Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שמנים לוולוו 960

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3423 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

רכשתי רכב וולוו 960 שנת 97, אוכל מעט שמן מנוע ושמן גיר.

איזה דרגת שמן נדרשת למנוע הזה?

אלו חברות מומלצות? לא מעוניין להשקיע אך גם לא רוצה לשים שמן דפוק שמוריד הספקים או נגמר יותר מהר. היכן מומלץ לרכוש?

איזה סוג של שמן גיר (אם יש בזה סוגים) ואלו חברות?

תודה מראש לעונים

יהושע

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

• חברי המעגל הראשון
פורסם

רכב לא "אוכל" שמן גיר. יש נזילה איפשהו וצריך לתקן אותה. לא משנה איזה שמן ממלאים, המפלס ימשיך לרדת.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

תודה לכם.

אני עוקב אחרי השרשור של SLOWRIDE באספנות וממש מעריץ.

מכרתי כעת למבוגר אחד את הוולוו XC-90 ששימשה אותי נאמנה למעלה משלוש שנים, וכחלק מההתמחרות רכשתי ממנו את ה-960 הישנה שלו לשימוש בתקופה הקרובה. כבר שנים מספר שלא בדקתי שמנים ברכב.....

ידוע לי כי החליף לגיר משופץ לאחרונה. מחפש להשקיע רק מה שחייבים. מי יודע, אולי אתאהב ב-960 הזו....

אני חסיד מושבע של וולוו. רכבים מצוינים בכלום כסף. אנחנו הכבשים שלא נשמעים לתכתיבי העדר....

מחר אבצע בעזרת השם את ההחלפה ואעדכן אתכם.

עריכה אחרונה על ידי tinoki

- רבי נחמן מברסלב

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תעקוב אחרי צריכת השמן בהתאם לק"מ שאתה נוסע. מדיד השמן מראה כמות של 1 ליטר בערך.

כמו שכתב אסף, אם תכתוב את קוד המנוע נוכל לומר לך איזה סוג שמן ממלאים ומה כמות השמן שצריכה להיות במנוע הזה.

פורסם

אוקיי.

על הרכב רשום 940 GLE וברישיון הרכב 945 LPT 2300, לא ברור לי מה ההבדל בין 940 ל945. זה סטיישן, אגב.

דגם מנוע B-230-FK נפח 2316 בנזין. מעניין כמה כ"ס מוצהר למנוע הזה (לא רשום ברישיון).

שאלה נוספת: טיפול כל 15000? מהטיפול האחרון עברו 11000 ק"מ אך 14 חודשים. חובה/מומלץ לבצע כעת טיפול תקופתי?

- רבי נחמן מברסלב

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

הטיפול הוא כל 15 או כל שנה, כלומר לך לעשות טיפול. אני משתמש בשמן מנוע 10-40.

כשאגיע הביתה אעלה הנה את כל הנתונים מהתוכנה של וולוו. אם אני זוכר נכון, ההספק של המנוע הזה בסביבות ה130 כ"ס.

הרכב שלך זה 940 ולא 960, מנועים שונים לגמרי.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

פורסם

תודה.

תכלס, איזה שמן כדאי? דרגה וחברות מומלצות?

- רבי נחמן מברסלב

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אסף יקירי.

היכן באזור המרכז/ מודיעין אתה ממליץ לרכוש שמן? מחר אני בשרון

- רבי נחמן מברסלב

• תוכן חדש...