Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מסכמים - 3 שנים עם סיאט לאון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3275 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

1. כתבתי על הבראבו שאני מכיר, נדמה לי עם זה שגם אחרות לא ממש שוכבות במוסכים יותר מדי.

2. אין מולטיאייר בבראבו.

3. לא שמעתי על בוצה, גם לא על דשבורד מתנפח. הענין האחרון נפוץ בפונטו וב 500.

4. יש מעט בראבו, הרבה פחות ידניות, זה נכון. לא מכיר סטטיסטיקה לפיה רובן או חלקן לא במצב נסיעה ( במידה השווה איזכור ), מענין מהיכן לקחת נתון שכזה, נשמע לי מופרך.

עריכה אחרונה על ידי רועי5
  • תגובות 104
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

1.גם אני מכיר כמה בראבוים. אלה שאני מכיר אמינות ברובן כי טופלו כמו שצריך.

2. בטח שיש, אבל לא בארץ.

3.יש ועוד איך, לא חסר על זה (בוצה) מידע בפורומים. דשבורדים מתנפחים יש גם בג'ולייטה.

4.תראה מה שמוכרים ביד 2, רובן ככולן שחוטות. השמורות נמכרות מפה לאוזן וכאלה אין הרבה.

"חבל שאי אפשר לעשות ריקול לבני אדם. יש כמה אנשים שהייתי מחזיר לכ**שלאמאשלהם". GB

פורסם

אשמח לדעת מאיפה הבטחון ו\או הידע, שברגע שטופלו התקלות לא יחזרו?

כי ממה שאני רואה וקורא המצב לא מזהיר (לאו דווקא בלאון, בקונצרן בכלל)

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

קריאה בפורומים ברשת על מקרים עבר דומים מהארץ ומחו"ל, דיבור ישיר עם בעלי לאונים שעשו את זה לפני זמן מספיק רב כדי להסיק מסקנות והתייעצויות עם בעלי מקצוע.

עוד לא שמעתי/קראתי על אחד שחזרה לו התופעה, ותהיה בטוח שקראתי ושמעתי המון...

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

וסתם מתוך סקרנות - מה המחליפה?

אם רשמת ופיספסתי אני מתנצל - מה החליף את הנבלה?

עכשיו, אחרי שהקנייה הושלמה, אני יכול לספר שלאחר חודש וחצי של חיפושים קדחתניים ורפרושים רפטטיביים של "יד2" נמצאה המחליפה:

מאזדה 6 2.5 ליטר פרימיום פלוס מיוני 2013, יד 1 (פרטית) עם 23K ק"מ על השעון (אמיתיים), מפדנט ברמות של פורום משפשפים.

ההמתנה היתה שווה, ואני יודע שבלי תמונות לא תשחררו אותי, אז כמה תמונות שצילמתי בחטף (אצלם יותר רציני אחרי שטיפה):

1.jpg

2.jpg3.jpg4.jpg

פורסם

תהנה, בחירה טובה.

קח בחשבון כי ת'צתרך לבצע שינויי מחשבה.

זה כבר לא רכב טרנינג שאפשר לבצע מה שרוצים בכייף.

נכנסתם לליגה של הגדולים.

לתכנן חניה וגודל חניה, ובכלל חישוב מסלול מחדש.

מבחור צעיר..:wink:. לאדם כאילו רציני.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

תתחדש! אחלה קניה. ללא ספק הרכב מציע תמורה מצויינת יחסית למחיר. ב 110 אלף הוא עדיף על הרבה משפחתיות..

לדעתי ראיתי את הרכב הזה ביד 2 כשהבעלים דרש מעל המחירון ובגלל זה לקח לו הרבה זמן עד שמכר.

לפני כחודש כמעט החלפתי את הסובארו ב 6 מבציר 2015 (אחרי מתיחת הפנים). העסקה התפוצצה בגלל מחיר כמובן.

כנראה שזו תהיה המחליפה של B4.

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם
רשמים אחרי הלאון?

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

מוקדם מידי, אולי עוד כמה מאות ק"מ/מס' שבועות.

לפחות מבחינת תחושה והתרשמות ראשונית, מהיממה וחצי שהיא איתי - ה6 מרגישה מאוד מכובדת, מפוארת ואיכותית. מכונית בשלה ובוגרת (אך לא מבוגרת). לסטטוס הנוכחי שלי בחיים היא מתאימה בדיוק כמו כפפה ליד (אחרת לא הייתי בוחר בה :D).

