Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3365 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים,

ביום שני האחרון מישהו נכנס בי בחניה של האסון בראשון לציון מי שמכיר.

אני עמדתי חיכיתי לחברה ומישהו נכנס לחניון וניסה לעבור ביני לבין קיר ולא עבר.

עמדתי קצת באלכסון אז הוא נכנס לי בטמבון האחורי ושפשף את כל האוטו שלו על הפינה של הטמבון שלי.

הוא לא מודה באשמה ואומר שגם אני נסעתי ישר למרות שרואים בבירור שהנזק אצלי הוא רק בפינה ואני לא יכול לשרוט לו את האוטו כי האוטו שלי לא נוסע באלכסון

מה עושים במקרה כזה?

האם אצטרך לשלם השתתפות עצמית?

הלבן שלי והשחור שלו

IMG_20170501_164439.jpg

IMG-20170501-WA0053.jpg

פורסם

יש לו צד ג'? אם כן, תתבע את הצד ג' שלו דרך הסוכנות ביטוח שלך, בצירוף תיאור המקרה, הנזק והתמונות. שהוא יסביר להם למה הוא לא אשם...

את הביטוח שלך אל תערב בכלל (אל תתבע את המקיף של עצמך, אם יש לך), אז שום פרמיה שלך לא תיפגע ומן הסתם אין לך השתתפות עצמית.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

תיידע את הביטוח שלך על התאונה.

אבל תפעל מול הביטוח של הרכב הפוגע

תקבל גם עזרה מסוכן הביטוח שלך, אם לא תקבל , תחליף אותו בחידוש הבא

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ישה, מנצל"שת בעקבות התשובה שלך.

הרכב שלי חטף זאפטה רצינית מבחור שפתח דלת ברכב חונה בדיוק כשעברתי לידו ברחוב. הנזק נראה די גדול, הוא לקח אחריות מלאה, הגשתי תביעה לצד ג' שלו דרך הסוכנת שלי באותו יום בצהריים (יום א' השבוע). בינתיים חג, וחצי יום, והתביעה עדיין תקועה בחברה שלו. נדנדתי היום פעמיים לפקידה שמטפלת בי, אבל חוץ מלהגיד לי שזה עדיין לא הגיע לאדם שמטפל בתביעה שם אין לי מידע נוסף. מה אני אמורה לצפות מסוכנת הביטוח שלי לעשות? מה ה"גבולות גזרה" שלה ומה היא כן יכולה לעשות עבורי? אני לא ממש יודעת מה לדרוש ומה נחשב כטיפול טוב מהבחינה הזו. מבחינת הגשת התביעה אין לי תלונות, הפקידה היתה זמינה וליוותה אותי לאורך כל התהליך. רק עכשיו אני עם רכב מעוך ובחוסר וודאות מייסר.

פורסם

מיקה - מה הנזק לרכבך?

יתכן שהבחור עדיין לא דיווח לביטח שלו, יתכן שהביורוקרטיה חוגגת. ויתכן שהחברה מתעכבת מסיבותיה.

ובדרך גם ערב חג וחג שמעכבים את העבודה.

ד"א - לי יש נזק שמצריך או תיקון (1500 ש"ח) או החלפת דלת (2500 ש"ח) - נותן מושג על עלויות. יתכן מאד שעדיף גם לפוגע וגם לך לסגור את הנושא ביניכם. לדעתי פני לפחח בו את נותנת אמון ובקשי הערכת מחיר לתיקון. יתכן מאד שיהיה פחות מהעלות המשולבת של השתתפות עצמית+עלית פרמיה+שמאות, או אפילו טיפה מעל, ויהיה עדיף לא לערב כלל את הביטוח.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הנזק הוא די גדול... קימוט בפרונט מצד ימין (פנס שבור, פגוש עקום, כנף עקומה, כולל קימוט לקצה מכסה מנוע). יש גם מכה ושריטות לאורך דלת ימין קדמית, ושריטות בדלת ימין אחורית וכנף אחורית. עיקר הנזק הוא בחלק הקדמי. יש סיכוי טוב שהרכב יוכרז טוטלוס בגלל עלות התיקון הגבוהה יחסית למחיר הרכב :(

