Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7801 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

נא ליעץ לי עד כמה מסובכת ההחלפה הזאת במיצובישי גאלנט (91), ואם כדאי לי לעשות זאת בעצמי.

האם נדרשת כלי מיוחד?

יש לציין כי יש לי ידע מסוים ו את כל הטיפולים הרגילים אני עושה בעצמי (15K + בדיקה/החלפת בלמים)

בתודה

דניאל

פורסם

טיימינג במיצובישי גאלאנט מהדגם המדובר זה לא כ"כ פשוט וגם לא זול.

ההחלפה דורשת ידע, נסיון דיוק וזהירות רבה.

הנזק שיכול להגרם מהחלפה לא מוצלחת הרבה יותר גדול מהחסכון האפשרי.

עצתי - לך למוסך.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

קודם כול, מצער לשמוע שעדיין יש חבר'ה שמתעסקים עם הבלמים בבית, לבד. לדעתי אתה לוקח על עצמך אחריות גדולה לגביך ולגבי הסובבים אותך בכביש.

לגבי טיפול טיימינג (תיזמון): כדאי לזכור שמדובר גם בגלגלות ומותחנים למיניהם, כמו גם בביצוע כיול התיזמון באופן נכון לאחר הטיפול ולשם כך עליך לדעת נתוני יצרן והוראותיו וכמובן כלים ייעודיים לכך.

פורסם
קודם כול, מצער לשמוע שעדיין יש חבר'ה שמתעסקים עם הבלמים בבית, לבד. לדעתי אתה לוקח על עצמך אחריות גדולה לגביך ולגבי הסובבים אותך בכביש.

תרשה לי לחלוק על דעתך.

אני אמנם לא אמליץ לאף אחד לבצע תיקון בלמים בבית - כי אני לא יודע מה רמת הידע שלו , אבל אני מכיר לא אחד ולא שניים שיבצעו את התיקון טוב , מקצועי ובטוח יותר מאשר מוסכים בהם לעיתים עובדים נערים בעלי נסיון אפסי , ונתונים בלחץ זמן מתמיד - כך שטעויות הן חלק מהרפרטואר שלהם.

פורסם
תרשה לי לחלוק על דעתך.

אני אמנם לא אמליץ לאף אחד לבצע תיקון בלמים בבית - כי אני לא יודע מה רמת הידע שלו , אבל אני מכיר לא אחד ולא שניים שיבצעו את התיקון טוב , מקצועי ובטוח יותר מאשר מוסכים בהם לעיתים עובדים נערים בעלי נסיון אפסי , ונתונים בלחץ זמן מתמיד - כך שטעויות הן חלק מהרפרטואר שלהם.

לאחר מחשבה שניה - אני מסכים איתך 100%. הרי זה שהמוסך מורשה לבלמים - עדיין לא אומר שהם יודעים מה הם עושים. אבל בכול זאת, אני לא מכיר את כבודו של זה או אחר ולא אמליץ לאף להתעסק לבד עם בלמים.
פורסם

שלום לכולם,

תודה לכול החברים לגבי חגורת תיזמון+מחזיר שמן.

רכב היה במוסך אתמול והוחלפו כל החגורות+מחזירי שמן+ אטם עליון (1000 ש"ח)

לגבי בלמים,

1- אתם בהחלט צודקים (באופן עקרוני), לא הייתי מיעץ לעף אחד להתעסק במכלולים בטיחותיים באוטו (החלפת מסנן דלק בטיחותי?!!) אם איני מכיר אותו היטב.

2- לדעתי, לא משנה איפה אתה מחליף את הבלמים, אלה מי מחליף אותם!!

דניאל

פורסם

שלום.

במיצובשי גלנט יש שתי רצועות טימינג אחד טימינג והשני בלנסר וצריך לדעת להחליפם.

1000 ש"ח סכום סביר והוגן .

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

• תוכן חדש...