Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3385 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

מדובר ברכב מס2 במשפחה , היעוד : פיזור גנים וסידורים קטנים בתוך העיר כ5000 ק"ם בשנה

נעצרתי על 5 דגמים-

1. ניסן טידה

2. יונדאי אקסנט

3. ניסן נוט

4.סוזוקי ליאנה

5. סובארו B3

שנתונים 2007-2008

הכי חשוב לי אמינות ואחזקה זולה כל השאר משני.....

עזרו לי להחליט

פורסם

בכללי כולם חוץ מיונדאי והסובארו הם עם שרשרת טיימינג.

ממה שזכור לי פה בפורום הטיימינג של הסובארו יקר יותר משמעותית משך היונדאי.

בנוסף לכך הליאנה היא הדגם הכי זקן בחבורה.

הנוט הסובארו הם הכי חדישות לפי השנתון שהבאת.

בהתחשב שמדובר בהסעת הצאצאים שלך הייתה בודק את רמת הבטיחות בכל אחת אחת מהרכבים ומאיזה שנה המבחן.

עקב שרוב הרכבים מלבד הנוט הם יחסית בעלי מחירון נמוך הייתי מחפש רמת גימור גבוהה במידה ויש שוני ברמת הבטיחות בין רמות הגימור.

חוץ מזה בחרת חבורה יחסית אמינה.

פורסם (נערך)

בהחלט התקציב עד 22000 ש"ח

שאלה לגבי הטיימינג מברזל , האם זה להפך לא יותר זול? הרי לא צריך להחליף את הרצועה.....

עריכה אחרונה על ידי socho
פורסם

יונדאי הכי הרכב עם מחיר החלפים המקוריים הנמוך ביותר האחזקה שוטפת בתנאי שאנחנו מדברים פה על אחזקה עם חלפים מקוריים או איכותיים.

פורסם

בתקציב הזה יש לך את הפוקוס 2008 או 2009, בנוסף אולי תצליח למצוא לנסר החדשה עם מנוע 1.5.

לדעתי שני אלה יותר טובים מכל האופציות שכתבת.

באותה נשימה, מכיוון שמדובר רק בנסיעה עירונית עם כמות ק"מ קטנה, כל הרכבים שכתבת יעשו את העבודה.

נשאר למצוא את הדגם הכי טוב והכי שמור מכולם, בעדיפות לשנתון החדיש ביותר שנכנס בתקציב.

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

פורסם

האקסנט בשנתונים שציינת, תשאיר לך בוכטה של עודף מהתקציב שציינת. יוצאת ליסינג במצב טוב, נמכרת סביב ה14K. פרטיות שמורות, סביב 17.

אין סיבה שלא לבחור באקזמפלר יוצא ליסינג במצב טוב.

יהיה לך די והותר לישור קו, ולמערכת מולטימדיה טובה (גם המאובזרות לא באות עם מקורית בתקציב הזה).

העדף את ה1.6, יש לה יותר "חיים". ובכל מקרה, חפש את המאובזרות, עם 6 כריות אוויר, וESP.

הן לא ממש חסכוניות בדלק (1/12 משולב, בנהיגה "עדינה"). אבל מאד זולות לאחזקה, ואמינות (טפו,טפו, שלנו נוסעת 25KKM בשנה בלי לשהק בין הטיפולים)

3 בני תשחורת ירגישו את צפיפות המושב האחורי (ותשכח מ3 מבוגרים או 3 בוסטרים).

בדגם הסדאן (הנפוץ יותר, הודות לליסינג) תא המטען מרווח בצורה מפתיעה, ונוח להטענה.

למזלי, לא אני נוהג בה, שכן גם מושב הנהג לא מיועד להכיל נהגים גדולי גוף (מתוכנן ככה"נ למידות גופם של דרום-קוריאנים צנומים :-P)

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

• תוכן חדש...