Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2405 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נקווה שפורד ישכילו להוציא קריאת תיקון לפוקוסים

אם מישהו מפורד קורא כאן, אז אחרי כל הסיפורים על הגירים מתחיל פה סיפור חדש. כדאי לטפל , לשלם ולהשתיק לפני שזה יהפוך לסיפור גדול יותר.

כמה כיף להיות נאיבי,תלמדו אותי גם ?

בארץ כמו בארץ (הכללה גסה אבל עדיין),כל דבר שקשור לכסף (בטח בסכומים כאלו) דורש מלחמות ועור של פיל (ומשטחים של סבלנות).

אין להם סיבה ממשית לשנות משהו כל עוד הכסף זורם,בדרך זו או אחרת.

פ"ש - מצדיע לך על ההתנהלות,תתחדש על הרכש החדש,סע בדרכים טובות ומאחל לך שקט בנפש ובעו"ש.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תגובות 169
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אלוהים ישמור, אני הייתי נשבר הרבה לפנייך, 3 חודשים ו25 אלף שח זה המון לחץ נפשי וכלכלי.

מאחל לך לתבוע אותם ולקבל כל שקל חזרה, ובקשר ליבואן, מאחל להם מגרשים מלאים ברכבים שהם לא יכולים למכור.

אם עד עכשיו חשבתי שאולי הם נפלו רק עם הפאוורשיפט, כאן הם נפלו גם עם האקובוסט והכי נפלו בו מבחינת השירות.

הם חושבים שהם יצאו גדולים עם הנחה של 50% מחוץ לאחריות כשבפועל יש לקוח שאוכל סרטים עם הרכב ומשלם מכיסו על כשלים של היצרן.

אני מבחינתי אמליץ אמליץ למכרי להתרחק מהתוצרת שלהם

פורסם

מדהים איך פות''ש, שנפגע כלכלית מהסיפור, לא מתלהם וחלק מהמגיבים כן.

לעניין החלק שנשבר - wtf??! איזה מן תכן זה??

לעניין ההתמודדות, מזלך שיש לך את היכולת לעמוד בזה וכמו שאמרו. כל הכבוד על ההתנסחות. סוף סוף הסברים ברורים ותיאור מקרה ולא 'אכלו, שתו'.

אני בטוח שהיבואן ישכיל לטפל בזה בצורה נאותה. חלק שעולה גרוש ורבע, אז יחליפו לכולם. מקרים בודדים כמו של פות''ש, בעיקר בגלל שפורסם ברשת, יטופלו כמו שצריך.

גברת כהן מחדרה? היא תמשיך לקנות מה שמוכרים לה. העיקר שיש טאץ'. מה, בטויוטה לא הלכו מנועים בגלל בוצה? אני לא אתפלא, במידה והתקלה פתאום תתחיל להרוס מלא מנועים, אם נראה מהלך של מתן שנות אחריות למנועי אקובוסט.

נראה לי שמי שצריך להעתיק ולחלק את הפוסט של פות''ש זה החברים מסיטרואן וקיה. ככל שהמערכת יותר מורכבת ורגישה לכשלים 'מינוריים' כמו מחבר מסכן שנשבר, אתה מבין מה הערך של אחריות מלאה ל5 או חלקית ל- 7 שנים, בפרופורציה המתאימה.

פורסם

הסיפור הזה עלה לי בהרבה סטרס, התעסקתי עם זה המון זמן במהלך העבודה, למזלי הייתה בדיוק תקופה שלא הייתה לי הרבה עבודה אז זה הסתדר. בהתחלה ניסיתי לצמצם נזקים, עשיתי מחקרים וסקרי שוק על כל החלקים הדרושים וניסיתי למצוא בזול יותר.

במשך 3 חודשים נסעתי עם רכב חלופי שחוט של המוסך (כמה כאלה, התחלפו מדי פעם), והם כל הזמן לוחצים לקחת אותו חזרה ולא מוכנים לחכות, היו כל מיני דברים שדרשו המתנה כדי להחליט מה עושים - חלקים חוץ מהמנוע, מנוע מייבוא או לא, אם היצרן מאשר השתתפות במנוע חדש או לא וכו'. כל הזמן אני במשולש כוחות בין היבואן למוסך, המוסך מדבר עם היבואן מצד אחד ואני מצד שני, ומנסה לסנכרן בין הצדדים. אחרי שהגענו למסקנה שאין מנוע משומש בנמצא, אני זה שדחף את כל העסק מול דלק שישתתפו במנוע חדש. הם שיתפו פעולה אבל לא היו פרואקטיבים. ואז כל הסיפור עם הגמגומים שבכלל הרג אותי, אחרי שכבר בלעתי צפרדע גדולה ושילמתי 18K, ציפיתי לקבל רכב תקין, אבל פתאום משאבת דלק, וריליי, ומחשב מנוע, ולך תוכיח שהכל קשור, הרי מה ההסתברות שהדברים האלה יילכו סתם בדיוק באותו זמן שהמנוע הוחלף? אבל לא הייתה ברירה, הייתי חייב לספוג ולהשמיש את האוטו, באמת שיש לי מזל שיכולתי להרשות לעצמי כלכלית. ברור לי עכשיו שגם יתנערו מהתקלות הנלוות האלה בהחזר, בטענה שאין קשר להתחממות.. ולך תתווכח איתם.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

לדעתי פתחת ארנק מהר מדיי.

