Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Fiat 500 BlackJack Sport

itay1995
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3305 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אשמח לשמוע חוות דעות על הרכב ,

מדובר בשנת 2014 , מנוע 1.4 עם הספק של 100 כ"ס.

הבנתי שההבדל בין זה לבין ה1.2 עם 69 כ"ס הוא משמעותי ומרגישים בנסיעה.

בנוסף , הגימור Black Jack הוא ייחודי לפי מה שאני רואה, האם זה מצדיק את התוספת במחיר.

תודה,

פורסם

מצדיק את התוספת או לא זה בעיני המתבונן (במקרה זה - אתה)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אוקיי ,ומה לגבי חוות דעת על הרכב עצמו?

כמו כן מדובר על המנוע 1.4 שלעניות דעתי אין הרבה כאלה בשוק...

פורסם

ה-500 הוא רכב מהנה, חמוד וסה"כ אמין, בעיקר בגרסאות הידניות. מנוע ה-1.4 איננו סובל מבעיה מיוחדת ואם טופל כראוי, יפגין אמינות טובה מאד (מנוע ה-1.2 ידוע באמינותו הרבה אך אכן חלש יותר). תקלה יקרה אפשרית היא תקלת הגה חשמלי.

מה שמאד חשוב ובמיוחד ברכב כזה הוא עברו כלומר כמה ידיים עבר ובעיקר אצל מי, איך ומתי טופל ומה הקילומטרז' שלו.

אם הנתונים לא מבריקים, יש להוריד במחיר ולבצע יישור כולל טימינג ובדיקה מקיפה של מערכת קרור ומצמד.

צביעת המט מצריכה תשומת לב. לטפל היטב, במוסך מצוין ולפני המועד המומלץ ע"י היצרן.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

ראה תשובת ZVIT.

בשעתו דגם זה עלה יותר מדגם "רגיל", אם הצביעה, הגימור והאבזור של הדגם שווים תוספת, זה עניין סובייקטיבי שלך. בכל מקרה, שוק הרכב חלש ביותר ואני מניח שבמו"מ הוגן אך עיקש,תוכל לקבל את הרכב במחיר בו לא יתעקשו איתך על כל תוספת, מי שמתפנק לא מוכר כל כך מהר, אם בכלל...

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

אחלה רכב, זריז, נראה טוב - ובחלק מהביקורות אפילו קוראים לו מיני אבארט.

כשאני התענייתי בו אנשים פרסמו ב 15 מתחת למחירון ולא מכרו במשך חודשים - אז כקונה זה טוב לך.

פורסם (נערך)

אחד המנועים היותר אמינים שהיו לי, היה לי את ה 500 1.4 הרגילה (רובוטית לצערי - כדאי להתרחק).

רכב מאוד כיפי, זריז אך לא הייתי משווה כלל לאברת אפילו הפשוטה הישנה 135 כ"ס, וההבדל בכוח משמעותי מאוד לעומת ה 1.2.

חסכוני בנוסף.

מה שכן כדאי לבדוק זה אם החליפו דשבורד כיוון שיש את תופעת הכרית שמתנפחת מצד ימין (של הנוסע), הדבר לא פוגע בבטיחות אך לא אסתטי כלל ודיי מכער את האינטריור של הרכב, לא ראיתי פיאט 500 אחת בלי התופעה הזו, אני החלפתי את שלי גם כן.

כדאי לבדוק שעברו טיפוליפ כל שנה לפחות ולא כל 30 אלף כפי שממליץ היצרן, משם הדרך קצרה לבוצה במנוע. וכמובן הסטורית טיפולים תקינה עם טיימינג כמו שכתבו כאן.

לבדוק שהוחלף נוזל קירור מקורי של פראפלו ולא תחליף אחרת יכולה להיות בעיה במערכת הקירור, הרדיאטורים האלו עדינים ונתקלתי בלא מעט (כולל אותי) שהחליפו רדיאטורים.

הבעיה עם הבלאק ג'ק זה הצבע, מספיקה שריטה קטנה וקשה לתקן את זה היות ומדובר בצבע מט לפעמים תיקון צבע עלול להוביל לצביעה שלמה של כל האיזור (כנף דלת וכו' וכו').

נ.ב אני מכרתי ב 20 מתחת למחירון, אין לרכב הזה ממש שוק.

עריכה אחרונה על ידי liav12

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...