Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3410 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי סימני לכלוך מוזרים על גומיות החלונות, בצד החיצוני (ראו תמונות מצורפות). בשטיפה רגילה (עם סבון וגרניק) לא יורדים, גם לא בשפשוף עם מטלית רטובה.

הרכב חדש והסימנים האלה היו שם מהתחלה, חשבתי שיעלמו בשטיפה הראשונה, אבל לשטיפה לא הייתה שום השפעה.

מישהו יודע מה זה ואיך מעלימים אותם? אני לא רוצה להתחיל לנסות כל מני חומרים סתם כדי לא להחמיר את המצב חלילה.

תודה לעונים

20170221_132614.jpg

20170221_132648.jpg

20170221_132653.jpg

פורסם

הייתי מנסה להוריד את זה עם חומץ

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Sometimes one middle finger isn't enough to let someone know how you feel. That's why you have two hands

פורסם

האם אתה יודע ממה נגרם הנזק? זה נראה כמו וואקס שהתייבש על הגומי כי שכחו לנגב.

במקרה שהרכב חדש והדילר יישם וואקס על האוטו כדי שיראה נוצץ בהתחלה לא יהיו לך סימנים לבנים כאלה כי הוואקס טרי אבל אחרי זמן מסויים זה נהפך להיות לבן. בדיוק כמו שקרה אצלך.

יש חומרים ייעודיים לניקוי גומי (לא הייתי משתמש בחומץ :?). אני ממליץ לטלפן ליעקב אלטר ולשאול אותו איזה חומר אתה צריך כדי לנקות את זה.

פורסם

אפשר גם לטלפן לדימה מ-pdrplus ולקבל הצעת מחיר לחומר כמו TarX. אבל הייתי מנסה עם חומץ קודם

Sometimes one middle finger isn't enough to let someone know how you feel. That's why you have two hands

פורסם
אפשר גם לטלפן לדימה מ-pdrplus ולקבל הצעת מחיר לחומר כמו TarX. אבל הייתי מנסה עם חומץ קודם

ממליץ לקרוא מה חומץ עושה לגומי

http://www.ehow.com/facts_10006845_vinegar-ruin-rubber-seals-appliances.html

במיוחד שיש רווח בין הגומי לחלון וזה יכנס בין הגומי לחלון וישאר שם לאורך זמן רב. מה שיגרום לגומי לההרס ולהרוס את האטימות למים.

פורסם

שים לב, שלא המלצתי לשפוך את החומץ על כל הרכב כאן. כמובן שיש לשטוף את האיזור אחרי שימוש בכל חומר פעיל ( גם אחרי כזה שמר אלטר בכבודו ובעצמו "מיצר"). אם תפנים את המילה slowly תבין שלא יגרם שום נזק משימוש בחומץ עם מטלית על גומיות וניקוי מיידי של האיזור. כמובן יש לעבוד בצל. עדיין ממליץ על חומץ.

פורסם
האם אתה יודע ממה נגרם הנזק? זה נראה כמו וואקס שהתייבש על הגומי כי שכחו לנגב.

במקרה שהרכב חדש והדילר יישם וואקס על האוטו כדי שיראה נוצץ בהתחלה לא יהיו לך סימנים לבנים כאלה כי הוואקס טרי אבל אחרי זמן מסויים זה נהפך להיות לבן. בדיוק כמו שקרה אצלך.

יש חומרים ייעודיים לניקוי גומי (לא הייתי משתמש בחומץ :?). אני ממליץ לטלפן ליעקב אלטר ולשאול אותו איזה חומר אתה צריך כדי לנקות את זה.

הרכב מעבודה (ליסינג),ככה קיבלתי אותו,עם הסימנים,לא יודע ממה זה נגרם.. לא חושב שחברת הליסינג שמה ווקס...

אני לא מכיר את יעקב אלטר... מי זה? אפשר מספר טלפון בבקשה?

מה עם קצף לניקוי צמיגים (של turtle wax), זה גומי וזה גומי... יכול להתאים?

פורסם
הרכב מעבודה (ליסינג),ככה קיבלתי אותו,עם הסימנים,לא יודע ממה זה נגרם.. לא חושב שחברת הליסינג שמה ווקס...

אני לא מכיר את יעקב אלטר... מי זה? אפשר מספר טלפון בבקשה?

מה עם קצף לניקוי צמיגים (של turtle wax), זה גומי וזה גומי... יכול להתאים?

שלחתי לך בפרטי הסבר וטלפון

פורסם

יכולת לסיים את זה ב-20 שקל לבקבוק :) נו טוב))

• תוכן חדש...