Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3231 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה הסיבה לקושי בהעברת הילוכים ? ההילוך לא קופץ או משהו כזה ונכנס חלק .הבעיה היא שעל מנת להכניס הילוך צריך להוריד את הדוושה עד הקצה והיא מאוד קשה .מאחר ובעבר הרחוק כבר שברתי דוושה ,אני מנסה להבין מה הולך ...ולתקן בקרוב לפני שתישבר עוד אחת .יש רעיונות ??

פורסם

אם אני לא טועה הרכב הזה כיכב בשרשורים על כשל בדוושת הקלאץ-קלאץ מתפרק באמצע נסיעה/כשל בכבל קלאץ' שנקרע.

כדאי לטפל בנושא בהקדם לפני שתתקע באמצע הדרך.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
מאחר ובעבר הרחוק כבר שברתי דוושה ,אני מנסה להבין מה הולך ...ולתקן בקרוב לפני שתישבר עוד אחת

הכשל הוא שבר הדוושה, לא קריעת כבל. אבל לא מן הנמנע שמה שגורם לכך הוא כבל תקוע.

פורסם

מכיר את השבר ובעיות הדוושה, השאלה מה לעשות שבעבר הקלאץ היה יותר רך וכעת הוא קשה הרבה יותר ??

פורסם

ברור לי שזה לא מהדוושה ,או בכבל .זה בטוח מהקלאץ עצמו רק חשבתי שאולי יעזור להחליף שמן גיר ...לא עזר! וגם כך הקלאץ עשה מספיק ק"מ אז אני יחליף אותו.

פורסם

מעניין אותי לדעת להחליף לבד ראיתי סרטונים וכו' על החלפת קלאץ' - אבל אני לא רוצה למצוא עצמי תקוע עם מנוע על הריצפה

בהחלפת קלאץ' ראשונה שלי ... ,יש לכם רעיון למוסך סימפטי באזור ירושלים שיסכים שאני יראה את העבודה בזמן שהוא מתקן לי...??

• תוכן חדש...