Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3304 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אצלנו המלטה של חתולה בגינה האחורית של הבית נגמרה בפרעושים בבית והדברה.

מעבר לכך, אותה גינה הייתה בפטיו שסגור מ-4 כיוונים וכלל גם את מכונת הכביסה. החתולה, בנסיון להגן על הגורים, נשפה ואיימה על כל מי שיצא לפטיו לתפעל את מכונת הכביסה.

בסוף נמאס לנו והחלטתי שאני מרחיק את הגורים. כשניסיתי לאסוף אותם לארגז אחד מהם נשך אותי והעניין כמעט נגמר בזריקות חיסון נגד כלבת. רק אחרי ששכנעתי את הרופאה במשרד הבריאות שהגורים בריאים, שהאמא בריאה (מגיעה להניק באופן סדיר) ושהסיבה היחידה לנשיכה זה שהגור לא התלהב להכנס לקופסא היא פטרה אותי מהחיסון.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

[quote name=

גיא,

גם בני האדם הם מזיקים, ועוד איזה מזיקים, הם המזיק הנורא ביותר עלי אדמות, מטנפים, משמידים ומכחידים יצורים אחדים, מתרבים, הכל בקצב שאין לו אח ורע..

אז מה לעשות?

הסיפור של פגיעה בציפורים, דווקא הוא תוצר של "יחסי ציבור" ומתייחס לחתול פה חתול שם שננטש בטבע), חתולי הרחוב שגרים ביניינו כמעט ואינם צדים ציפורים ודווקא האחרונות (בעיקר יונים, עורבים, תוכים ומיינה מצויה) מתרבות בקצב מהיר שבאמת הופך למטרד נורא.

מי שמשתלט על בתי הגידול של הציפורים הקטנות ופוגע בהן הן דווקא המיינה המצויה ושאר חברותיה בקבוצה שהזכרתי.

אני מסכים לגמרי שעל הרשויות לדאוג לעיקור וסירוס של חתולי רחוב לצד הטלת חובה על בעלי חתולי בית וכלבים לסרס ובעיקר לעקר את חיות המחמד שלהם.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

הרשויות אכן דואגות לבצע "איסוף" כל כמה חודשים לעקר ולסרס את החתולים ולהשיב אותם חזרה לסביבה מהם נלקחו.

אבל,זה לא הכי יעיל מאחר והחתולים מביאים כל שגר 4-5 גורים וכאן עיקר הבעיה..

פורסם
חתולים הם גם כן מזיקים, רק עם יחסי ציבור הרבה יותר טובים משאר החיות שציינת.

ההתרבות הלא מבוקרת שלהם וכל מיני חוקים משונים (ידעתם שאסור לפי חוק להוציא חתול מ"מקום המגורים" שלו, גם אם זה בית חולים או מבנה ציבורי אחר?) מהווים מטרד וגורמים לפגיעה חמורה מאוד בטבע בכלל ובאוכלוסיית הציפורים בפרט. לא נראה לי שזה משהו שרצוי לעודד.

זה נכון, אסור להרחיק אותם, אבל המועצה המקומית אחראית על סירוס/עיקור.

בת"א עושים את זה מצויין. אני חי בסביבה עם מס' לא מבוטל של חתולים, אבל העסק בשליטה.

אחרת, זה באמת הופך למטרד.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...