Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3310 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני מתלבט בין להזמין פוסו לרכב בהיר לבין לקנות אוטם של מנזרנה PL.

אם יש חומר נוסף בטווח המחירים הזה שאפשר להמליץ לי עליו אני אשמח.

מחפש אוטם שיהיה קל יחסית ליישום(אינני מקצוען בתחום), ושידחה כמה שיותר אבק ומים. ברק יהיה בונוס נחמד אך לא הכרחי.

אשמח גם להמלצה על חומר לניקוי ג'אנטים וחומר להברקת צמיגים.

כרגע אני משתמש בחומר של סונקס ולטעמי הוא לא מפרק לכלוך מספיק טוב.

פורסם

גם אני התחבטתי לפני כחודשיים בערך לבין 2 האוטמים האלה

יישמתי את המנזרנה, אחרי שבועיים כאילו לא היה היה ולא נברא על הרכב, התבאסתי מאוד אחרי שהכנתי את הרכב מדאורייתא ומהדרין, לקח לי כמה שעות טובות להכין הכל.

מייד הזמנתי את הפוסו, לא הייתי אומר שהיישום שלו קשה, אם עובדים נכון הוא ממש קל ליישום, נשמר לפחות חצי שנה על הרכב ( מנסיון שנה שעברה)

לא נראה לי שאחליף אוטם אחר בזמן הקרוב.

פורסם

השתמשתי בהרבה חומרים לג'אנטים,אני יכול להגיד שהסונקס הוא מהטובים,כמה זמן אתה נותן לו לשבת והאם אתה עושה את זה על גלגל חם?

המנזרנה צריך להחזיק בערך 3 חודשים בתחזוקה נכונה,הפוסו מחזיק בערך 4.

הפוסו קשה מאוד ליישום בהשוואה למנזרנה שמרוב שקל ליישם אותו אפשר לעשות את זה אחרי כל שטיפה.

יש לי את הפוסו ואני לא מיישם אותו גם בגלל שקשה וגם בגלל שאם יש נקודה שלא הורדת אותו,נשארים סימנים שקשה מאוד מאוד מאוד להוריד.

לדעתי מנזרנה וBSD אחרי כל שטיפה 2 ואתה מסודר.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

ממליץ להתנסות ב-carpro reload. יותר קל ומהיר ליישום ממנזרנה.

+1 לסונקס עבור ניקוי חישוקים.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Sometimes one middle finger isn't enough to let someone know how you feel. That's why you have two hands

פורסם

על פי היצרן, ה PL אמור להחזיק עד 5 חודשים, אבל כל הבדיקות בחו"ל על פי תקן נעשות ב 20 מעלות, בפועל בתנאי אזורינו הוא אמור להחזיק רק כ 3 חודשים (לא ליד הים) ולפי ניסיוננו הוא אכן מחזיק. יש לנו פנלים שתלויים לכיוון מערב כל היום בשמש ונשטפות כל שבוע בשמפו עם 5PH והוא שומר על הידרופוביות מעולה ודוחה כתמי מים אפילו מעל 3 חודשים, בנוסף הוא עמיד בפני כימיכלים קשים. אז קצת קשה לי להאמין שאחרי שבועיים הוא נמס ללא סיבה!

פורסם

בקשר לחומר לניקוי ג'נטים, משום מה השתרשה בארץ דעה מוטעית שממיסי מתכות הם גם החומר הנכון לניקוי ג'נטים, למעשה הם נועדו בעיקר להמסת המתכת ופחות לניקוי. לניקוי הג'נט (גם בפנים) מלכלוך קשה יש חומר יעודי שנקרא PRE WASH - KOCH CHEMIE חייבים לדלל אותו 5:1 הוא אינו מריח ואינו צורב אבל מנקה טוב יותר מכל ממיס מתכות בשוק וזול מהם פי 6 ולאחר מכן אפשר להשתמש בממיס מתכות לטפל במתכת עצמה.

פורסם

בדרך כלל אני שוטף את הרכב כשעה לאחר שאני חוזר הביתה, הג'אנט לא חם אבל גם לא קר כמו בלילה\בבוקר. אני מרסס ומחכה דקה-שתיים. הבעיה היא שמצטברות נקודות קטנות, במיוחד על הפינות, שיועילו לרדת רק אם אשפשף שעה כל ג'אנט.

תודה על חוות הדעת לגבי האוטמים.

פורסם

לכל המעוניינים

אצלנו בחנות הסטודיו יש מבחר מוצרים ממותגים שאנו מיצגים בישראל מחברות:ANGELWAX/POLISHANGEL/SCHOLL CONCEPTS/NANOLEX

מוזמנים לבקר אצלנו

0544257236

תודה יעקב

[video=youtube_share;BbRdVCdxXuc]

[video=youtube_share;7krjmcvrRac]

• תוכן חדש...