Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3272 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בחודש אוגוסט או ספטמבר ככל הנראה אצא ליורוטריפ מוטורי, כאשר נקודות היציאה והסיום מוכתבות מראש. כל מה שבניהן פתוח לדמיון החופשי שלכם- עד 2,000 ק"מ.

הטיול ישלב חובבי מוטוריקה ונספחים שמצטרפים לחוויה, אז מה אני מחפש?

• נקודות עניין מוטוריות.
  • נקודות עניין עבור אלה שפחות מתעניינים במוטוריקה.
  • כבישים מעניינים באמצע, עם נוף ונקודות עניין שכולם יוכלו להנות.
  • יהיה ברשותי רכב עם ביטוח לרינג- כלומר חובה לעבור שם.

נקודת היציאה- מינכן. יציאה ממפעלי BMW, כולל סיור במוזיאון ופס היצור.

נקודת הסיום- מאלמו.

עד כה חשבתי על:

מינכן- מוזיאון ופס יצור BMW.

שטוטגארט- מוזיאוני פורשה ומרצדס.

פרקנקפורט- ביקור תיירותי, במידה ויפול על ספטמבר ניתן לבקר בתערוכה. במידה ויהיה באוגוסט אולי ניתן לוותר ולתכנן מסלול אחר.

רינג- מסביר את עצמו.

תחילת עליה לכיוון מאלמו (המלצות למסלול, מישהו?).

אתם מוזמנים להוסיף נקודות עניין, כבישים והמלצות למסלול הנ"ל. או להציע מסלול חלופי לחלוטין, כל עוד הוא עומד בתנאים הבסיסיים (יציאה, סיום, מרחק ורינג)

יאלה, שוט!

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

איזה תחומי עניין נוספים?

בין שטוטגרט לקלן יש אין סוף אתרים, השאלה מה מעניין אותך/אתכם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מינכן הכפר האולימפי ולאחריו מחנה הריכוז דכאו

אח"כ לאורך הדרך הרומנטית לאורך הנהרות בהם הריין

כאילו מטיילים בגלויה מצויירת

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם (נערך)

ישה, יופי של הצעה, אבל הבחור נוסע לשוודיה, רוצה למשוך צפונה, ויש לא מעט נופים ואתרים בכיוון

בכיוון שלו לא הייתי מוותר על היידלברג, איזה יומיים בקלן, ובדרך שורה של עיירות (לערים) מקסימות.

גם בקטע השני של הטיול יכול להיות נחמד, כמה דברים פחות שגרתיים, אבל מעט מאד מוטוריקה

עריכה אחרונה על ידי sperial

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
איזה תחומי עניין נוספים?

אוטואים, כמובן!

סתם, סתם... עושה רושם שגם ככה הטיול יהיה עמוס מוטורית- תחילה במפעלי במוו וביקור ברינג לכל הפחות. כל עוד משלבים כבישי נהיגה עם נופים זה מספיק בשבילי.

לגבי המסלול עצמו- הוא יכול ללכת לכל כיוון וכל הצעה תתקבל בברכה- כל עוד יוצאים ממינכן, עוברים ברינג ומגיעים למאלמו ב2,000 ק"מ.

וכאן אני רוצה להגדיש שהמסלול שהצעתי למעלה הוא רק מחשבה ראשונה. הנושא הזה נפתח כדיון לכלל חברי הפורום, אם הייתם יכולים לתכנן את טיול החלומות במסגרת ההגבלות, כיצד הייתם מתכננים?

וכדי לקבל את ההקשר למה הטיול יתחיל במינכן וחייב להסתיים במאלמו תוך 2,000 ק"מ, הנה רמז:wink:

[video=youtube;24Zo9LgLW-A]

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

חכה שיגיע הביתה ואמצא את הפנקס של אשתי. יש לי כמה רעיונות לגבי איזור קלן והמעבר בדנמרק, אם לא חרשת אותה מבסיסך במלמו

פורסם

מאור נשמע אחלה כיף של רוד טריפ.

אני מעריך שאין ילדים בסיפור.

יש בנות? הי אז זה עשוי לצמצם מאוד את זמן הבילוי באתרים מוטוריים (וישראליות גם חושבות שבירה זה מר).

חבל אתה יוצא ממינכן אל הפריפריה של אירופה מבחינת המסלולים החשובים...

כמה אתה מוכן לסטות ממסלולך?

פורסם (נערך)

כמה רעיונות בשליפה:

מינכן - להקדיש יום ל-Deutsches Museum. אני מניח שתצא בטעם של עוד ועוד.

קובלנץ - מוזיאון צבאי עם אוסף אינסופי של ציוד צבאי, כמובן כלי רכב מכל הסוגים והמינים. איזור המוצגים הגדולים לא כל כך מסודר, אבל הרבה היסטרויה של רכב צבאי.

Odense - מוזיאון הרכבות של דנמרק.

טירת Egeskov - יש בגן מוזיאון של מכוניות ואופנועים עתיקים, וגם כמה כלי טיס.

אלה דברים שקשורים בתעבורה. כפי ששאלתי קודם, וכפי ששאל הבוכנה, חשוב לדעת מה הרכב הנוסעים ומה תחומי ההתעניינות. מחוות פרפרים דרך מוזיאונים היסטוריים ועד מבני ענק (גשרי Storebaelt וכמובן אורסונד)

פורסם

אתה מקבל את האוטו ישר במפעל?:-)

יש כאן כאלה תיירים, שלידם אני האדם הקדמון, ככה שאסתפק בהמלצה לתת כמה שיותר גז.