מבטיח לפרט ולעדכן בשרשור אחזקה מתגלגל שאפתח לה בהמשך.

מכונית מצויינת, תתחדש!

תודה רבה!

נכנסתם לליגה של הגדולים.

לתכנן חניה וגודל חניה, ובכלל חישוב מסלול מחדש.

מבחור צעיר..:wink:. לאדם כאילו רציני.

אייל.

מרגיש לגמרי כמו להיכנס לליגה של הגדולים.

מזל שהוספת את ה"כאילו" לפני ה"רציני", אחרת הייתי מוחה בתוקף ;-)

תתחדש! אחלה קניה. ללא ספק הרכב מציע תמורה מצויינת יחסית למחיר. ב 110 אלף הוא עדיף על הרבה משפחתיות..

לדעתי ראיתי את הרכב הזה ביד 2 כשהבעלים דרש מעל המחירון ובגלל זה לקח לו הרבה זמן עד שמכר.

לפני כחודש כמעט החלפתי את הסובארו ב 6 מבציר 2015 (אחרי מתיחת הפנים). העסקה התפוצצה בגלל מחיר כמובן.

כנראה שזו תהיה המחליפה של B4.

קלעת בול - זה הרכב. אכן, בהתחלה ביקש הרבה (הרבה) מעל המחירון, אבל לבסוף התעשת ואחרי מיקוח קצר הגענו לעמק השווה (פחות מ-110K, אגב). שווה כל שקל, באמת שזכיתי. בחיים לא ראיתי רכב בן 4 שמור כ"כ, ברמה של חדש. גם טופס הבדיקה של המכון שאני בחרתי (עד כמה שזה משקף) אושש את התרשמותי... גם לרכבים כמעט חדשים לא זוכר שראיתי בדיקה כזו אי-פעם.

אגב, גם אני כיוונתי ל-2015 אחרי המתיחת פנים והייתי ממש קרוב לסגור על אחת כזו. גם אצלי זה התפוצץ בגלל שהמוכר סירב לרדת במקצת על העץ הגבוה שהוא טיפס עליו, מה שמאפיין את רוב מוכרי ה-6 פרימיום פלוס שדורשים המון מעל המחירון, לעיתים ברמות הזויות. בסופו של דבר לא מרגיש שהתפשרתי, ומי יודע - אולי בעתיד אחליף ל-6 אחרי מתיחת הפנים, שיהיה למה לצפות :D

פורסם

לתכנן חניה וגודל חניה.

אוטו גדול זה משהו שמתרגלים אליו תוך שבועיים גג.

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

שכחתי לציין שמבחינת הגודל זה ממש לא אישיו - ביומיום אני נוהג בעבודה על די-מקס וסוואנה. קצת פרופורציות... :)

לאישתי בטח ייקח קצת זמן להתרגל - יש חיישני רוורס, מצלמת רוורס ואפילו חיישנים קדמיים. מאמין שיהיה לה בסדר. גם הלאון היתה לה גדולה בהתחלה, לעומת האיביזה קודמתה.

פורסם (נערך)

יש הבדל בין רכב חם קומפקטי התפור עלייך אישית, ואתה מכיר את הגבולות.

לבין רכב גדול המארח אותך בסלון.. עם כל התנאים הטובים.

זה שינויי תפיסה, מוותרים קצת כי גם לא מתאים לעשות שטויות נחמדות.

אני חי גם על גדולות, ומעדיף קומפקט .

הכייף, מגיעים וכל רכב שזז אני נכנס במקום, או מכווצים ונכנסים לחניה צפופה.

תזיזי את הרכב שלך קדימה ולצד,:wink: ואני אכנס צמוד מכאן.

ומנגד - רגע הרכב בולט לכביש, אני אעלה קצת על המדרכה, להישאר בקו של כולם.

בחורף.. החנתי למעלה לא בחניה, אבל יורד גשם.

בגלל הגשם אני מפחדת, יורד גשם והכל נראה קטן והרכב גדול, ראיתי חניה גדולה ועצרתי שם...

שתדע זה רחוק.

יהיו קטעים - אבל צרות של..:grin: זה נחשב כבעיות טובות.

אייל.

עריכה אחרונה על ידי ליין מן

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

תתחדש על המאזדה וברוך הבא לחבורת דלק מוטורס :)

"חבל שאי אפשר לעשות ריקול לבני אדם. יש כמה אנשים שהייתי מחזיר לכ**שלאמאשלהם". GB

• תוכן חדש...