Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3416 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעל הנתצים באיילון מסומן שעות שמותר רק לתחבורה ציבורית לנסוע בנתיב.

אני יודע שבכביש 2 לדוגמא הנתצ הוא הופך לשוליים מחוץ לתחום המוגדר.

מה המצב באיילון? ספציפית קטע בין רכבת משה דיין לרכבת צומת חולון.

תודה!

פורסם

בכביש 2 (כביש החוף) הנתיב מבוטל מעבר לשעות.

בכביש 20 (איילון) הנתיב הופך לנתיב רגיל מעבר לשעות, כלומר היחס אליו כנתיב שמאלי רגיל.

פורסם
המהירות המותרת היא הכן 70 קמ"ש, אך למיטב ידעתי לעת זאת המצלמות לא אוכפות מהירות.

המהירות המותרת בנתיבי איילון היא70?

פורסם

^ המהירות המותרת בקטע המדובר 70 קמ"ש.

המהירות המותרת היא הכן 70 קמ"ש, אך למיטב ידעתי לעת זאת המצלמות לא אוכפות מהירות.

לדעתי הוא מתכוון למצלמה שנמצאת ליד קוממיות (בכיוון צפון) ולא לכלל המצלמות (שנמצאות מעל הנת"צ).

נהגים עוברים שם במהירויות גבוהות משמעותית מ 70 ומעולם לא יצא לי לראות שמישהו "מקבל פלאש",

כך שיכול להיות שגם מצלמה זאת לא פעילה (או מכוילת מהירות גבוהה מאוד).

פורסם

גוגל מאפ עדכני ל 2015.

נכון לעכשיו, למיטב זיכרוני (ואני עובר בקטע הזה לפחות פעם בשבוע) אין שם (במקטע המדובר, לכיוון דרום) הגבלה ל 70 קמ"ש.

ההגבלה משתנה מעת לעת, בחלק מהמקטע (מעת לעת) מוצב תמרור של 80 קמ"ש ובשאר מהירות 90 קמ"ש.

פורסם

ובעניין הזה, האם לתמרורים דיגיטלים יש השפעה משפטית? נגיד תפס אותי שוטר על 90 בזמן שעל תמרור דיגיטלי רשום 70,בקטע במהיר בתוך תל אביב, מה דיני?

פורסם

המצלמות בנת"ץ נכון לרגע זה לא מודדות מהירות - רק נסיעה בנתיב בשעות האסורות 6-10

המצלמה במחלף קוממיות הינה מצלמת מהירות לכל דבר - המהירות המותרת שם הינה 70 קמ"ש

ואין אחד שלא מאט במקום הזה למהירות הזו (דבר די מסוכן ובעייתי)

קובי

:-)

פורסם
גוגל מאפ עדכני ל 2015.

נכון לעכשיו, למיטב זיכרוני (ואני עובר בקטע הזה לפחות פעם בשבוע) אין שם (במקטע המדובר, לכיוון דרום) הגבלה ל 70 קמ"ש.

ההגבלה משתנה מעת לעת, בחלק מהמקטע (מעת לעת) מוצב תמרור של 80 קמ"ש ובשאר מהירות 90 קמ"ש.

אתה טועה חבר,

נוסע על הכביש הזה המון גם, המהירות המותרת זה 70 ויש הרבה שלטים על הכביש(בקצה של כל יציאה) שמורים על כך.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

• תוכן חדש...