Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3297 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

הייתי מעוניין לדעת את ההבדלים בין תרסיס פוליש למשחת פוליש ? מה יותר טוב ? יתרונות וחסרונות של 2 הדברים ?

כמו כן אשמח להבין את ההבדלים בין משחות של פוליש עדין לפוליש גס ?

פורסם

בלבלת פה קצת בין הדברים. ווקס נועד לתת הגנה וברק לרכב.

קיים ווקס נוזלי שמרססים ומנגבים וקיים ווקס שהוא משחה. הווקס הנוזלי קל יותר ליישום (שיטת הרסס ונגב) לעומת זאת הווקס בצורת המשחה מעט יותר טריקי, יש לתת לו זמן להתייבש על הרכב וצריך לדעת מתי לנגב לפני שהוא מתייבש לגמרי וקשה להוריד אותו.

לרוב הווקס הנוזלי פחוד עמיד ונותן פחות הגנה.

פוליש זה דבר שונה לגמרי.

כמו שיש ניירות שיוף בדרגות שונות, אז פוליש בעניי הוא כמו נייר שיוף עדין מאוד(עדין יותר ועדין פחות בהתאם לדרגתו), שמטרתו להעלים שריטות, סימני שטיפות וכו'.

פוליש בתרסיס אני לא מכיר, יצא לי לראות רק בתור משחה.

הקשר היחיד בין השנים הוא שפוליש מחזיר את הברק לרכב.(חושף שכבה חדשה של צבע).

פורסם
בלבלת פה קצת בין הדברים. ווקס נועד לתת הגנה וברק לרכב.

קיים ווקס נוזלי שמרססים ומנגבים וקיים ווקס שהוא משחה. הווקס הנוזלי קל יותר ליישום (שיטת הרסס ונגב) לעומת זאת הווקס בצורת המשחה מעט יותר טריקי, יש לתת לו זמן להתייבש על הרכב וצריך לדעת מתי לנגב לפני שהוא מתייבש לגמרי וקשה להוריד אותו.

לרוב הווקס הנוזלי פחוד עמיד ונותן פחות הגנה.

פוליש זה דבר שונה לגמרי.

כמו שיש ניירות שיוף בדרגות שונות, אז פוליש בעניי הוא כמו נייר שיוף עדין מאוד(עדין יותר ועדין פחות בהתאם לדרגתו), שמטרתו להעלים שריטות, סימני שטיפות וכו'.

פוליש בתרסיס אני לא מכיר, יצא לי לראות רק בתור משחה.

הקשר היחיד בין השנים הוא שפוליש מחזיר את הברק לרכב.(חושף שכבה חדשה של צבע).

פשוט ראיתי באתר של אוטוסטור שיש גם פוליש נוזלי http://www.autostore.co.il/%D7%9E%D7%95%D7%A6%D7%A8%D7%99-%D7%A4%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%A9-%D7%9C%D7%A8%D7%9B%D7%91.html

פשוט קרה לי מקרה מצחיק שראיתי בווידאו בפייסבוק איך מישהו שופך מים חמים על מכה ברכב ואז מושך אותה עם פומפה וניסיתי לעשות את זה גם על מכה מגעילה בפח שיש לי ברכב בתוספת של כמה שריטות בפח שיש בדיוק המכה הזאת ושכן שראה אותי מנסה לסדר את זה הסתכל על המכה ואמר שהוא יעלה רגע הביתה ויביא פומפה עם וואקום ומשחת פוליש. אחרי שהוא ירד ניסינו ביחד למשוך את הפח, נשאר עדיין קצת פח בפנים אבל השינוי מטורף, ובנוגע למשחת פוליש - המשחה הורידה את כל השריטות שממש הייתי בשוק ואחרי שראיתי את זה אני מעוניין לקנות.

כמו כן אם יש המלצה למכחול צבע - אשמח לשמוע.

פורסם

הפוליש הנוזלי הוא כמו משחה, ולא כתרסיס. בדיוק כמו שהיה אצל השכן שלך.

לשימוש ביתי יספיק לך אחד מאלו באזור ה50 ש"ח.

למטרת תיקוני צבע הייתי ממליץ לקפוץ לפחח שיכין צבע לפי קוד צבע ולצבוע לבד בעדינות.

פורסם
הפוליש הנוזלי הוא כמו משחה, ולא כתרסיס. בדיוק כמו שהיה אצל השכן שלך.

לשימוש ביתי יספיק לך אחד מאלו באזור ה50 ש"ח.

למטרת תיקוני צבע הייתי ממליץ לקפוץ לפחח שיכין צבע לפי קוד צבע ולצבוע לבד בעדינות.

מה עדיף יותר - נוזלי או משחה ? ראיתי באוטוסטור שיש משחת פוליש של טרטל ווקס ב-30 ומשו שקל נשמע אחלה.

מה עדיף לקחת - פוליש עדין או פוליש גס ?

ומבחינת תיקון לצבע - ראיתי בפייסבוק מישהו שמוכר צבעים לפי קוד של רכב כדי לצבוע בעדינות קילופי צבע השאלה אם הדברים הללו באמת טובים ולא משאירים סימנים ונותנים מראה אחיד של צבע הרכב ?

פורסם
מה עדיף יותר - נוזלי או משחה ? ראיתי באוטוסטור שיש משחת פוליש של טרטל ווקס ב-30 ומשו שקל נשמע אחלה.

מה עדיף לקחת - פוליש עדין או פוליש גס ?

ומבחינת תיקון לצבע - ראיתי בפייסבוק מישהו שמוכר צבעים לפי קוד של רכב כדי לצבוע בעדינות קילופי צבע השאלה אם הדברים הללו באמת טובים ולא משאירים סימנים ונותנים מראה אחיד של צבע הרכב ?

מחזק, לטרטל לא כדאי להתקרב ולא סתם אמרתי באזור ה50 ולא באזור ה30 :-P

משחה ונוזל - אותו דבר.

הפוליש של מגוואירס לא רע הייתי קונה אחד כזה.

פורסם

אוקיי חברים,

עברתי באוטוסטור וקניתי פוליש נוזלי של מגוויר'ס(ועל הדרך גם פחיות ריח של קליפורניה עם כבר...)

סרטונים איך לעשות פוליש יתקבלו בברכה - קחו בחשבון שזה פעם ראשונה שלי ואין לי ציוד מקצועי. סה"כ פוליש נוזלי ומטלית מיקרופייבר, זהו.

• תוכן חדש...