Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התלבטות לגבי מכירת רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3222 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

יש לי פולו 2003 שמשרתת אותי בשנה וחצי האחרונות.יש לרכב טסט עד יוני 18 ונכון לעכשיו אין בעיות משמעותיות שאני צופה.

אני סטודנט וסיימתי את הלימודים ואני טס באוקטובר לטיול ארוך של שלושה וחצי חודשים ואחזור רק בפברואר. עכשיו ההתלבטות היא האם למכור את הרכב עכשיו או להשבית את הרכב לתקופה שלא אהיה ולחזור ולהשתמש בו. לתת את הרכב לחבר שישתמש בו בתקופה הזו לא אפשרי.

חלק מההתלבטות נובע מכך שלא בטוח אצטרך את הרכב כשאחזור מחו"ל כי זה יהיה תלוי באיפה אצליח למצוא עבודה.

מה אתם ממליצים ? למכור ? להשבית ?. אם מכירים את השוק שיש לרכב הזה זה יעזור לי בהחלטה לפני שאני מתחיל להתעסק עם המכירה. או לחילופין המלצות על איך נכון להעמיד את הרכב, אני יודע שצריך להקפיא רישיון ולנתק מצבר אבל אם יש עוד דברים שחשוב לעשות.

פורסם

האוטו כבר איבד את רוב ערכו, וה-3 חודשים האלו לא באמת ישפיעו על מחירו בצורה משמעותית.

כל התעסקות שתהיה לך במכירה-קניה תגרום לך להפסיד כסף, במיוחד כשמדובר ברכבים במחירים האלה. הרי בטווח מחירים הזה יש סבירות לא קטנה להתקל ברכב עם תקלות עקב בלאי טבעי או סתם הוצאות על ישורי קו. אז אם יש לך אוטו שאתה מכיר היטב, ואין לו בעיות מיוחדות, לא רואה סיבה הגיונות למכור אותו.

תחזור לארץ, תסגר על עצמך אם אתה צריך אוטו או לא, ורק אז תדע אם אתה צריך למכור אותו או לא.

פורסם

מדובר ברכב ישן, כך שירידת הערך לתקופה של כמה חודשים - זניחה מאוד עד כדי לא קיימת.

אם הרכב מטופל ותקין - לא רואה סיבה למכור. תחזור לארץ, תתאפס על עבודה ומגורים ואז תחליט.

אם אתה יודע בוודאות שלכשתחזור לארץ או שתתקדם לרכב חדש יותר או שתמכור אותו ותשאר ללא רכב - אז כן, כדאי למכור כבר עכשיו.

• תוכן חדש...