Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3270 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כדאי לגשת למתקין אביזרי רכב ולבקש ניתוק זמני של האזעקה ואז לבדוק במקום מה קורה (האם הרכב מתניע כרגיל או לא).יתכן שהאזעקה היא הבעיה ואם אכן כך,היום כבר לא מתקינים אזעקות (מטרד רעש) והייתי מסתפק באמצעי מיגון אחר כמו קודנית פשוטה ובסיסית,שעלותה באיזור ה 300-350 ש"ח.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
מחשק קצת אם האזעקה, באוטו דיפו אמרו שהמצבר תקין 84 אחוז תפוקה
חברים מה יהיה?

לא קראת את כללי הפורום?

רוצה תשובות איכותיות - תן פרטים מלאים.

דגם האוטו, שנה, סוג גיר, האם יש סטרטר או אין סטרטר, האם יש קודן, איזה מערכת אזעקה?

פורסם

מאזדה ספיריט 2011 , אוטומטית, שמניע יש סטרטר רגיל שלא מניע פעם בכמה ימים אין . יש קודן קוברה ויש איתוראן. כן בדקו לי את המצבר אמרו שיש 84 אחוז טעינה. לא בטוח שזה קשור לאזעקה ולא יודע איך לבדוק אם זה קשור לאזעקה או לאלטרנטור. ומעדיף לדעת האם צריך ללכת לאזעקות חשמלאי או מוסך.

פורסם

לגשת למתקין אביזרי רכב כיוון שאחד או יותר מאמצעי המיגון הוא הגורם לבעיה בסבירות גבוהה.

צריך לנתק אחד אחד ואז לבדוק מי המונע את ההנעה.

בד"כ קודנית,שמחוברת לסטרטר היא הרעה החולה אבל זו השערה,שרק בדיקה מקצועית תאשר או תפריך.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

משהו קטן דומה שקרה לי עם אותו הרכב בדיוק-חשמלאי רכב בדק טעינה של המצבר כשהרכב מונע והיה נראה תקין.

לאחר מכן ביקש ממני לכבות את הרכב ובדק שוב והגיע למסקנה שהמצבר גמור.(הוחלף לחדש באחריות)

בדקו לך גם כשהרכב לא מונע?

במידה ולא,אכן יש סיכוי סביר שמדובר באחד מאמצעי המיגון שמזייף.

• תוכן חדש...