Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3203 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל החברים

 

 

אתמול נדלק ברכב נורה לבדוק מנוע ,הלכתי למוסך ואמר שככל הנראה הבעיה בחיישן אוויר/חמצן. ניקה אותו הנורה נכבתה אבל אחרי כמה שעות נדלקה שוב.לפי מה שראיתי מחירים מדובר בחלק לא זול ,יש מקום שאני יכול לקנות עצמאית כדי לחסוך עלויות? יש/שווה לקנות חליפי במקור מקורי?

אשמח לכל תובנה בנושא.

 

 

אלפרד

פורסם

אם אתה מהמרכז,יש לך בפ"ת את אבי פארטס בדיוק עבור הדברים הללו- יש לו חלקים חדשים וגם תחליפיים לרוב סוגי הרכב כך שאני מאמין שיימצא פתרון לשביעות רצונך.יש לבצע בדיקת 4 גזים כדי לראות מה בדיוק הבעיה ואז יוחלט מה דרוש החלפה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

  • ספונסר פורום
פורסם

היי

אתה מוזמן לשלוח לי את מספר הרכב שלך בהודעה פרטית, אבדוק לך את המחיר שלו עם הנחת חברי הפורום.

 

עדי

מרכז שירות שי לי - מורשה יבואן לרכבי פורד ומאזדה. רחוב היוזמים 12 אור יהודה, טלפון: 03-5333082
מוסך הסדר לחברות הביטוח מגדל, מנורה, ביטוח ישיר, 9 מליון, איילון, שירביט וליברה.
לחנות האונליין של שי לי עם הנחות ומבצעים לחצו כאן

×
×
  • תוכן חדש...