אין לי מקיף, אז אני לא תובעת את הביטוח שלי ולכן אין שיקולי השתתפות עצמית ופרמיה. אני תובעת את הצד ג' של הנהג הפוגע, שמצידו לקח אחריות מלאה על הפגיעה. הוא לא הגיש נגדי תביעה לצד ג', אז כרגע אני מחכה לאישור חברת הביטוח שלו להכנסה למוסך+שמאי מטעמם לתיקון על חשבונם (או אובדן להלכה).

הדבר היחיד שאני יודעת זה שכשהסוכנת שלי ביררה מול הפניקס שהוא אכן מבוטח שם, הם אמרו שהוא עדיין לא הודיע על התאונה, ולכן היא עשתה את ההודעה. אין לי מושג מה המשך התהליך מבחינתם, והדבר היחיד שאני יכולה לעשות בעצמי זה להתקשר לבחור עצמו ולנסות לברר איתו מה המצב, אבל ממש מעדיפה שלא לעשות את זה. הוא היה נחמד והכל, אבל זה נראה לי המעשה הפחות הגיוני לעשות.

פורסם

נשמע שהסוכנת שלך בסדר. לצד ג' אין שום אינטרס להזדרז בדיווח ובטח שלא לסוכנות הביטוח שלו.

את יכולה להמשיך להמתין.

מניסיוני תביעה בקטנות מזרזרת תהליכים, אבל רק אם בא לך להיכנס לזה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
תיידע את הביטוח שלך על התאונה.

אבל תפעל מול הביטוח של הרכב הפוגע

תקבל גם עזרה מסוכן הביטוח שלך, אם לא תקבל , תחליף אותו בחידוש הבא

הייתי במוסך פחחות והנזק הוא 3000 ש"ח

השארתי להם כרגע צ'ק ביטחון עד שתסתיים התביעה נגד הביטוח שלו.

האם עשיתי נכון?

פורסם

תצטרך גם שמאות. האם בוצעה לפני הכנסת הרכב לפחח?

וזה הנוהל לתשלום

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
תצטרך גם שמאות. האם בוצעה לפני הכנסת הרכב לפחח?

וזה הנוהל לתשלום

כן היה שמאי שהחליט להחליף את הטמבון וצביעה של הדלת.

כיצד לפעול מפה ולעזור לעצמי לצאת מזה שאצטרך לשלם השתתפות עצמית ועליה של בפרמיה?

פורסם

תבעת את המקיף שלך?

הצד השני תובע את הביטוח שלך?

אם התשובה לשתי השאלות היא לא אז אין סיבה שתהיה לך עליה בפרמיה.

פנית לחברת הביטוח של הפוגע? מה הם אומרים?

אם מסרבים להכיר באשמה של המבוטח שלהם אז תשלח מכתב בדואר רשום לפוגע ולחברת הביטוח שאם תוך 14 יום לא תקבל את מה שמגיע לך בעקבות התאונה אתה תפנה לבית משפט. אם עדיין לא ישלמו אתה מגיש תביעה בבית משפט לתביעות קטנות נגד הפוגע ונגד חברת הביטוח שלו.

מקרה דומה שקרה לאישתי:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?550675-%D7%A2%D7%96%D7%A8%D7%94-%D7%9C%D7%92%D7%91%D7%99-%D7%AA%D7%90%D7%95%D7%A0%D7%94-%D7%A9%D7%94%D7%A4%D7%95%D7%92%D7%A2-%D7%9C%D7%90-%D7%9E%D7%95%D7%93%D7%94-%D7%95%D7%94%D7%A2%D7%93%D7%A8-%D7%AA%D7%91%D7%99%D7%A2%D7%95%D7%AA

• תוכן חדש...