Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3364 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אשמח אם תעזרו לי לבחור בין הרכבים שציינתי בכותרת.

ידוע לי שהאיביזה החדשה מגיעה רק באוקטובר עם תג מחיר גבוה מהנוכחי.

לאחר בדיקה של הפאביה זה רכב מאוד מרשים בדגם style והאיביזה החדשה בדגם הfr פשוט מושכת אותי מאוד ואני לגמרי בעניין של לקנות אותה.

אני עושה חושבים כרגע ולא יודע אם שווה לי לחכות כל כך הרבה זמן עד שתגיע אבל אולי לפי התגובות אוכל לקבל פרספקטיבה שונה קצת.

תודה רבה

פורסם

אף אחד לא נהג על האיביזה החדשה לכן אי אפשר לדעת אם כדאי לחכות.

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לאחר בירור הבנתי שהאיביזה תהיה כנראה באותו המחיר, הלאון האוטומטית יקרה מדי וגם לאון חדשה עם מנוע 1000 טורבו צפויה להגיע במחיר מאוד אטרקטיבי, אני כנראה יחכה כי אני לא שלם עם הדגמים שכרגע נמכרים.

×
×
  • תוכן חדש...