Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3301 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים, גינה חדשה, השקעתי עשרות אלפי שקלים, דשא סינטטי איכותי, לגינה אין חודשיים.

כבר 4 פעמים אני מגלה חרבון עצבני ומסריח על הדשא.

אין סיכוי שאלו כלבים, מדובר בגינה אחורית סגורה מכל ארבעת הצדדים, מגודרת, וגובלת בחצרות של השכנים.אין סיכוי שזה כלב.

יש חתולים בגינה שגם משתינים בפינות המחסן.

אני חושד שאלו חתולים,אבל למיטב ידיעתי הם יעדיפו חול שיוכלו לחפור בו ולכסות.

מה עושים ? מתסכל ומעצבן. מצב תמונות של המפגע, על מנת לנסות ולאתר את העבריין.

קופסאת המסטיקים נועדה לתת קנה מידה. לא רציתי לקרב אבטיח לסירחון הזה.

למישהו יש רעיונות ? מה מרחיק חתולים ? (לא רוצה כלב)

תודה

20170612_175436_1497294977411_resized.jpg20170612_175501_1497294974671_resized.jpg20170612_175511_1497294972405_resized.jpg

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קנה לך "כמו-פרו" סוג ז' ב 120 שקל במבצעי סופר למיניהם, שים אותה על מצב time lapse

החבא בגינה בפינה אפלולית, וסוף סיפור.

2 פריימים לשניה אמורים לתת לך אחלה מענה, בלי שום מצב שהמצלמה תפספס את המפגע.

פורסם

אם זה אכן חתול, הוא חולה. אני למד את זה ממרקם הצואה ומהעובדה שהוא אכן מחרבן בצורה גלויה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

יש איזה עץ מעל לשטח הדשא? יכול להיות צואה של ציפור טרף לילית.

Sent from my ONEPLUS 3T using Tapatalk

|fiat punto 16v Speedgear 2006|

פורסם

חתול בחיים לא יעשה צרכים במקום כזה, לכסות את הצואה שלהם זה הערך העליון אצל חתולים, הם משקיעים בזה יןתר מרץ מאשר בצייד. חפש בעל חיים אחר

יום טוב גם לך

פורסם
אם זה אכן חתול, הוא חולה. אני למד את זה ממרקם הצואה ומהעובדה שהוא אכן מחרבן בצורה גלויה.

בדיוק מה שחשבתי, ונראה שיש בצואה גבעולים/סוג של צמח

שבד"כ חתולים וכלבים אוכלים עלמנת להקל על כאבי בטן

ההימור שלי, חתול שלא כ"כ בקו הבריאות :(

פורסם

שותף לבעיה...

בכניסה לבית התקנתי סינטטי (שטח קטן בהרבה) ויום אחרי התחילו החירבונים.

שמתי מצלמת רכב ישנה שצילמה במשך שבוע רצוף אממה...גורנישט. החירבונים פסקו. פירקתי אותה (הייתה מותקנת פרוביזורי) יומיים אחרי נחשו מה? החירבונים חזרו.:brickwall: (יכול להיות שהמצלמה הפיקה צליל שהבריח?)

אני גם מהמר שזה לא חתול אלא חיה אחרת,חשבתי על פרוז'קטור עם חיישן תנועה אבל אני חושש שזה יבהיל באמצע הלילה.

נ.ב - קבל עצה - אל תנקה מיד,תמתין יום יומיים ואז החרא מתייבש ותוכל להרימו כמקשה ולא להתעסק עם "ניגובים"

תומר

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

זאת דירת גן?

יש מצב שהשכנים שלך מתעצבנים על זה שאתה עושה הרבה רעש, ממלא להם את הבית בעשן מהמנגל וכו.. ?

פורסם
אין לי מושג לגבי מי המפגע,אבל אשמח לדעת את סוג הדשא ואת מחירו.

Sent from my Le X829 using Tapatalk

של חברת א.ש טיטניום - אולימפוס 45 ממ, 4 צבעים מסיליקון. המחיר נע בין 70-90 שח למטר.

נשמע הגיוני.

יש איזה עץ מעל לשטח הדשא? יכול להיות צואה של ציפור טרף לילית.

Sent from my ONEPLUS 3T using Tapatalk

אין עץ. החרבונים הופיעו במספר מקומות. זו צריכה להיות חתיכת ציפור. לא סביר.

חחחח וסליחה...

הקקי חילחל לדשא או פשוט מונח עליו? יש מצב ששכנים טובים זורקים לכיוונך?

הקקי לא מחלחל. נשאר תקוע בסיבים הגבוהים. מונח לחלוטין, אין סימני מריחות של זריקה. רואים שזה נעשה במקום.

שותף לבעיה...

בכניסה לבית התקנתי סינטטי (שטח קטן בהרבה) ויום אחרי התחילו החירבונים.

שמתי מצלמת רכב ישנה שצילמה במשך שבוע רצוף אממה...גורנישט. החירבונים פסקו. פירקתי אותה (הייתה מותקנת פרוביזורי) יומיים אחרי נחשו מה? החירבונים חזרו.:brickwall: (יכול להיות שהמצלמה הפיקה צליל שהבריח?)

אני גם מהמר שזה לא חתול אלא חיה אחרת,חשבתי על פרוז'קטור עם חיישן תנועה אבל אני חושש שזה יבהיל באמצע הלילה.

נ.ב - קבל עצה - אל תנקה מיד,תמתין יום יומיים ואז החרא מתייבש ותוכל להרימו כמקשה ולא להתעסק עם "ניגובים"

תומר

עצה מעולה, אבל פסיכולוגית אני לא יכול לדעת זה על הדשא, ומה אעשה עם הילדות והאישה ? הן רוצות לצאת לגינה . אנחנו כל אחרי הצהריים שם. אתה צודק, עדיף לגמרי להמתין, אבל אני לא יכול.

לוקי פתרון מאוד ממולץ.

ממטרה עם חיישן\גלאי תנועה נותן שפריץ על המטרד.

https://goo.gl/IPGwqy

התענוג יעלה לך כ 360 שח.

(היה מבצע לפני כמה ימים)

בודק את העניין.

העניין מטריף אותי, אני זוכר בראש כל נקודה שבה חירבנו בדשא, וגם לאחר שניקיתי אני לא דורך שם. הריח לא עוזב אותי ומזכיר לי את הימים שהייתי כלבן בצבא ובכל בוקר היינו מנקים את כל התאים בכלביה. הסירחון נשאר לי בראש.

אוהבים אותך פולי.

פורסם

לא דירת גן. אין אף אחד מעלי. יש מצדדי. אבל לו היו זורקים את זה מהצדיים היתי רואה מריחה, זה היה מתפזר. זו לא זריקה.

אוהבים אותך פולי.

• תוכן חדש...