Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3378 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אתה כל כך אוהב את האיביזה לך על זה, האחזקה זהה לאחזקה כמו שבפאביה שברשותי וגם אני סטודנט וההוצאות סבירות לגמרי.

אני רכשתי את הפאביה לפני כחודש וחצי וכבר עשיתי איתה 2000 קמ והאוטו תענוג לנסיעות-ארוכות וקצרות.

כשאני חיפשתי רכב מצאתי איביזה 2011 יד שניה פרטית עם קמ נמוך ואחרי משא ומתן הצלחתי גם לסגור על 29 אלף, הביטוח היקר היה מה שגרם לעסקה לא לצאת לפועל.

מאמין שאם תחפש תמצא אחת במחיר טוב-תבדוק שעברה החלפת רצועה ב90 אק״מ או לאחר 5 שנים, יצא לי להיתקל גם בפאביות וגם באיביזות שהבעלים בכלל לא ידעו על מה אני מדבר ומיד ברחתי.

אם יש עוד שאלות, בשמחה.

פורסם
פולו של 2009 זה הדגם הישן, פולו של 2010 זה הדגם החדש, אף אחת מהן לא הגיעה מהחברה עם מולטימדיה, ובתקציב הנ"ל נכנסת 2009 בקושי.

הבחור צודק, בדקתי ובתקציב שלי המבחר מאוד מצומצם בעוד חלק גדול מהרכבים עם קילומטרג' די גבוהה

נכון לעכשיו אם לסכם את מה שהומלץ כאן

יונדאי I20 - רפרפתי על ההיצע שיש ביד 2 יש היצע סביר עם קילומטרג' נורמלי, העניין שרובן בעלות קודמת השכרה או ליסינג

עד כמה זה נוראי? אותי זה די מרתיע

איך בכלל I20 במדדים של חסכון ואמינות ?

פונטו גרנדה - נכון לעכשיו בתקציב של 25K יש היצע מעולה של שמורות, בפיד הספציפי כאן לא קיבלתי כל כך התייחסות לגביה אבל בפידים אחרים שנפתחו בפורום בשנים קודמות קראתי עליה רק דברים טובים

איביזה- הביטוח היקר מרתיע, בתור סטונדט אני בוחן גם את נושא ההוצאות השוטפות ואם הביטוח הולך לעשות חור בכיס לא רוצה להגיע למצב שאני מוכר אותה מחוסר יכולת להחזיק

אם כן איביזה, איזה דגמים הייתם ממליצים ? מבחינת שנים ורמות אבזור

תודה למגביבים !

פורסם

מצטער על הדאבל פוסט, לא מצאתי עריכה של התגובה הקודמת

מה אם להוסיף את מאזדה 2 ולהזכיר את פיאסטה שציינתי בפתיחת הנושא ?

גם בהן יש הרבה רכבים מבעלות קודמת של השכרה וליסינג

פורסם

אני גם סטונדט באריאל ויש לי כרגע רנו קנגו דיזל ידני. אוכל את העלייה מצומת גיתאי אבישר עד הכיכר לפני הכניסה לאריאל כמו מלח.

הרכב חסכוני (1:16) ומטופל בזמן כולל היסטוריית טיפולים.

אני מתכנן למכור אותו בקרוב אם תהיה מעוניין. אצלי שימש בתור פרייבט.

• תוכן חדש...