אלפא, מעלה את הדופק

alfa 164 Super V6 96', alfa 33 1.7 I.E

alfasud Sprint QV ,alfa 159 JTDm

'Lincoln Navigator 5.4 V8, Volga GAZ-24 74

פורסם
אתה מקבל את האוטו ישר במפעל?

.European Delivery

אופציה שמוצעת בתוספת תשלום ע"י פורשה, מרצדס, ב.מ.וו וכו'.

פורסם

אלה דברים שקשורים בתעבורה. כפי ששאלתי קודם, וכפי ששאל הבוכנה, חשוב לדעת מה הרכב הנוסעים ומה תחומי ההתעניינות. מחוות פרפרים דרך מוזיאונים היסטוריים ועד מבני ענק (גשרי Storebaelt וכמובן אורסונד)

הנוסע הנוסף ככל הנראה יהיה אבא שלי, אם לא יסתדר לו- אז כנראה שאחד מחברי הפורום יזכה להצטרף.

לגבי דנמרק וספציפית אורסנד, הנה הנוף מהפארק-חוף מחוץ לדירה שלי (ביום יפה:roll:)

55863103.jpg

כמה אתה מוכן לסטות ממסלולך?

כמו שאמרתי, המסלול בהודעה הראשונה הוא סתם מחשבה ראשונה.

מבחינתי אם למישהו יש רעיון אחר- אפשר להנדס את הכל מחדש, כל עוד יוצאים ממינכן ועוברים ברינג:evil:

כמו שציין הבחור מעליי, אכן מדובר במסירה בWelt אחרי סיור מודרך+ביקור במוזיאון ובמפעל שמסתיים עם המפתחות ביד. מבחינת חוויות מוטוריות למען האמת זה והרינג, יחד עם חווית הנהיגה, יספיקו במידה ואכן אסע עם אבא.

אז שוב, תרגישו חופשי "לחשב מסלול מחדש"

*כמובן שהכל יתועד וישותף כולל הביקור, רגעי המסירה, המסע והרינג.

פורסם (נערך)

לא הייתי מוותר על הרינג, ויותר מזה, הייתי מתכנן את זה כך שאעבור שם ביום שהוא פתוח לנהיגה. גם אם לא תנהג על המסלול, החוויה של להיות שם בסוף שבוע היא חוויה בלתי נשכחת.

בנוסף, לא יודע אם זה מסתדר לך, אבל המרחק בין הרינג למסלול ספא שבבלגיה הוא לא גדול במיוחד.

תן בגז.

עריכה:

לא שמתי לב שכתבת שהרינג הוא חובה :-)

בכל מקרה, רכב עם ביטוח לרינג? ביטוח מקיף? אשמח אם תפרט קצת כי על משהו כזה עוד לא שמעתי, במיוחד שמדובר בימי נהיגה שהם טיוריסטפרטן ולא ימי מסלול פרופר, והספקתי לבקר שם לא מעט בשנים האחרונות.

אם מעולם לא נהגת על המסלול ואתה רוצה להשקיע קצת יותר, ממליץ לך מאוד לעלות עם מדריך מקומי לכמה הקפות היכרות, המקום הזה לא דומה לשום סרטון שרואים ביוטיוב. רק ברגע שעולים על המסלול מבינים כמה זה פסיכי... כבר ראיתי נהגים מאוד מנוסים יורדים מהקפת היכרות על המסלול כשהם מחפשים את האשכים שלהם בתא המטען.

אני מכיר שם כמה מדריכים מקומיים מאוד איכותיים ובמחירים סבירים, אם תרצה, אשמח לקשר בניכם.

עריכה אחרונה על ידי AvielT
פורסם (נערך)

ואו

היה ברור לי שאורסונד מוכר לך היטב, אבל לא ידעתי שהוא בשבילך כמו סמי עופר בשבילי.

בהחלט מרשים ואלגנטי. אני זכיתי לראות אותו רק מהאויר. הביקור שלי בדנמרק היה קצר מכדי לחצות את הגבול.

פורסם

אורסונד אכן פלא הנדסי ובימי הקיץ תענוג לשבת בטיילת ולהשקיף. אני עובר אותו לפחות אחת לשבוע.

קצת אוף-אופיק, אבל הנה עוד כמה תמונות (לא שלי). בתמונה האווירית משבצת אדומה זה בלוק הבתים שלי, משבצת סגולה הטיילת. הדשא בניהם משמש פארק כלבים ענקי בכל ימות השנה.

Western-harbour-Malmo.jpgUntitled.jpgmaxresdefault.jpg

רכב עם ביטוח לרינג? ביטוח מקיף? אשמח אם תפרט קצת כי על משהו כזה עוד לא שמעתי, במיוחד שמדובר בימי נהיגה שהם טיוריסטפרטן ולא ימי מסלול פרופר, והספקתי לבקר שם לא מעט בשנים האחרונות.

כמו שכבר הבנתם אני מתכוון לאסוף את הM2 שלי מהמפעל במינכן ולנהוג חזרה הביתה. במסגרת החוויה מקבלים "ביטוח" מקיף מBMW למשך 14 יום שתופס גם ברינג. כבר היו תקדימים של רכבים שהולבשו על הגדר והוחלפו בחדשים.

עם זאת, אני לא מתכוון לגרזן כרגע. הרכב חדש עבורי ובנוסף תחת הרצה- כלומר מתחת ל160 קמ"ש, 5k סל"ד ומתחת לחצי דוושה בלבד.

תודה על הממלצות אבל אולי בשנה הבאה:wink:

פורסם

לא לוותר על Auto und Technik museum sinsheim, ואם אתה שם אז מחזק את ההמלצה לעבור בהיידלברג.

Gesendet von meinem Nexus 6P mit Tapatalk

• תוכן חדש...