Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3363 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש את החברה הישראלים האלה שנמצאים בשדות תעופה בחו״ל ומבצעים בידוק בטחוני עבור טיסות אלעל.

רציתי לברר כמה פרטים בסיסיים לגבי התנאים שלהם, במידה ומישהו עבד/מכיר מידנו שעבד.

שכר - ראיתי כאן בשרשור ישן שמדובר בשכר של כ3,000 דולר לחודש, זה הסכום? כולל נסיעות לעבודה/הסעות/השתתפות בשכ״ד?

שעות/תנאים? כמה בעצם מצפים ממך לעבוד?

ברור לי שזה יכול להיות שונה מתחנה לתחנה - מחפש סדרי גודל.

תודה

פורסם (נערך)
יש את החברה הישראלים האלה שנמצאים בשדות תעופה בחו״ל ומבצעים בידוק בטחוני עבור טיסות אלעל.

רציתי לברר כמה פרטים בסיסיים לגבי התנאים שלהם, במידה ומישהו עבד/מכיר מידנו שעבד.

שכר - ראיתי כאן בשרשור ישן שמדובר בשכר של כ3,000 דולר לחודש, זה הסכום? כולל נסיעות לעבודה/הסעות/השתתפות בשכ״ד?

שעות/תנאים? כמה בעצם מצפים ממך לעבוד?

ברור לי שזה יכול להיות שונה מתחנה לתחנה - מחפש סדרי גודל.

תודה

עברתי לפני הרבה שנים קורס מטוסאים והייתי מאבטח מטוסים באל על.

ככל הזכור לי, וזה היה ממש מזמן, השכר והתנאים טובים אצל מאבטחי הקרקע בחו"ל, אך השכר תלוי במדינה אליה אתה שייך. העבודה היא במשמרות ולא נראית לי לחוצה יותר מדי.

מקבלים דירה, אש"ל ולעיתים רכב.

ישנם כמה תפקידים במעגלי אבטחת הקרקע, חלקם מסווגים. השכר והתנאים תלויים בתפקיד.

אני אנסה לבדוק לך לגבי התנאים. לדעתי, מלבד השכר, לא הרבה השתנה.

הבחור עבר קורס אבטחה של השב"כ/אל על?

זה משנה מאוד באופי התפקיד (בידוק מזוודות מול אבטחת האזור המוקצה לישראלים - BASE).

עריכה אחרונה על ידי NirLevi
פורסם
הבחור זאת בחורה [emoji16]

היא לא עברה שום קורס או הכשרה. מתעניינת בעבודה הזאת.

אם כך הכוונה לבידוק מזוודות ב-BASE, ולא לאבטחה כפי שחשבתי.

עבודה כיפית מאוד.

לגבי התנאים, אנסה לבדוק.

פורסם

כן. כל משמרת סביב 340 ש"ח, כל יום גם חופש 50 דולר אשל. העבודה 3 חודשים אלא אם יש לך דרכון זר שמאפשר 6 חודשים. לרוב מי שהולך פעם אחת חוזר כמה פעמים נוספות כשיש סבב גיוסים. לדעתי רק עמישב ושמירה ובטחון מגייסים בסבב הנוכחי. תהליך מעט ארוך שדורש מספר ראיונות, סיווג וקורס. לדעתי מומלץ.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

תודה לכם!

ההעסקה היא דרך חברות שמירה? לא ישירות אלעל?

340 ש"ח למשמרת? :shock:

נשמע נמוך.

moonlight - מדובר על ישראלית שאמורה להתגורר בחו"ל. אין לה שום אינטרס לחזור לארץ כל 3 חודשים.

בעלה נשלח לשם לצורך עבודה והיא רוצה לעבוד בזה בתור הכנסה שנייה למשפחה.

פורסם

~

מדבריך נשמע שמדובר באנשים בוגרים, כאלה שכבר יש להם מקצוע וכיוון בחיים. מה לזה ולבטחון אלעל?

יצא לי להכיר חבר'ה שעבדו שם בכמה מדינות בהן גרתי, ברוב המקרים הם היו טיפה מעל מוכרי עגלות במדד ה'איכות' האנושית, והתנאים בהתאם. מדי פעם אני נתקל שם גם באנשים מבוגרים יותר, ראשי צוותים או אחמ"שים, אבל זה די נדיר ובד"כ יש רק אחד כזה בכל אתר.

אולי אנחנו פשוט מדברים על תפקידים שונים.

לדעתי רק עמישב ושמירה ובטחון מגייסים בסבב הנוכחי.

חברות שמירה ישראליות מגייסות אנשים לעבוד בחו"ל? ומישהו אשכרה הולך על זה, עם מוסר התשלומים המפוקפק שלהן?

פורסם

קליטה ישירה לאל-על אפשרית אך ככל הידוע לי דורשת התחייבות לכשנתיים ויתכן שבתנאים מעט פחות אטרקטיביים משל חברות האבטחה שהן למעשה מבצעות תגבור למערך עוזרי הקב"טים.

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

• תוכן חדש...