Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

UNIDEN R1-הגלאי המוביל בשוק?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1341 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 1.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ב550 יש בהגדרות אפשרות לכבות התראה על מצלמה בנתיב הנגדי.

ואוו , מעניין לדעת אשמח לדעת איך כי עברתי על ההגדרות כמה וכמה פעמים

פורסם

סימנתי לך במדריך. צריך להגיע לאופציה הזאת ולכבות אותה.

תגיע בתפריט לאופציה 4 - CUSTOM ALERT DISTANCES, ואז לסוג ההתראה, ותשים אותה על OFF.

2018-05-07_1422.png

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

לא הבנתי מה הקשר. C50 זה מכשיר שונה (הקטן המעפן), וההגדרות שלו נעשות ע"י תוכנה במחשב ואז סינכרון למכשיר. אין אפשרות לתפעל אותו ישירות מהכפתורים כמו ב-C550, ומן הסתם האופציות שלו הרבה יותר מוגבלות מה-C550 ולכן אין שום היגיון שהתוכנה תתמוך.

היה יכול להיות נחמד אם היו עושים תוכנה דומה לC550 שתאפשר להגדיר הכל בצורה יותר נוחה ולשמור קונפיגורציה במחשב.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

ברגע שהמכשיר מתריע על מצלמה בנתיב הנגדי, סימן שהיא מצלמת דו כיווני, אם יש אפשרות לבטל דבר כזה במכשיר אז המכשיר הזוי

עומר :-)

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

חיובי

לגבי ka narrow, יש הטוענים שעדיף לעבוד עם ka wide למקרה ומכשיר הדבורה לא יהיה מכוייל וכתוצאה מכך ישתנה מעט התדר, ממה שאני בדקתי זה לא משהו שסביר בכלל שיקרה.

בגדול אם תבחר את ka wide הגלאי יסרוק יותר תדרים בסגמנט ka, מה שעלול ליצור יותר התראות שווא, מכיוון שכמות התראות השווא של הגלאי נמוכה מאוד (אני איתו כמה חודשים וקיבלתי 2 התראות שווא בתדר ka,באיירוד הייתי מקבל 2 ביום) אפשר לעבוד עם ka wide ,ובמידה ואתה מקבל התראה ניתן מיד להסתכל על מספר התדר בגלאי, אם מדובר ב 33.8 יכול להיות שבאמת מדובר בדבורה

פורסם

אגב הציטה מיבחינתי מכשיר חסר תועלת, יש לפחות 2 מצלמות שאני לא תמיד מקבל עליהם התראה, בזבוז של 700 שח.

פורסם

לא תמיד? ההגדרה הזו מוזרה. או שמתריע או שלא מתריע בנקודה מסוימת.

בכל אופן ממליץ לך שתקנה איירוד אונו. עד היום לא פספס לי במקומות שהצ'יטה פספסה.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
פעם ראשונה אני שומע על מצלמת מהירות דו כיוונית

יש אחת כזו בכביש 232 (הכביש מצומת גבעתי לכיוון שדרות), יש מצלמה בצומת של ברור חיל.

קרוב משפחה שלי נסע שם על 116, כשהמהירות המותרת 80 קמ"ש.

נתפס מהכיוון הנגדי ונשלחה לו הודעת קנס+תמונה של הרכב מלפנים.

ממש מגוחך, כביש בינעירוני חדש, פתוח וישר. לא ברור איך המהירות המותרת שם 80 בלבד.

שלומי

פורסם
אגב הציטה מיבחינתי מכשיר חסר תועלת, יש לפחות 2 מצלמות שאני לא תמיד מקבל עליהם התראה, בזבוז של 700 שח.

עברתי לאיירואד אונו, מכשיר מצויין (מדגיש, "אונו", הגרסא הבסיסית עם מסד נתונים בלבד!) רשמתי בזמנו איפה שהוא כאן בשרשור את היתרונות שלו ולמה כדאי אותו על פני הצ'יטה, קטלו אותי המגיבים בגלל שהצג מסך של הצ'יטה יפה משל האיירואד אז הבנתי שאין טעם להמשיך להגיב.

מה שאתה מתאר קרה לי עם הצ'יטה, בדיוק מה שרשמתי בתגובה ההיא.

מבחינתי, מספיק מצלמה אחת בארץ שהוא לא קולט והוא אוטומטית חסר תועלת. ומדובר כבר ב 4 מצלמות (!): 2 באזור שלך ו- 2 באזור שלי.

לפי התיאור שלך, מסתמן שהגלאי לא היה מתריע על מצלמה כשהיית מגיע מכביש צידי, אני טועה?

עומר :-)

פורסם
הr1 שלי הגיע :-)

זה הכיול הנכון?

תתחדש.

מאיפה הזמנת, איך נשלח, תוך כמה זמן הגיע, והאם חווית בעיות מכס/דואר?

• תוכן חדש...