרכב מביא איתו תמורה למחיר?

לידע כללי: המחירון של הדגם הנ"ל להיום לפי לוי יצחק הינו 58K לסדאן, ותוספת של 3% לרכב 5 דלתות.

אני אישית מעדיף 5 דלתות, מה אתם מציעים? ולמה?

תודה ושבת שלם.

ג'ניה

:king:

פורסם

שלום,

אני בעלה של מאזדה 626 משנת 99, האצ'בק.

הרכב די מרווח מקדימה, המושבים נעימים ותא הנוסעים עמיד מאוד.

המנוע הוא 2 ליטר ומספק 136 כ"ס ו18.1 קג"מ ומחובר לתיבת הילוכים אוטומטית בעלת 4 יחסי העברה.

ה626 די נוקשית בנסיעה עירונית, אך בכביש המהיר זה משתפר. התנהגות הכביש בטוחה מאוד ולא יכולה להיחשב כספורטיבית, בעיקר בגלל ההגה. זה בעל שטח מת במרכז ואפילו בעת הפנייה שלו.

אם יש לך עוד שאלות, את תהססי לשאול.

פורסם

אני הייתי הולך על רכב אחר לגמרי, באותו סכום תוכל לקנות רכב גרמני מאותה שנה שיהיה הרבה יותר מהנה לנהיגה, הרבה יותר יוקרתי ואיכותי וכמובן בטיחותי יותר במקרה של תאונה...כמובן שיתכן שהאחזקה של רכב כזה תעלה קצת יותר...דוגמאות לרכבים כאלה: פולקסוואגן פאסאט, אופל ווקטרה, אוודי A4......

The New Opel Astra :grin: Trust Your Eyes

www.opel.de

פורסם

מאזדה 626 היא בהחלט בחירה הגיונית, יש לה ביצועים נאותים, ההיצע בשוק גדול - וניתן בהחלט לרכוש במחיר נמוך מהמחירון.

המגרעת (כמו בכל המאזדות) הוא תעריפי ביטוח גבוהים עקב השכיחות הגבוהה של גניבה.

אפשרות הגיונית נוספת לנהג הממוצע היא יונדאי סונטה - הרבה יותר זולה לאחזקה, ומציעה חבילה די מאוזנת לנהג הממוצע.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...