Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך לנקות את תא המנוע?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7775 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ל-BMW - מה זה פיסטולט? האם נפט לא יגרם לנזק לחוטים (מאכל גומי...?) סלח לי אם השאלה מטומטמת זה פשוט נשמע חומר חריף מדי בצורה עצבנית בשביל לעבוד בתא המנוע... ?
פיטולט, מתקן שמשתמש בלחץ אויר לצורך התזת חומר ממיכל.

נפט לא יגרום נזק למנוע/חוטים ושאר רכיבים.

הוא לא דליק.

מנסיון אישי- אין מה לפחד והוא עושה את העבודה.

גם שמן זזקל/WD40 יעשו את העבודה כמו שציינו לפני.

בכל מקרה תשאיר את מכסה המנוע פתוח לזמן מה לצורך אוורור.

פורסם

פיסטולט נראה כמו אקדח עם מיכל שמחובר אליו.

הוא מתחבר לקומפרסור.

לעבודה יסודית יותר השתמש גם במברשת צבע רגילה (נקיון לפרטים קטנים וקשיי גישה)

פורסם

אם נכנסנו לעידן הספרי כבר:

תוכל להשתמש בספרי סקאי וכל התכשירי פלסטיק למינהם, מנקים יותר טוב, פטנט ידוע אצל סוחרי רכב בשביל לטשטש נזילות שמנים חיצוניות.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

רעיון נחמד... זה מנקה רק את חלקי הפלסטיק או גם את חלקי המתכת בתא המנוע? (אם כבר הראה לי שספרי זזקל יותר זול - לא...?)

...Carpe Diem

פורסם

למה לנקות את המנוע ..סתם שוב יתלכלך ..אני ניקיתי ועכשיו אחרי חודשיים אותו דבר שוב. סתם עבודה קשה..העיקר עובד ותקין הכל מתחת למיכסה ..אין טעם ל"לטף".

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

זה מנקה גם את המכסה שסתומים וכל זה, אני אישית ניקיתי עם זה פעם נזילת שמן שנוצרה מפקק מילוי לא אטום טוב...

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• תוכן חדש...