Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיני אוטומטית 35-40K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3356 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בנסיעה איטית פחות,מנגד בגלל הכיול מתלים הרך בעיר היא די נוחה.

צריכת דלק מדדתי עי חישוב ידני,הנותנים שהצגתי הם מה שאני קיבלתי עם הרכב.

כלומר תידלוק מיכל מלא,לאחר הנסיעה שוב תידלוק מלא ואז חילוק כמות הקמ בכמות הליטרים.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני חייב להודות שבנתיים שכנעת אותי

נשמע הכי מתאים בנתיים

תודה רבה לכולם

פורסם
בנסיעה איטית פחות,מנגד בגלל הכיול מתלים הרך בעיר היא די נוחה.

צריכת דלק מדדתי עי חישוב ידני,הנותנים שהצגתי הם מה שאני קיבלתי עם הרכב.

כלומר תידלוק מיכל מלא,לאחר הנסיעה שוב תידלוק מלא ואז חילוק כמות הקמ בכמות הליטרים.

עוד שאלה אחת, לגבי אמינות הרכב?

Sent from my iPhone using Tapatalk

הוא נחשב אמין בלי הרבה תקלות? באופן יחסי כמובן

פורסם

כן,היו תלונות על רפידות בלמים שנשחקות מהר יותר,אני באופן אישי החלפתי אחרי 21 אלף רפידות קידמיות ודיסקים אך צריך לציין שהרכב נוסע במסלול הררי.

מאז ההחלפה הרכב עבר 27 אלף ובנתיים אין רעשים ונידמה שיש עוד בשר לפחות עד הטיפול הקרוב,אולי המקוריות נשחקו מהר.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

תודה רבה לכולם קניתי מיצובישי ספייס סטאר לפני שבוע וחצי אחלה רכב עד עכשיו...

יש לי שאלה בנוגע לשמירה על הבלמים, מה פוגע יותר בבלמים? לחיצה קלה למשך הרבה זמן או לחיצות חזקות ומהירות

פורסם

בירידות אתה יכול להעביר את הגיר למצב DS זה תורם לבלימת המנוע.

תפרט קצת על הנתונים של הרכב, מעניין.

פורסם

בשאלה שלי הכוונה הייתה, נגיד בהתקרבות לכיכר, מהעדיף לעצור פעם אחת בלחיצת בלם חזקה או למשך זמן יותר רב בלחיצה קלה על הבלם?

בנוגע לרכב :

42 אלף שקלים

58000 קילומטר, טסט לשנה, הייתה בליסינג וביד פרטית, אני יד 3, 2014, קניתי ממגרש מכוניות והם בדקו לי במוסך לייד,

זה מוסך שבדקתי שם כבר רכב אחר שבסוף לא קניתי כי מצאו בו בעיות, נראה מוסך אמין.

בנתיים לא עושה בעיות ואני מרוצה.

• תוכן חדש...