Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

גולף 08/09 עם מנוע 1.4 tsi


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3286 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לרכוש גולף בשנתוני 08 או 09

האם שנתון 09 הוא דור חדש יותר מה08?

ואיזה דור נחשב מוצלח יותר?

האם הן מגיעות עם dsg?

7? 6?

וגם מבחינת רמות הגימור מה הם ההבדלים?

מה ההבדלים בין הגנריישן? לאמושן? לטרנדליין?

 

אחרי איו ספור קריאה בפורום ובגוגל

הגעתי לתשובה שמנוע ה1.4 tsi עם 122 כ"ס

הוא הגרסא המומלצת.... האם זה נכון או שיש גירסא מוצלחת יותר?

 

באילו תקלות נורמטיבית (במידה והאקזמפלר הספציפי שמור וננהג כראוי)

אני אמור להתקל?

האם בגרסאת המנוע הנ"ל סיכוי נמוך יותר לבעיות גיר/מנוע?

 

בעת הבדיקה על מה הייתם ממליצים בעיקר לשים לב ולבדוק?

 

 

ועכשיו נגיעה אישית, מודע לדעות החלוקות על ואג.. לפה ולפה

אני מחפש רכב שיתן לי חווית נהיגה מפנקת בלי פשרות

ולוקח בחשבון שבמידה ויהיה צורך לתקן משהו זה יעלה וכנראה שהרבה :/

מבקש טיפים שיחסכו ממני טעויות של ילדים ;)

תודה מראש!

פורסם

ב-2008 נמכרה גולף דור 5 עם מנוע ה-TSI הראשון - 140 כ"ס עם שני מגדשים, גיר DSG6. נמכר ברמת גימור טרנדליין כמו הגולפים הרגילים בזמנו (טאסות, מערכת מקורית, בקרת אקלים) או אמושן שכללה מגנזיום, גג נפתח, פלסטיקים חיצוניים בצבע הרכב, ריפודים שונים.

מ-2009 מדובר בגולף דור 6 עם מנוע 1.4 טורבו ו-122 כ"ס, גיר DSG7. טרנדליין הגיעה בלי מגנזיום, מערכת מקורית בלי שליטה מההגה, בקרת אקלים, 6 כריות אוויר. ג'נריישן כללה שליטה מההגה, גג נפתח וגלגלי מגנזיום - נמכרה בכמויות זעומות.

 

אני הייתי הולך על הדור 6, מנוע עם מגדש אחד הוא פחות מורכב. צריך לדאוג לנסיעת מבחן ממצה לבדוק שהגיר עובד חלק, נסה להבין אם ומתי הוחלפו מוח גיר וקלאצ'ים.

פורסם

כבעלים של גולף דור 6 משנת 2010 עם המנוע המדובר - 122 כ"ס CAX ואכן המנוע נחשב לאמין.

נכון להיום לא היו בעיות, למעט מוח גיר שמת ביום בהיר אחד והוחלף באחריות בצ'מפיון (כשהרכב היה בן שנתיים).

 

מה חשוב לבדוק ?

 

1. לוודא שהגיר DSG7 עבר את הריקולים (קמפיינים) הדרושים ושהרכב טופל בזמן

2. לבצע נסיעה ברכב כדי לוודא שאין רעידות מורגשות בהעברת ההילוכים - בעיקר במעבר בין הילוך ראשון לשני -> אם יש רעידות אז קרוב לוודאי שהקלאצ'ים שחוקים

3. לוודא שריפוד הגג אינו מתקלף

4. צינורות קירור וכו' - לוודא שאין נזילות ושהצינורות אינם יבשים לגמרי (אצלי צינור קירור אחד התייבש וגרם לנזילה קלה של נוזל קירור)

 

בהצלחה.

פורסם

DSG 6 - גם שם יש בעיות עם חלק מהגירים אבל לא כרוני כמו בDSG 7.

בDSG6 - התקלה הנפוצה ביותר היא שיפוץ בלוק שסתומים של הגיר אם בגלל בעיטות של הגיר או משיכות הילוך קיצוניות- חשוב לבדוק את אלו-אם יש תקלה זו יכולה להיות הוצאה של 4,500 לפחות.

לגבי DSG7- שם התקלות כבר יקרות יותר לרוב במיוחד עניין מחשב הגיר( מכאטרוניקס),שעלותו מגיעה במורשה היבואן ל 5 ספרות .

אבל, אם אתה נעול על 2009 ומעלה ויש רכב שעבר קמפיין של החלפת מחשב הגיר, לא הייתי פוסל על הסף (אם תדרש החלפת מצמדים בגלל רעידות בגיר,העלות בסביבות 4,500).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

×
×
  • תוכן חדש...