Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3228 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, יש לי קיה פיקנטו ספורט 1.25 85 כ"ס שנת 2016.

בדלת בצד של הנהג, ישנו לוח עם כמה כפתורים, התמונות מצורפות.

לפני כמה חודשים הבחנתי שהאור כמו שרואים בתמונה, עובד רק על כפתור הנעילה הימני ולא השמאלי וגם האור בכיוון המראות החשמלי לא עובד. אני זוכר כשקניתי את האוטו זה עבד. לאחר מספר ביקורים במוסך מורשה של קיה(שלא עזרו יותר מדיי, החליפו לי את הכפתורים והבעיה המשיכה) התקשרתי להתלונן בחברת טלקר(יבואני קיה הרשמיים בישראל) והגעת למפקח בכיר. המפקח טוען שברשמים ההנדסיים החשמליים של הרכב ככה זה אמור להיות, זאת אומרת שרק באחד מהם יש אור וכמו כן לא אמור להיות אור כתום בכיוונון המראות החשמלי. הוא אמר שהוא בדק גם קיה פיקנטו 2017 כדי לבדוק אם בזה אכן מדובר והוא אישר שכן. יש לציין שהרכב באחריות רכיבים חשמליים 3 שנים.

משום מה קיבלתי את ההרגשה שהוא סתם מסבן אותי כדי לטאטא בעיה קטנה ולא משמעותית בעיניו מתחת לשטיח. לי זה קצת יותר משמעותי בגלל שהאוטו חדש.

אם למישהו יש קיה פיקנטו 2016 ויוכל להגיד לי איך הלוח הזה נראה מבחינה של תאורה כתומה אצלו בלילה מאוד אעריך את זה תודה רבה..

20170827_174109.jpg

20170305_184612.jpg

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

יש אור רק בכפתורים, אור חלש יחסית, בכפתור של כיוון המראות אין תאורה, הכל בסדר, גם אצלי זה ככה

"אין ייאוש בעולם כלל" :lol:

פעם הונדה - היום סיאט.

• תוכן חדש...