Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3326 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודיאק קוטף חמישה כוכבי ריסוק והופך לרכב התשיעי ברציפות של סקודה לקבל ציון בטיחות מרבי. סוזוקי סוויפט החדשה לא מצליחה לשבור את ה"מסורת" של סוזוקי בשנים האחרונות ומקבלת שלושה. כל התוצאות בידיעה המלאה.

MAIN.jpg

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

הרכבים של סוזוקי מטרידים.. בטיחות ברמה מאוד נמוכה לסטנדרטים של היום.

עם כל הכבוד לאמינות של הרכב, יש דברים יותר חשובים, כמו "החיים עצמם".

פורסם

גם האיגינס לא הצטיינה בהגנה על החזה אם כי פה המצב טוב יותר. ציון מאכזב גם עם מערכות הבטיחות.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

האמת שהוא די צודק.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
גם האיגינס לא הצטיינה בהגנה על החזה אם כי פה המצב טוב יותר. ציון מאכזב גם עם מערכות הבטיחות.

האיגניס עם מערכות הבטיחות קיבלה 5 כוכבים במבחנים החדשים.

עדיין נראה שסוזוקי מוותרת על השוק האירופי, ומסתפקת בהודי - שבו גם כרית אויר אחת נחשבת לוקסוס.

ואצלנו יש צפצפה שאמורה להציל אותך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מבחינת כוכבים נכון, אבל תסתכל על הפגיעות שספגו בובות הריסוק.

פורסם

בזה אתה צודק. ועדיין הספיק כדי לקבל 87% בהגנה על הנוסע במושב הקדמי. אלא אם יש איזו בעיה בניקוד.

כבר ראיתי דברים מוזרים ב-NCAP, למשל דרגות הגנה שונות על התינוק שיושב במושב השמאלי והמושב הימני מאחור, שהייתי מצפה שיהיו סימטריים.

מכל מקום, כמי שמחזיק בסוזוקי הרביעית, החמישית והשישית שלו אני מוטרד מאד מעניין מבחני הריסוק ועוד יותר מיחסו של היבואן לרוכש הישראלי בעניין אבזרי הבטיחות.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

חשיבותה של המסורת בפורום.

הבאלנו לא היתה מסוכנת ממכוניות אחרות באותה תקופה - בלי כריות אויר ו-ABS קיבלה 1.5 כוכבים, בדיוק כמו BMW סדרה 3. שאר בנות דורה קיבלו ציון עדיף כיון שנבחנו עם ציוד הבטיחות.

השינוי השלילי הוא יחס היבואן: הבאלנו יובאה עם מיטב ציוד הבטיחות של אותם ימים - 2 כריות אויר ו-ABS. כיום מביאים את הדגמים חסרי ציוד הבטיחות המודרני.

פורסם (נערך)

קל לכוון את האשמה לכיוונו של היבואן. האמת שהוא לא אשם, הוא עושה אחלה עבודה. מביא רכבים בלי ציוד בטיחות במחיר נמוך ומוכר אותם ביוקר.

מי שאשם הוא ציבור הרוכשים שממשיכים לרכוש סוזוקי במספרים יפים, וגם אתה כפי שאתה מעיד על עצמך עם סוזוקי שישית.

אין כאן כוונה להקניט/לעקוץ רק אומר שמי שבסופו של דבר צריך לתת את הטון הוא קהל הרוכשים, ובמיוחד אם יש רכבים אחרים בקטגוריה שכן מגיעים עם האבזור הנ"ל ועם ציוני בטיחות עדיפים משמעותית.

הבעיה היא שלא רק שקהל הרוכשים לא מייחס לזה חשיבות, אלה גם שאין ממש אלטרנטיבה והיבואן יכול לכסות את הכשל עם הצפצפה. אני בטוח שסוכן המכירות כבר הפך אותה לאביזר בטיחות מקורי.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

העניין הוא ששניים מתוכם (סויפט 2016 וקרוסאובר 2016) נושאים 5 כוכבי NCAP.

גם ה-SX4 הקודם היה סביר לגמרי עם 4 כוכבים (2006, לא נבחן שנית אחרי מתיחת הפנים).

אני גם מבין מדוע היצרן מייצר דגמים זולים - הוא פועל הרבה בשווקים אסיאתיים עניים, במיוחד בהודו. אבל אצלנו, מדינה שמנסה ליישר קו עם התקנים האירופיים, הייתי מצפה ליחס קצת פחות מזלזל. אבל, הלו, משרד התחבורה מקדם "מערכות בטיחות מצילות חיים" םע הרבה רעש וצלצולים (תרתי משמע) ולא עם הוכחות ליעילות. א למה שהיבואן לא ינצל זאת לעשיית רווח?

פורסם (נערך)

אפשר להבין את הבחירות הקודמות שלך, אבזור הבטיחות המתקדם והפורמט החדש של מבחן הבטיחות הם יחסית טריים. מה שכן בשוק הרכב היום לדעתי כל רכב שלא ממותג כלואוקוסט והיצרן מציע לו אבזור בטיחות מתקדם חייב להגיע עם כזה, במיוחד שאם אינני טועה היבואן מקבל על כך הטבת מס. אני כרוכש הייתי מייחס לזה עניין גדול, לא רק בגלל הפן הבטיחותי אלה גם בגלל העובדה שהחיים שלי כלקוח שווים ליבואן פחות והוא מעדיף עוד כמה שקלים בארנק.

מקווה שהרכב הבא שלך יהיה אמין, שומר על ערכו וגם בטיחותי ע״פ התקן החדש.

יחד עם זאת אני צופה לאיגניס הצלחה רבה וגם לסוויפט הזו למרות התוצאות והאבזור.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

אני מסכים אתך לחלוטין.

אין לי תכניות להחליף רכבים בשנים הקרובות, ואני מקווה שהתקנים הבין לאומיים והסטנדרטים המקובלים בשוק המקומי יכפו על היבואנים למכור מכוניות מצוידות כראוי.

וכאמור, אני מפנה אצבע מאשימה כלפי משרד התחבורה עם דירוג אבזור הבטיחות ההזוי שלו, שבניגוד ל"מיסוי הירוק" נראה חסר בסיס מדעי.

• תוכן חדש...