הייתה קונה איזה אוטו זמני באיזה 5-10 אלף ובנתיים מתנהל מולם בבית משפט. כי אם יצא ריקול מסודר, אתה ממש תאכל את הלב.

פורסם

אין להם סיבה ממשית לשנות משהו כל עוד הכסף זורם,בדרך זו או אחרת.

אז זהו, שלא ממש. כמה פוקוסים חדשים נמכרים פה? זו תוצאה ישירה של הטיפול בכשל בגיר.

נראה לי שמי שצריך להעתיק ולחלק את הפוסט של פות''ש זה החברים מסיטרואן וקיה. ככל שהמערכת יותר מורכבת ורגישה לכשלים 'מינוריים' כמו מחבר מסכן שנשבר, אתה מבין מה הערך של אחריות מלאה ל5 או חלקית ל- 7 שנים, בפרופורציה המתאימה.

בייחוד החברים מסיטרואן, והאחריות המופלאה שלהם למנועי thp156.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

ערב שישי באמצע אוגוסט 2016, נסיעה מנהלתית בכביש 70 באיזור אליקים, פתאום אני מרגיש נפילה בסחיבה של המנוע, ונדלקת נורה צהובה של תקלת מנוע, לסירוגין. כל שאר המחוונים תקינים, חום מנוע באמצע כרגיל.

עוצר מיד בשוליים, מחבר קורא OBD, יש תקלה של cylinder 3 misfire. ניקיתי תקלות, כיביתי והנעתי מחדש, בתקווה שהתקלה הייתה רגעית ותעלם.

ממשיך בנסיעה, בהתחלה המנוע מרגיש בסדר, אבל דקה אחרי שוב חוזרת נפילה בסחיבה והנורה מהבהבת. אני מרגיש שבנסיעה עם רבע גז, בשיוט איטי על 80 בשישי אני יכול להתקדם, ומחליט לא לעצור באמצע שומקום בחושך, ולהגיע לתחנת דלק הקרובה בצומת פרדיס. עדיין הכל תקין, אני בודק כל הזמן את לוח השעונים - חום מנוע באמצע.

פתאום אני שומע נקישות מהמנוע בלחיצה על הגז מעבר לרבע בערך, בשלב הזה כבר הייתי כמעט בצומת, התגלגלתי אל התחנה לאט.

מתנצל מראש... לא מתכוון להרגיז או משהו כזה. לי אין קורא OBD באוטו, אבל גם אם היה, אני לא מדמיין מצב שבו אני נעצר בצד בגלל תקלת מנוע, בודק בקורא ואפילו לא פותח מכסה מנוע. ואכן - בהעדר מיים שעון טמפרטורה בהחלט יכול להראות קריאה "סבירה".

:turn-l:
פורסם

אם היית חסר כל הבנה כמוני, כל זה היה נחסך כנראה. הייתי רואה את התקלה הראשונה, עוצר בצד ומזמין גרר, פה היה נגמר הסיפור.

הלקח שלי זה להישאר חסר הבנה בתחום המכניקה והתקלות.:roll:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הוא דווקא עשה בדיוק מה שצריך לפי הוראות היצרן. נדלקה לו מנורה שלפי ההנחיות ניתן לנסוע איתה, אז הוא נסע. אם הוא היה בעל יותר הבנה בתחום, הדבר הראשון שהיה עושה זה לפתוח מכסה מנוע ולראות שמשהו לא בסדר ושאי אפשר להמשיך לנהוג. כלומר, חוסר הבנה זה לא טוב. בכל תחום.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לדעתי פתחת ארנק מהר מדיי.

הייתה קונה איזה אוטו זמני באיזה 5-10 אלף ובנתיים מתנהל מולם בבית משפט. כי אם יצא ריקול מסודר, אתה ממש תאכל את הלב.

קל לדבר בדיעבד, לא ניתן היה לדעת שהסיפור יגיע ל-25 אלף הרי כל זה אירוע מתגלגל.

מה גם שרכב ב-5-10 אלף לא חסין מתקלות וסביר להניח שגם עליו היה שופך כסף.

(סקירה לאחר קניה) Alfa Romeo Giulietta 170 2014 Manual

Honda Civic 2006 Manual - Sold

פורסם

תודה.. זה יותר קל כשכותבים אחרי שהכל עבר :)

אגב ככה נראית הצינורית מהדגם המשופר, אין מחבר בכלל (בישן היה מחבר ובנד באיזור המסומן).

IMG_1338.JPG

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• תוכן חדש...