Jump to content
בעקבות "מתקפת בוטים" הפורום הטכני נסגר לכתיבת אורחים. לכל שאלה, מוזמנים לפנות באמצעות ה"צור קשר" בתחתית העמוד
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בחייאת מה יהיה עם אוף טופיק ???

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7788 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תנו לי גישה בבקשה ...

פעלתי כבר כל כך הרבה פעמים בדרך המקובלת והגשתי בקשה אבל אף אחד לא מתייחס אליי ...

אז אני מבקש כאן - תנו לי גישה לאוף טופיק בבקשה .

פורסם

שים לב:

קבלת גישה: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=39146

בעבר הלא רחוק: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=62077

קח בחשבון שהמנהלים לא מחוברים 7 ימים 24 שעות למחשב.

נסה להתאזר בסבלנות לקבלת תשובה מאחד המנהלים.

מה שבטוח, זו לא הדרך לקבלת גישה ל off אלא להפך.

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

פורסם

בחייאת, נראה לך הגיוני שאם יש דרך מקובלת אז זה מקובל לבקש בדרך לא מקובלת?

תתחיל בזה שתצמצם את החתימה הארוכה שלך לפי הנהלים. תמשיך בזה שתתאזר בסבלנות. לא כל בקשות האוף טופיק מתקבלות. אנחנו נוטים לספק גישה לאוף טופיק רק למשתמשים בעלי עבר הודעות מכובדות מכובד (תחשוב קצת ותבין :wink: ), כאלו שתורמים לפורום. לא כאלו שהרוב המוחלט של ההודעות שלהם הן הודעות קנייה ומכירה וכאלו שמפרסמים דברים שלא קשורים לרכב למכירה רק כי אין להם גישה לאוף טופיק (אחרת הם היו מפרסמים את זה באוף טופיק, באמת הגיוני, הרי השם השני של אוף טופיק הוא "פורום מכירה לחלקי מחשב").

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...