Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ולאקורד סיום - Maybach G650 Landaulet

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3423 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המפלצת הסופר מפוארת הזאת צצה לפני מספר ימים, כאקורד סיום לדגם הזה, שלא איבד מהזהות שלו מאז תחילת הייצור אי שם בסוף 1979. אחרי כל גרסא אפשרית כמעט כולל רכב צבאי, פופ-מוביל, ואפילו 6X6 מפלצתית, הדגם הזה הרוויח את מקומו גם כנושא לוגו המייבאך.

הדגם, שצפוי להיות מושק רשמית בחודש הבא בתערוכת ז'נבה, מציע מנוע 6 ל' טווין טורבו, עם 620 כ"ס ו-102 קג"מ מומנט. המבנה שנקרא landaulet לקוח עוד מתקופת הכרכרות שחלקן האחורי היה פתוח. אפשר גם לקרוא לזה שילוב של לימוזין וקבריולט :)

וכאמור, השלדה הארוכה שייכת לדגם ה-6X6 והסרנים ל-4X4 בריבוע, אבל יש 4 דלתות וחלק אחורי פתוח (כדי שכולם יוכלו להסתכל לנוסעים האלה בלבן של העיניים). בסיס הגלגלים ארוך ב-26 ס"מ מה-S קלאס (עם בסיס הגלגלים הארוך), והאורך הכללי מתקרב ל-5.5 מטר.

הרשימה הארוכה של האבזור כוללת עור בשפע מן הסתם, זוג כורסאות מפנקות מאחור עם מסכים אישיים, בר, וכמובן מחיצה חשמלית שתפריד בין הנוסעים לנהג (שגם יהנה אני בטוח). רק 99 יחידות ייוצרו, וזה הולך להיות ה-G הכי יקר אי פעם. יקר יותר מה-6X6 שנחשב עד עכשיו לדגם היקר ביותר בעלות של כ-500 אלף יורו.

_12.jpg

117.jpg

1709.jpg

פורסם

אני מקווה שה-G החדש ימשיך להיות רכב שטח ולא קרוסאובר מפונפן.

בשביל זה יש למרצדס את ה-GLS.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
אני מקווה שה-G החדש ימשיך להיות רכב שטח ולא קרוסאובר מפונפן.

בשביל זה יש למרצדס את ה-GLS.

מרבית מאלו שרכשו אתה AMG החדשים יסעו איתם רק על הכביש...

• תוכן חדש...