Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3265 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים , הגומי בלחצן "נעילה" במפתח של הרכב שלי רנו קליאו 2012 נקרע ועכשיו קשה מאוד ללחוץ על הכפתור כדי לנעול את הרכב . היכן אפשר להזמין את המעטפת הזאת ? חיפשתי באיביי ומצאתי זולים מאוד אבל ללא סמל הרנו על המפתח כי זה חיקוי סיני זול .

פורסם

תזמין מ Ebay.

חפש Renault Clio 3 key fob.

זה רק הפלסטיק החיצוני של המפתח שעולה דולר או דולר וחצי, תעביר אליו את הלהב ואת הכרטיס האלקטרוני + צ'יפ אימובלייזר מהמפתח שלך.

חיכוי סיני? כן בהלט. אבל במקרה זה אין לכך משמעות, הפלסטיק הזה עושה את אותו הדבר בדיוק (או כמעט) כמו הפלסטיק המקורי.

פורסם

לא יודע איך זה ברנו, אבל מנסיוני חיקוי סיני לא מרגיש אותו הדבר - אפילו אם זאת רק חתיכת גומי.

תרכוש חיקוי רק אם לא הצלחת למצוא את המקור.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

אבל איפה תמצא את המקור?

וגם אם נגיד שזה פחות איכותי, בשביל 4 שקלים שזה עולה אפשר לנסות.

החלפתי כזה בסיטרואן. נדרשה התאמה קטנה עם פצירה לפתח יציאת להב, חוצ מזה הרגיש ותפקד בדיוק אותו דבר.

פורסם

המלצה-

תזמין AliExpress ולא איביי מכיוון שבAliExpress יש ביקורות על המוצר עצמו ולא רק על המוכר.

כך תמנע מהמתנה ארוכה לקבלת מוצר לא מספק.

פורסם

חבל על הזמן של המתנה לקבלת המשלוח מחו"ל.

תיכנס למנעולן המשכפל מפתחות לרכב באזור מגוריך,

סביר שתמצא אצלו פתרון מהיר ובמחיר סביר.

פורסם

שאני שאלתי על פתרון באיזור מגוריי למפתח של 407 דרשו ממני 150 שקלים להחלפת הגומי.

ב-10 שקלים הזמנתי FOB חדש והשכפול עלה 40 שקלים נוספים.

המפתח הגיע לאחר שבועיים מ-Aliexpress.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

אני הזמנתי FOB חדש ב 5 שקלים ולא היה צריך שכפול, העברתי את הכול כולל הלהב מהמפתח הישן.

הגיע תוך שבועיים או שלוש. זה לא קריטי כיוון שהמפתח הישן עבד, רק חיפוי פלסטיק שלו היה בלוי וקרוע.

פורסם

יש עוד פתרון - יש מפתחות משומשים שמוכרים באיביי. אתה תוכל למצוא מפתח משומש במצב תקין עם הסמל של רנו - תנסה באיביי אנגליה, לדעתי שם תוכל למצוא משהו מוצלח עבורך.

פורסם

החלופי שאני רכשתי הגיע עם לוגו.

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

• תוכן חדש...