Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3224 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז תקנה פשוט רכב שמראש יש לו בקרת שיוט, למשל סיד או פורטה (תלוי אם אתה מחפש סטיישן או סדאן), זה יהיה יותר פרקטי לדעתי.

בכל אופן, אני מברר לך, מממצא ראשוני נראה שצריך להחליף הגה להגה עם בקרת שיוט ואז לעשות 'למידה' למחשב מנוע דרך מוסך מורשה

פורסם

באופן עקרוני אפשרי אך זה יאלץ כנראה להיות פרויקט אישי שכן אני לא מאמין שקיים מוסך שיש לו את הסבלנות הדרושה למציאת החלקים והרכבתם.

אם יש, לא בטוח שזה יהיה בעבור סכום שתרצה לשלם.

חיפוש כליל בגוגל מניב מספר מדריכים להתקנה כזו.

"Ford fiesta mk3 cruise control retrofit"

פורסם

לגבי התגובה מעלי,

את התכנות ניתן לבצע לבד עם הכבל הייעודי ומחשב רגיל ( יש כזה למספר חברים בפורום) ולגבי הכפתורים זה מסתבך:

אמנם בהגה נטול בקרת שיוט אין הכנה למנופים הנ"ל, אך אנשים הצליחו לגרום להם לשבת בצורה טובה עם מעט כלי עבודה ותושיה.

אפשרות זו תהיה זולה משמעותית לבעלי ידיים טובות.

פורסם (נערך)

כנראה זה הקיט שצריך: https://www.amazon.com/Genuine-Ford-CP9Z-9C888-Steering-Cruise/dp/B00GJHLUAM/ref=sr_1_8?s=automotive&ie=UTF8&qid=1504161083&sr=1-8&keywords=Cruise+Control+Ford+Focus

הנה מדריך מפורט: http://www.fordownersclub.com/forums/tutorials/article/274-retrofitting-original-cruise-control-on-a-focus-mk3/

בעקבות המדריך אני בספק רב אם תמצא מוסך שיסכים להתקנה.

במידה ותמצא אשמח מאוד שתעדכן חזרה.

עריכה אחרונה על ידי אליהו שבת
פורסם

תודה רבה לכל אחד מהמשיבים.

זה כנראה גדול עלי ואצטרך לוותר על הפוקוס. אלא אם יש כאן מישהו שיכול ויודע וירצה לבצע את זה בצורה מקצועית תמורת 2000-3000 ש"ח - אשמח אם ייצור קשר.

פורסם

לא מבין, אם אתה רוצה רכב עם בקרת שיוט, למה ההתעקשות לקנות רכב שהוא בלי...?

פשוט תקנה רכב עם, בלי להתעסק עם התקנות

פורסם
לא מבין, אם אתה רוצה רכב עם בקרת שיוט, למה ההתעקשות לקנות רכב שהוא בלי...?

פשוט תקנה רכב עם, בלי להתעסק עם התקנות

מאוד פשוט, כמו שאליהו כתב. רכב זה עניין של טעם והפוקוס קולעת במדוייק.

פורסם

איזה שנה הפוקוס , אני התקנתי לפוקוס שלי בקרת שיוט בידיוק לפני שבוע (2008) לא תהליך מסובך כל כך .

יפני זה הכי אחי

פורסם

אליהו, האם נסעת ברכב עם בקרת שיוט על פני תקופת מה?

ברכב קודם התקנתי בקרת שיוט, רק פעמים בודדות הצלחתי להינות ממנה.

כאשר התנועה עמוסה בטח שאי אפשר לדבר על נסיעה עם בקרת שיוט מכיון שכל נגיעה בבלם מנטרלת את הבקרת שיוט. אך גם כשהכביש לא עמוס משום מה תמיד יש את החכמולגים שעוקפים נכנס לפני הרכב ובולמים, הם בולמים גם אתה בולם וכאמור בקרת השיוט מתנתקת.

אז אם קנית רכב עם בקרת שיוט, סבבה. אחרת לפי דעתי לא כדאי להיכנס להרפתקה של התקנת בקרת שיוט ואת הכסף תשקיע בשדרוג הרכב לשנה קדימה.

• תוכן חדש...