Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3390 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה,

בהמשך לשרשור הקודם, אני עכשיו מתעניין במונדאו טיטניום.

התקציב כאמור הוא 60 אלף וזה יכול להביא לי רכב במצב טוב משנת 2011.

יש לי מונדאו טרנד 2011, אז אני כן מכיר את הרכב,

אבל אני רוצה לשמוע על הבעיות או האחזקה המיוחדת שיש למנוע טורבו והגיר הרובוטי ברכב.

הרכב לא צפוי לנסוע בכלל באמצע השבוע אלה רק בסופשים.

כמו כן רציתי לשאול לגבי הטורבו, אני יודע שפעם היה בעיה אם לא היו מחכים כדקה לפני כיבוי, ולאחרונה זה נפתר עם משאבה חשמלית, רציתי לשאול מה המצב בדגם הנ"ל.

ובכלל כל דבר שאתם יכולים לספר לי לגבי מחלות של הרכב ועלויות אחזקה.

אני אגיד שאני ממש מרוצה מהמונדאו טרנד, היא שנה אצלי כבר, מלבד 2 חלונות שנפלו שום ציוץ מהרכב.

צפי הנסיעה הוא בת ים - ראשון - תל אביב על איילון וקצת בתוך הערים.

תודה!

פורסם

חכה לתגובה של automatic1, או שלסירוגין תריץ חיפוש של הודעות קודמות שלו. הוא פיזר במקרים שונים הרבה מאוד אינפורמציה מועילה שתענה על כל שאלותיך.

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם
חכה לתגובה של automatic1, או שלסירוגין תריץ חיפוש של הודעות קודמות שלו. הוא פיזר במקרים שונים הרבה מאוד אינפורמציה מועילה שתענה על כל שאלותיך.

דיברתי איתו הוא מאוד עזר לי. ועדיין יהיה נחמד לשמוע על תקלות מעוד אנשים

פורסם

לי היו המון תקלות עם הרכב, מנוע שהלך, טורבו ומשאבת מים...

למזלי התקלות הכבדות טופלו במסגרת האחריות של פורד.

• תוכן חדש...