Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Audi a1 2014 vs mazda 2 pure white 2016

Eldady
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3366 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים

מתלבט בין שני רכבים

אאודי a1 2014

או

מאזדה 2 הדגם ה״מפואר״ משנת מתקדמת יותר 2015-2016

מצד אחד אאודי זה אאודי

ומצד שני למאזדה הרבה יותר תוספות גם באבזור וגם בבטיחות

רכב מיועד לרווק בן 28, המרווח פחות חשוב לי

על מה אתם הייתם ממליצים? סחירות, ירידת

ערך, הנאה..

תודה :)

פורסם

מצד אחד אאודי זו אאודי, מצד שני היא כבר מיושנת, ה-DSG יכול לעשות בעיות (יחידות ההנעה שם לא מהדור החדש והעדיף), והיא בעצם פולקסווגן פולו/סקודה פאביה/סיאט איביזה רק עם מיתוג ומנועים שונים. אם אתה מוכן גיר ידני, האודי כבר יכולה להיות אופציה נחמדה, אבל אז אתה יכול איביזה עם סטייג' 1 או משהו...

אם המנוע של המאזדה מספק אותך, והסמל לא מפריע לך, הייתי הולך עליה.

פורסם (נערך)

אני ממליץ לך מאוד, אבל מאוד! - לעשות נסיעת מבחן במזדה2.

אישתי עם Pure White חדשה - תענוג! אני לוקח לה את האוטו בתירוצים שונים הרבה יותר ממה שהיתה רוצה.

מנוע, תיבת הילוכים, היגוי - לא שונים מיתר הגרסאות לדגם אבל האבזור - ממערכות הבטיחות ועד לעור הלבן דרך כל מה שבאמצע, באמת עושים את ההבדל.

לפני שהזמינה עשתה נסיעות מבחן על כמה דגמים, אני הייתי בתפקיד הנווט בלבד. במזדה נהגה עם חיוך קטן וירדה עם חיוך גדול. רק לסבר את האוזן, מבחינת אישתי מכונית כיפית עבורה היא פחות או יותר כזו שיש לה צבע לטעמה ומזגן קשוח.

ובכן, נהגה עם חיוך!!

המתלים קצת נוקשים, אבל בשילוב עם המנוע הדי נמרץ ותיבת ההילוכים המעולה ה-2 מרגישה ממש טוב על הכביש. קצת צפופה מאחור, מצד שני אתה אומר שבכל מקרה זה לא ממש חשוב לך כרגע. גם לא הכי שקטה בעולם - לא נורא כי צליל המנוע לא באמת מעיק בשום סל"ד. לא יכול לומר לך כלום על אמינות כי המזדה אצלנו כחצי שנה והכלב בדיוק אכל את כדור הבדולח, אבל אני יכול להעריך ברמה די גבוהה של וודאות שלא אמורות להיות צרות גדולות.

אני חוזר על השורה הראשונה - גש למזדה, עשה נסיעת מבחן. לא תצטרך לנסוע ממש הרבה כדי להיות מופתע לטובה.

עריכה אחרונה על ידי X9500

The older you get, the better you used to be

פורסם

אני לא מכיר את האאודי, ואת המאזדה מכיר רק מישיבה סטטית וכתבות.

התרשמתי לטובה מתא הנוסעים של המאזדה, מבחינת אבזור ואיכות (לא גרסת הבסיס).

המושב דיי נוח ואמנם היא לא מרווחת אבל המושב האחורי עדיף על זה של איביזה.

המאזדה גם לא ממש נפוצה ועדיפה מבחינת בטיחות אקטיבית ואבזור, וגם מקבלת ביקורות טובות מבחינת נהיגה.

פורסם

קשה לי להבין איך צמצמת את האפשריות דווקא לשני הרכבים הנ"ל, לא מוצא מכנה משותף.

לא יודע מה זה אומר "אאודי זה אאודי" אבל אם הכוונה שמדובר על רכב יוקרה אני ממש לא מסכים, הרכב נאה מאד לטעמי ותא הנוסעים חביב, אך הוא מיושן ומרגיש פחות איכותי משל רכבי ואג אחרים. למשל גולף מרגישה רמה מעל ואפילו את תא הנוסעים של הלאון אני מעדיף.

כן אז הרכב יפה ואני בטוח שנוסע לא רע עם 1.4 TSI אבל התמחור שלו מוגזם עבור מה שמקבלים. אם אתה מעוניין בואגית אז לטעמי יש אופציות עדיפות.

לגבי המאזדה אני לא אגיב כי אני לא מכיר את הרכב בכלל.

פורסם

מאזדה 2 נראת מבחוץ כסתם עוד רכב על הכביש, מבפנים הפיור וויט מרגיש די איכותי וחדשני.

אודי הרבה יותר בולט, יפה ומיוחד. המאזדה מצד שני יהיה יותר אמין.

אם אתה מחפש להרשים את המין היפה, לך על האודי, הסמל עושה את העבודה.

• תוכן חדש...