Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3361 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום למומחי איביי,

יש לי מחלוקת עם מוכר,

הזמנתי ממנו שני פריטים שונים,

עלות שילוח של כל פריט 9יורו,

עבור כל פריט מצויין שעלות שילוח של פריט נוסף (Each additional item) הוא 2יורו.

המוכר מסרב לתאם את עלות השילוח עבור שילוח מאוחד, בטענה שמדובר בפריטים שונים.

השאלה שלי היא, האם משמעות של עלות שילוח עבור Each additional item

היא עבור פריט נוסף זהה? או עבור פריט נוסף מאותו מוכר?

יום טוב גם לך

פורסם (נערך)

מאוד פשוט

כאשר אתה רוכש כמה מוצרים מאותו המוכר ישנה הוזלה בדמי המשלוח על על פריט נוסף שאתה רוכש ממנו.

לדוגמה עלות משלוח של המוצר הראשון היא X כל מוצר נוסף שתרכוש מאותו המוכר יעלה Y.

חשוב לבקש במקרה של כמה מוצרים שהם בעגלה לבקש את ה TOTAL מהמוכר.

במקרה הזה עלות המשלוח על מוצר הראשון היא 13$ וכל מוצר נוסף 6$ יחד 19$ עלות המשלוח.

הייתי צריך ללחוץ על הכפתור של Request total from seller וכך המוכר מקבל הודעה שעליו לשלוח לך חשבון סופי משוכלל.

שים לב !!! לחיצה על הכפתור מחייבת אותך בקניה

qazxsw.png

עריכה אחרונה על ידי eyali23
פורסם

אז מה שאתה אומר בעצם, שאם לא לחצתי על הכפתור Request total from seller בשלב הקניה, המוכר לא חייב לי כלום?

יום טוב גם לך

פורסם
אז מה שאתה אומר בעצם, שאם לא לחצתי על הכפתור Request total from seller בשלב הקניה, המוכר לא חייב לי כלום?

נכון, אבל יישנם מוכרים שבאופן אוטומטי נותנים לך הנחה על המשלוח במידה והזמנת מספר פריטים לפני התשלום.

במקרה הספציפי שכתבת עליו בתחילת האשכול המוכר צודק.

שים לב ! הרבה מוכרים ביטלו את האפשרות של קבלת הנחה על משלוח מספר פריטים למרות שקיימת האופציה

Request total from seller אתה מקבל הודעה שהמוכר לא מאפשר קבלת הנחה או ניסוח דומה.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...