Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3314 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה לא שהם חיים בסרט, יש להם מוצר איכותי ביד ויש רכבים שפשוט שווים את זה , גם אם ה״מחירון״ שמישהו זרק מספר אומר משהו אחר.

למנוע ה2.0 יש שוק מעולה, כמעט 0 תקלות, גיר dsg6 אמין. מנוע חזק ופוטנציאל שיפורים למי שמעוניין.

אם אתה חושב שתמצא רכב כזה במצב טוב במחיר מחירון אתה זה שחי בסרט ולא הם.

בפועל- הרכבים האלה בשנתונים 2010-2011 נמכרים בסביבות 75-90 אלף, תלוי במצב הרכב, וזה מ-3 מעסקאות שראיתי לאחרונה. זה המחירון האמיתי- מחירי העסקאות בשטח, ולא חוברת שמישהו משרבט מספר ומנסה לקבוע מחירים אחרים.

שלומי

פורסם

שלומי צודק.

אוסיף ואומר שישנם לא מעט רכבי A3 שהגיעו עם תוספות מיוחדות שלא מופיעות במחירון של לוי יצחק כמו מערכת BOSE מקורית, פנסי קסנון עוקבי פניה, צבעים מיוחדים ועוד. ברכב חדש כל תוספת כזאת עולה הון קטן ויכולה ליקר רכב ספציפי בעשרות אלפי שקלים מעבר למחיר התוספות "הרגילות" כמו מושבי עור וגג פנורמי (שמופיעות במחירון). אם בעל הרכב הנוכחי יודע את זה הוא בהחלט ינסה לדרוש מעל המחירון, מבחינתו בצדק.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

שהגיע הS3 סדאן לארץ. הלכתי לאודי לעשות נסיעת מבחן שהיתה אומנם על S3 3 דלתות. בהצעת מחיר הראשונית שנתנו לי היה כבר הנחה של 35 אלף עוד לפני מיקוח, אני הבנתי שאפשר להוריד עוד 20 בקל.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם
שלומי קצת התבלבלת

מחירון 2011 עם סאנרוף כפול וכסאות עור וכו.. 109600

הכל תלוי בתת דגם, אבזור ושיפורים

אני כמעט קניתי 2010 ב85, יד 00, שמורה ממש, חבילת שארפ (גג נפתח).

סלי שום שיפורים

שלומי

פורסם

ואני מכרתי לאחרונה וולוו XC90 7 מקומות דיזל 2008 בכ-12K מעל למחירון.

הכל עניין של ביקוש והיצע, וסייעתא דשמיא.

(וכל הרכבים שמכרתי בהפסד....... על זה לא מדברים)

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

לי למשל יש S3 שנת 2014 , 3 דלתות , הדגם הכי מפואר ומאובזר שיש. שזה כסאות עור עם תפירה מיוחדת , הגה קטום חצי עור חצי עור זמש , גג פנוראמי , ועוד כל מה שיש לאאודי להציע היום.

ברכב יש שיפורים ב-30 אלף שקל.

S3 נסחרת הרבה יותר מעל המחירון מאשר A3.

ואל תחשוב שאנשים שהשקיעו ברכב שלהם , והרכב אמין בלי מחלות יבקשו מחירון או רק כמה אלפים מעל המחירון.

מחירון לוי יצחק לא רלוונטי בכלל לרכבי ספורט , היית לי אאודי TT שנת 2007 האוטו היה בבעלותי שנה , 0 תקלות חוץ מבית מנורה שנשרפה (עלה 100 שקל לתקן את זה) לא היה שום תקלה לרכב. והאוטו נסע חזק והרבה הרבה יותר טוב מרכבים שנת 2016.

המחירון שלי היה 60 אלף , מכרתי אותה ב-100 אלף , 40 אלף מעל המחירון , ושיפורים ? היה רק קיט יניקה ותוכנת ניהול מנוע.

כל רכב עם סחירות שוק אחרת.

יש רכבים שנמכרים גם הרבה מתחת למחירון (במיוחד קוריאניות) או למשל סקודה סופרוב הדגם הבעייתי עם DSG7 , שרשרת טיימינג ועוד שלל מחלות שהמחירון שלהם גבוהה אבל בפועל נמכרות הרבה מתחת למחירון כי הסחירות והביקוש עליהם הוא לא גבוהה בכלל.

• תוכן חדש...