Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3282 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לדעתי המוניטין שלהן רק ישתפר בהמשך, וירדית הערך שלהן לא תהיה גבוהה משמעותית (אם בכלל) מאחיותיהן מהמזרח הרחוק. מאז כניסת יחידות ההנעה החדשות לפחות בפיג'ו סיטרואן הסיפור נראה מבטיח.

אני נוטה להסכים איתך אבל הסטיגמות כל כך מושרשות עמוק.

צרפתי = לא אמין.

שאמרתי לאנשים שה-107 שלי היא לא פג'ו סטנדרטית והיא טויוטה לכל דבר ועניין הם עדיין הרימו גבה ומבחינתם זה רכב צרפתי וכבר השם של המותג צורם להם באוזן.

למה קנית צרפתית? צרפתיות זה תקלות.. וכד'. פג'ו מככבת בסקרי האמינות בסוף וכו' וכו'...

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תודה על העדכון.

יש לגרסא הזאת 2 ייתרונות:

1. צמיגים בחתך פחות ספורטיבי, מה שמסייע לנוחות.

2. אין את מסך המולטימדיה המקורי, מה שאומר שככל הנראה יש סופסוף מתגים! - למזגן, וגם למערכת start&stop (אם בכלל קיימת בגרסא זו). לחלק מהאנשים זה משמעותי (בעיקר מתגי המזגן).

מה שכן, ברמה הזאת אין מראות חשמליות. מראות חשמליות זה משהו שהרבה התרגלו אליו בשנים האחרונות, והעדרן יכול להציק.

אה,כן... ולפי המפרט, ההגה מתכוונן - גם לגובה! וגם לעומק!!:wink:

פורסם (נערך)

הC3 עדיפה על האיביזה בכמעט כל פרמטר למעט גיר שנותן ביצועים, וגם זולה יותר ב8K.

האיביזה מיושנת, מכוסה שנתיים ואז היא הופכת לרולטה רוסית, אז מה החוכמה לקנות אותה?

עריכה אחרונה על ידי CRuzer669

פורסם

ב 72K ה C3 מהווה עסקה מעולה, בייחוד ללחוצי תקציב.

היא יצירתית, מבצעת היטב ונוחה למדי לנסיעה.

בסכומים כאלו אובדן הערך פחות רלוונטי; גם אם ירידת הערך תהיה גבוהה ב 10%, נניח, ממכוניות אחרות, עדיין מדובר בסכומים די נמוכים בערך מוחלט.

* ולגבי האיביזה -צאו מהסרט הזה שבכולן, בלי יוצא מן הכלל, יתרחשו תקלות בתיבת ההילוכים, זה ממש לא כך *

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

האיביזה גם מאובזרת יותר.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)
האיביזה גם מאובזרת יותר.

נו ואבזור הופך את אותה לטובה יותר? ומה עם שאר הדברים שבהם היא נחותה משמעותית מהC3? בכללי לקנות DSG זה חתול בשק.

עריכה אחרונה על ידי CRuzer669

פורסם
נו ואבזור הופך את אותה לטובה יותר? ומה עם שאר הדברים שבהם היא נחותה משמעותית מהC3? בכללי לקנות DSG זה חתול בשק.

ללקוח האיבזור משחק תפקיד.

זאת לדעתי הסיבה שפיגו 208 אקסס גם כשנימכרה במחיר קרוב לאיביזה היא לא התקרבה למכירות של האיביזה.

אני מאוד אוהב את הc3 וללא ספק הייתי מעדיף אותה על פני רכבי המיני אבל צריך לראות אותה במציאות כאשר היא ללא תוספות עיצוב ואיך ניראה הסלון ללא שילובי הצבעים וללא המולטמדיה.

היופי באיביזה שהיא לא נותנת לך הרגשה שחסכו עליך, לא בטוח שזה יהיה המצב בסיטרואן.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
ב 72K זה באמת נראה כמו להיט, אבל לא מבין את לובינסקי, למה לא לחסוך את התיווך ולמכור ב-69.9K ישירות מהיבואן?

סיפור אמיתי: באוגוסט 2014 הפיאט פנדה נמכרה ב"מבצע" ב-71,000 ש"ח לצבע לבן (נכון, הזוי..), אחרי שבסוכנות אמרו שאם אזמין ידאגו לי לחיישני רוורס ויעשו לי הנחה על חלק מהתוספת לצבע אחר שאינו לבן, פניתי לחברת ליסינג שעובדת עם סמל"ת-בלו סקאי ושאלתי האם אני יכול להזמין דרכם, התשובה הייתה 63,000 ש"ח ואיזה צבע שאבחר, חזרתי לסוכנות ואמרתי להם שאני אשלם להם 65,000 ש"ח ואקנה יד 00 מהם בצבע שאבחר, הם אמנם היו אדיבים וזרקו אותי מכל המדרגות, הלקוח המטומטם היחד הפרטי שכנראה התעניין בפנדה באותה סוכנות באותו חודש..

אז קניתי אחת בת 4 חודשים ב-54,000 ש"ח מבחור שקנה אותה באפריל 2014 במבצע ליומיים במחיר של 60,000 ש"ח, לכו תבינו ראש של יבואן.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

אם כבר מדברים על סיטרואן מ0 ק''מ, היום הזמנתי קקטוס ב70,000₪

מאתר carbay

כמה שניסיתי לחפור לא הצלחתי להבין מה הקאץ'

כמובן שמדובר בדגם הבסיסי ללא טורבו, אבל בכזה מחיר איזה רכב מתקרב לזה בכלל?

https://www.carbay.co.il/heb/citroen/CACTUS_FUN/

באתרים האחרים נמכר ב78

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

אממ ה-C3 מתקרבת אלא אם אתה צריך רכב מרווח מאחור, בתחום הזה לקקטוס יתרון.

פורסם

לא חושב שיש קאטץ'. הייתה ירידת מחיר (לא רשמית) לאחרונה בעקבות שיווק הדגם האוטומטי. מניח שCarbay הם הראשונים להגיב לשינוי בשוק ה0 ק"מ.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

אני מאוד אוהב את הc3 וללא ספק הייתי מעדיף אותה על פני רכבי המיני אבל צריך לראות אותה במציאות כאשר היא ללא תוספות עיצוב ואיך ניראה הסלון ללא שילובי הצבעים וללא המולטמדיה.

ראיתי אותה במציאות, מבפנים ומבחוץ - וזה כמו שכתבתי, כאילו הוציאו את הנשמה והייחודיות ממנה. סתמית ומכוערת.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

אני חייב להסכים שהדגם הזה לא יפה כמו המאובזר.יחד עם זאת, במחיר הזה מדובר באחת הקניות היותר טובות שיש למי שמחפש רכב חדש.

בשיטוט באתר של סיטרואן גיליתי 2 דברים מעניינים:

1. המחיר הרשמי של הדגם live הוא באלף שח פחות מהרגיל. זהו.

2. האיירקרוס כבר מוצג ברשימת הדגמים.

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

• תוכן חדש...